Malerier

Unik kunst

Michael Lønfeldt

Store malerier i farver - Interstellar I

Udgangspunktet for den kreative proces med at skabe mine billeder er hvordan jeg ser verden. Det er derfor jeg primært bruger lyse, varme, kraftige farver.

Fordi de spreder glæde, viser en positiv holdning og gør din dag mere farverig. Og så har alle værkerne masser af fine små detaljer, der afspejler livets mange facetter.

Jeg finder inspiration til malerierne mange forskellige steder. Det kan være farvekombinationer, kontraster eller forskellige farvetoner.

Håndlavede
Unikke
Originale
Malerier

Størrelse på malerier

Jeg laver mine malerier i mange forskellige standardstørrelser: 30×30, 40×40, 40×120, 60×60, 60×80, 80×80, 70×140, 100×100, 80×180 og 100×200 cm.

Men der er også mulighed for at få lavet dit helt eget maleri hvor du selv vælger størrelsen. Jeg kan lave op til 200×300 cm.

Michael Lønfeldt uses only materials in a high artist quality
Kvalitetslærred i hør og bomuld til malerier

Lærredets kvalitet

Det lærred jeg bruger til mine malerier er fremstillet hos en af de førende italienske lærredsproducenter.

Lærredet er i en kraftig kvalitet med 420 gr/m2, og det er derfor særligt velegnet til store malerier.

Det indeholder et mix af bomuld og linned, hvilket giver meget lang holdbarhed og stor fleksibilitet ved udsving i luftfugtigheden.

Maling kvalitet

Malingen og de medier jeg anvender er i den højeste kunstnerkvalitet, som holder farvestyrken og ikke blegner med årene.

Det primære mærke jeg anvender er Golden Paints, som er kendte for den høje kvalitet i deres produkter. Og deres høje indhold af ægte farvepigmenter, der giver en fantastisk transparens, lysstyrke og holdbarhed.

Jeg bruger alle typer af deres maling – både dem med konsistens som blæk, de flydende og de helt faste.

Er dine malerier på væggen malet med kvalitetsmaling

Blindrammens kvalitet

Blindramme er lavet i stavlimet europæisk fyrtræ, med træstykker på 20-40 cm længde. Træet har en helt glat høvlet overlade, som er tørret ned til 12-14% fugtighed, hvilket er helt perfekt til blindrammer.

Træet der bliver brugt til blindrammen er FSC certificeret.

Det er en garanti for at det træ du køber kommer fra bæredygtig skov. Hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere.

100 x 200 cm

80 x 180 cm

70 x 180 cm

100 x 100 cm

70 x 140 cm

80 x 80 cm

60 x 80 cm

40 x 120 cm

60 x 60 cm

De små malerier i 30×30 cm og 40×40 cm finder du kun i webshoppen:

Et unikt kunstværk der ikke findes andre af

Køb mine malerier online og få unikke kunstværker der giver liv i boligen. Og jeg laver IKKE reproduktioner hvor samme motiv bliver kopieret igen.

Det er derfor kun dig som køber det, der kan bruge det i din indretning til at skabe din helt egen specielle stil. Og hverken familie, venner eller naboer har mulighed for at efterligne den.

Køb mine malerier online - Art by Lønfeldt

Langt de flest online butikker og fysiske butikker der reklamerer med “originale” malerier sælger i virkeligheden kopier, hvor den kunstneriske værdi er minimal.

Reproduktionerne fremstilles på kunstfabrikker i Østen, hvor specielt Kina er meget brugt. Det sker ikke altid under de samme forhold som vi arbejder under herhjemme. Malerne arbejder ofte 12-16 timer i døgnet uden ret mange pauser, og de har kun ganske få feriedage i løbet af et år. De arbejder i bygninger hvor manglen på helt basale forhold er stor. Det kan f.eks. være lokaler hvor der ikke er glas i vinduerne, eller komplet fravær af radiatorer.

i Danmark har vi også et par masseproducerende kunstfabrikker. Der er ansat danske kunstnere, som under pseudonym fremstiller kopier ud fra et motiv. Det er ikke let umiddelbart at spotte, om der er tale om en reel eller fiktiv en kunstner, og om et maleri er en kopi eller et unikt stykke kunst.

Farverige malerier i en eksklusiv kvalitet

Som andre kunstnere så bruger jeg også kun maling, materialer og hjælpemidler der er beregnet til malerier, og i en meget høj kvalitet.

Indenfor kunstnermaling er der 3 forskellige kvaliteter: Skolekvalitet, studiekvalitet og kunstnerkvalitet.

Hvor høj en kvalitet en kunstnermaling har afhænger af hvilke pigmenter der bliver brugt, hvor stor andelen af pigmenter er i forhold til fyldstoffer, samt hvilken bindertype der er valgt.

Den bedste kvalitet anvender de mest kostbare pigmenter, består enten fuldstændig eller næsten udelukkende af pigmenter, og indeholder kun lidt eller slet ingen fyldstoffer.

Køb unikke malerier i en eksklusiv kvalitet

Skolekvaliteten er ikke egnet til rigtige kunstværker, der bliver brugt i indretningen af hjemmet. Den dårlige kvalitet medfører problemer med at blande med andre farver, malingen kan ikke holde struktur, og så mangler farverne lysægthed, dækkeevne, farvestyrke og gennemsigtighed.

Studiekvalitet er en grundlæggende maling, der bliver anvendt til grunding af lærreder og uigennemsigtige flader. Det er en fornuftig kvalitet, der har de egenskaber at farverne kan blandes, og de holder den struktur der bliver lavet. Farverne har dog problemer med at vise en ordentlig gennemsigtighed hvis de ikke bliver blandet med gel eller medium.

Kunstnerkvalitet er toppen af poppen med stor lysægthed, stor dækkeevne, kraftig farvestyrke og stor gennemsigtighed. Det giver mig mulighed for at lave farverige malerier med meget fine detaljer, flotte farvespil og stor dybde. Og så sikre den høje andel af pigmenter, at malerierne får en lang holdbarhed, uden at farverne begynder at blegne, eller malingen skaller af.

Jeg anvender kun studiekvalitet og kunstnerkvalitet.

De lærreder jeg anvender har en god kvalitet, og er fremstillet af bomuld eller hør. Den billige lærredstype med 100% polyester bruger jeg ikke, da kvaliteten er for dårlig.

Som mange kunstnere slutter jeg altid af med et lag beskyttelse i form af lak eller gel. Det betyder at maleriet holder i mange år, og det gør rengøringen lettere.

Gratis levering

Gratis levering på alle køb af unikke malerier i Danmark til brofaste øer – transport af kunstværker kræver en kompetent og forsigtig pakning og håndtering. Jeg pakker derfor altid malerierne grundigt med beskyttelseshjørner, papir, bobleplast og pap, for at sikre en optimal beskyttelse. Og hvis det alligevel går galt, så tager jeg risikoen.

30 dages fuld returret

Køb mine malerier online og få 30 dages fuld returret på alle billeder købt direkte hos mig – selvom du har været på besøg hos mig, og set maleriet inden du får det med hjem, så kan der være stor forskel på, hvilket indtryk det giver i forskellige rum på grund af farver på væggen, møbler og nips. Derfor har du mulighed for indenfor 30 dage at sende det retur og få dine penge tilbage.

Klar til ophængning

Klar til ophængning – det er vigtigt med en solid og fleksibel ophængning, hvor der samtidig er mulighed for justeringer. Alle farverige malerier er derfor monteret med kraftige beslag specielt fremstillet til malerier, og til selve ophængningen bliver der anvendt en ståltråd. Det betyder du kan justere højden samtidig med du hænger det op.

Online galleri

Her på siden præsenterer jeg mine farverige malerier i mit online galleri.

Jeg anvender pt ikke mit eget eller andre fysiske gallerier til salg af malerier.

Du kan derfor kun se mine værker hjemme hos mig selv, de udstillinger jeg har hos kunstforeninger og virksomheder, de kunstmesser jeg deltager på, og så her i mit galleri online.

Malerier til salg

Du finder her i online galleriet originale malerier til salg, som du kan købe ved at kontakte mig via kontaktformularen, på mail eller telefon.

Desuden viser jeg også nogle af de malerier jeg allerede har solgt. De er ment som inspiration, og så kan de også bruges som grundlag, hvis du er interesseret i at få lavet et maleri på bestilling. Hvor du selv har indflydelse på hvordan det skal se ud.

Køb malerier online

At kunderne kun kan købe malerier online holder omkostningerne nede, da der ikke er udgifter til provision, lokaler, personale mm.

Og det kommer i sidste ende kunderne til gode, da det betyder at jeg kan holde priserne på min kunst længere nede, end det ellers ville muligt.

Abstrakt maleri i moderne stil

Jeg arbejder kun med abstrakt maleri i en moderne stil. Og alle værker er unikke, lavet med akrylmaling. Der kan være figurative elementer i motiverne, men der er det ikke altid.

Mit univers indeholder derimod altid en masse dejlige kraftige farver og utallige små detaljer.

Det giver malerierne liv.

Stort udvalg

Der er en stor spændvidde i de motiver, størrelser og farver jeg laver.

Det er helt bevidst. Så der er noget næsten for enhver smag.

De her viste farverige malerier online er delt ind efter størrelser, hvor de store malerier kommer først, og herefter følger de andre størrelser i faldende orden.

Store malerier

Jeg laver en Mange store malerier. De er et rigtigt godt valg at dekorere med i rum med meget plads, eller hvor der er store vægflader.

Du får en unik, farverig og flot udsmykning, som imponerer venner og familie. Og så giver det en god og glad stemning i rummet.