Malerier
Akrylmalerier
Malerier til stuen

Malerier til væggen i stuen i farver med abstrakte motiver - Interstellar I 100x200 cm
Store malerier på lærred er flotte væg billeder til stuen - Fusion IV 100x100 cm
Store malerier til salg til væggen i stuen - Fusion V 70x140 cm
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunstner

Billedkunstner Michael Lønfeldt skaber abstrakt kunst med farver i moderne stil.

Alle kunstværker rummer figurative former med skønne farver og masser af detaljer. 

Motiverne indeholder en flot dybde, og de skaber en afslappet og inspirerende stemning i indretningen.

Alle malerier er unikke originale kunstværker, der kun findes ét eksemplar af.

“Jeg laver håndmalede originale malerier. Alle malerier er unikke med abstrakte motiver i moderne farver. De indeholder masser af spændende detaljer, dybde og perspektiv. Det giver liv og farver på væggen i stuen og de andre rum i hjemmet.

Malerierne er lavet i en eksklusiv kvalitet: Akrylmaling i kunstnerkvalitet der er lagt på et tykt 420 g/m2 lærred med et mix af hør/bomuld. Og en blindramme i fingersamlet fyrtræ, som er FSC certificeret.”

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by Lønfeldt
Original kunst - unikke designs af kunstner Michael Lønfeldt
Materialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by Lønfeldt
Ægte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Håndlavede
Unikke
Originale
Malerier

Køb unikke kunst malerier i en eksklusiv kvalitet

Når du køber akrylmalerier, så kan det være svært umiddelbart at vurdere deres holdbarhed og kvalitet. 

Har kunstneren brugt tid på at gøre sig tanker om værket inden starten? Bliver der brugt materialer, som gør du får glæde af maleriet mange år fremover?

Jeg stiller utroligt høje krav til kvaliteten, og alle mine malerier er i en eksklusiv, ultra høj kvalitet. Fordi det betyder noget for mig at lave holdbare kunstværker, som du kan nyde mange år fremover. Uden at kvaliteten af værkerne ændre sig undervejs.

Det begynder med jeg gør mig en masse tanker om hvad motivet skal være. Og hvilke farver og medier jeg vil anvende i processen. Derefter er der selvfølgelig de materialer jeg bruger. De er nøje udvalgt i løbet af de mere end 15 år, som jeg efterhånden har malet. Og ved hjælp af en løbende evaluering af producenterne, så har jeg nu fundet frem til leverandører, der leverer produkter i en helt ekstraordinær god kvalitet.

Så hvis du køber kunst malerier hos mig, så er du sikker på at kunne nyde dem på dine vægge mange år ud i fremtiden.

Akrylmalerier størrelser

Jeg laver mine malerier i mange forskellige standardstørrelser: 30×30, 40×40, 40×120, 60×60, 60×80, 80×80, 70×140, 100×100, 100×150, 80×180 og 100×200 cm. Men der er også mulighed for at få lavet dit helt eget maleri hvor du selv vælger størrelsen. Jeg kan lave op til 200×300 cm.

Kvaliteten af lærredet

Lærredet kommer fra Italien. Det er fra en af de førende producenter, der har lavet topkvalitets lærred i mange år. Det består af et mix med bomuld og hør. Fordi det giver de bedste betingelser for en lang levetid. Og så er det i en tyk kvalitet med en kraftig struktur i overfladen, hvilket giver dybde i motiverne, og gør lærredet specielt velegnet til store malerier. Vægten på lærredet er 420 gr/m2. Det indeholder et mix med 65% bomuld og 35% hør, hvilket giver meget lang holdbarhed på grund at indholdet af naturlige olier i hør. Og en stor fleksibilitet ved udsving i luftfugtigheden.

Malingens kvalitet

Malingen og de medier jeg anvender er i den højeste kunstnerkvalitet, med en stor farvestyrke, farvedybde og farvespredning, og som holder farvestyrken og ikke falmer med årene. Det primære mærke jeg anvender er Golden Artist Colors, som er kendte for den høje kunstnerkvalitet i deres produkter. Og deres høje indhold af ægte farvepigmenter, der giver en fantastisk transparens, lysstyrke, glød og holdbarhed. Jeg bruger alle typer af deres maling – både dem med konsistens som blæk, de flydende og de helt faste. De garanterer deres farver holder i 100+ år.

Kvaliteten af blindrammen

Blindramme er lavet i stavlimet europæisk fyrtræ, med træstykker på 20-40 cm længde. Træet har en helt glat høvlet overlade, som er tørret ned til ca 12% fugtighed, hvilket er helt perfekt til blindrammer. Det giver en fuldstændig stabil ramme, som ikke buer, vrider eller går i stykker. Træet er FSC certificeret. Det er en garanti for at det træ du køber kommer fra bæredygtig skov. Hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere.

Signatur

Alle malerier er signeret 2 steder. Både på forsiden nederst til højre på malerier. Og bag på lærredet nederst til venstre med titel på kunstværket, årstal og min underskrift.

Køb malerier direkte hos kunstneren - fordele ved at købe malerier hos mig

Der er en masse fordele ved at købe malerier direkte hos kunstneren.

Du får et unikt originalt abstrakt akrylbillede som ingen andre har. Malerierne er gennemarbejdet ned til mindste detalje, og der er brugt tid på dem. Du får et kvalitetsprodukt, hvor der er anvendt gode materialer. Du får mere for pengene – ingen kommission til online eller fysiske gallerier. Du får en bedre service og svar på alle de spørgsmål du har.

Gratis levering ved køb af originale kunstmalerier i Danmark til brofaste øer (tilbud dog undtaget) – malerier kræver en professionel indpakning. Jeg anvender derfor altid  4 lags beskyttelse:, papir, tæppe, bobleplast og pap, fordi det sikrer den bedst mulige beskyttelse. Jeg sender malerier til de fleste egne af verden og har indtil videre ikke haft én eneste skade under transporten.

Ved køb af mine akrylbilleder online, så får du 30 dages fuld returret på alle billeder købt hos mig. Selvom du besøger mig for at se maleriet inden du køber det, så kan der være stor forskel på, hvilket indtryk det giver i dit hjem, på grund af farver på væggen, møbler og nips. Du kan derfor indenfor 30 dage sende akrylmaleriet retur til mig, og så får du det fulde beløb du har betalt retur.

Klar til ophængning – Husk altid en god og stabil ophængning, som har mulighed for justering af højden. Alle mine farverige malerier er derfor monteret med stærke, professionelle beslag. Og til ophængning af kunstværkerne bliver der udelukkende brugt ståltråd. Du kan derfor variere højden både mens du sætter lærredsmaleriet op på væggen, og bagefter hvis det er nødvendigt.

Kvalitetslærred i hør og bomuld til malerier
Er dine malerier på væggen malet med kvalitetsmaling

Store malerier og kæmpe malerier

Jeg laver rigtigt mange store malerier og har også designet kæmpe malerier på bestilling. 

Hvad er det moderne store malerier og kæmpe malerier er så velegnede til i indretningen?

En af de sværeste ting i forbindelse med indretning af hjemmet og de enkelte rum, er at få designet en overordnet æstetik, der binder rum, brugskunst møbler sammen. Store moderne malerier og kæmpe lærredsmalerier er perfekte som udgangspunkt ved design af en æstetisk linje, da de udgør et naturligt blikpunkt og samlingspunkt. Derved sætter store malerier rammerne for resten af indretningen i rummet i hjemmet.

De kunstneriske elementer i store farverige kunstbilleder på lærred, som linjer, farver, tekstur, former og mønster kan sætte tonen for designet, og skabe et visuelt sprog til rummet.

Rigtigt mange der køber store abstrakte malerier til stuen er bekymrede for om de passer perfekt sammen med den nuværende indretning. Men hvor møbler, tekstiler og farver skiftes ud i løbet af 3-5 år, så beholder langt de fleste deres kunstbilleder i 10-15-20 år.

Så prøv i stedet at tænk omvendt og start med malerierne: Hvilke kunst malerier vil jeg gerne se på de næste 20 år? Når du køber et stort abstrakt maleri, så får du et klassisk og tidsløst design, som holder næsten uendeligt.

Store kunst akrylbilleder er et rigtigt godt valg at dekorere med i rum med meget plads, eller hvor der er store vægflader. 

Små akrylmalerier tilføjer intimitet til en stue ved at invitere dig tættere på værket for at studere det nærmere. Men ofte er stuer så store, at et lille maleri går fuldstændigt tabt i din indretning, og derfor ikke bliver set.

Store lærredsmalerier og store abstrakte originalmalerier er især en god dekoration i store stuer. Malerierne hjælper med at definere den visuelle æstetik i hver enkelt afsnit, og bygger bro mellem de forskellige afsnit af stuen: Spisestuen, TV stuen, hall’en, hyggehjørnet, læsehjørnet med flere.

Det er vigtigt at skabe den rigtige stemning i stuen. 

Et stort abstrakt akrylmaleri skaber en øjeblikkelig stemning for en stue gennem elementer, farver og komposition. I stuer hvor familien samles, skaber en energisk komposition med bevægelse en livlig stemning. I en stue der er lavet til afslapning definerer moderne malerier med dæmpede farver i en harmonisk komposition en rolig og afslappet atmosfære.

Store billeder og malerier til væggen i stuen

Store billeder og malerier er perfekte til væggen i stuen.

De giver et naturligt fokuspunkt, der virker som en farverig kontrast til møbler i mere afdæmpede brune, sorte og grå farver. Samtidig er store lærredsbilleder et spændende element i din indretning.

Når du skal finde det helt perfekte maleri til et rum i dit hjem, så er det en vanskelig opgave. Fordi der kan være en stor variation i hvordan de enkelte rum og værelser ser ud med hensyn til størrelse, væggenes form og størrelse, farver på væggene, møblernes farver og boligtekstilernes farver.

Og derfor hjælper jeg dig gerne med min erfaring. Send et foto af den væg du gerne vil have maleriet på, med størrelse på rum og væggen, så laver jeg et par forslag til hvilken størrelse maleriet bør have samt hvordan det kunne se ud. Og du får også lidt gode tips til, hvordan du generelt indretter dit hjem med moderne billeder og malerier.

Især når det gælder dit valg af billeder og malerier til væggen i stuen, så skal du passe på ikke at vælge for små malerier, der hvor væggene er store og der er meget plads. For små håndmalede malerier forsvinder på en stor væg, så de ikke bliver set. Samtidig gør den store mængde plads omkring maleriet, at det virker endnu mindre. Helhedsindtrykket bliver samlet set meget uhomogent og irriterer øjet.

For små akrylmalerier til stuen løfter ikke din indretning og giver den sit egen helt personlige særpræg. Et af de områder hvor de fleste problemer med for små kunstmalerier, er på væggen over sofaen. Jeg har haft en del kunder der først har købt et mindre maleri. Og er vendt tilbage igen for at købe et stort originalmaleri, der gør at både væg og møbler kommer meget bedre til deres ret.

Unikke akrylmalerier og originale billeder

Køb mine billeder online og få original kunst, der giver liv på væggene i stuen i hjemmet.

Alle mine akrylmalerier er unikke og originale, de er håndmalet så der er tale om ægte håndværk. 

Jeg bruger utallige timer på at skabe et akrylbillede. Finde et motiv, få lavet en god grund, malet hovedmotivet og så tilført den sidste finish. Ofte har jeg fat i et maleri 15-20 gange inden jeg når frem til er resultat jeg er tilfreds med. 

Det tager lang tid at lægge malingen på i mange tyde lag. Men det er også det som giver et godt maleri med masser af dybde og detaljer.

Det er derfor kun dig som køber det, der kan bruge det i din indretning til at skabe din helt egen specielle stil. Og hverken familie, venner eller naboer har mulighed for at efterligne den.

Langt de flest online butikker og fysiske butikker der reklamerer med originale og unikke abstrakte malerier sælger i virkeligheden kopier. Den kunstneriske værdi er minimal, da maleriet kun bearbejdes 2-3 gange. Det mangler derfor detaljerne og dybden i motivet.

Reproduktionerne fremstilles typisk på kunstfabrikker i Østen, i de tidligere østeuropæiske lande, eller sågar i Danmark. Typisk er der brugt 20-30 minutter på at fremstille hele motivet, så det er færdigt. 

Farverige malerier og billeder i stærke farver

Farverige malerier og billeder i stærke farver giver et godt moderne udtryk. De tilfører dit hjem liv og farve, og kan noget helt særligt når det gælder om at skabe en speciel stemning. Udtrykket i et lærredsmaleri bliver formet af motivet og farverne.

En del af stemningen bliver skabt ved hjælp af motivet. Det kan have en dramatisk eller beroligende karakter. Eller vise fart og retning eller ro og stilstand.

Og så har farverne også stor indflydelse på hvordan et flot maleri bliver fortolket.

Kolde farver indeholder en blå undertone, og de har en beroligende, tillidsvækkende effekt.  Varme farver bygger på gule undertoner, og de signalerer lykke, liv og glæde.

Et maleri med rød bliver ofte forbundet med spænding, kærlighed, vitalitet, impulsivitet og styrke.

Orange bliver ofte fortolket som livlighed, ungdommelighed, dynamik og spontanitet.

Gul farver en synonym med sollys, og genspejler håb, visdom, optimisme og velvære.

Et maleri med grønne farver symboliserer harmoni, sikkerhed og balance.

Blå er en maskulin farve der også er tæt forbundet til blødhed og stabilitet.

I mine farverige malerier anvender jeg ofte et mix af stærke kolde og varme farver. Fordi det afspejler livets glæder, giver dynamik og vitalitet. Samtidig giver det en flot farvevariation der klæder den skandinaviske indretningsstil med lyse vægge og møbler i diskrete farver.

Malerier med farver pynter på væggen i moderne skandinaviske boliger.

Abstrakte akryl malerier og billeder til hjemmet

Hvad er abstrakte akrylmalerier? Det er moderne kunstmalerier der er skabt i et nonfigurativ kunstunivers. Der er en stor spændvidde i motiver, der går fra ren abstraktion kun med farver, til abstrakt maleri hvor de forskellige elementer og figurer er næsten naturtro med kun fine nuanceforskelle.

Jeg synes abstrakte akryl malerier og billeder er enestående kunstværker. Og jeg elsker at studere abstrakt maleri, når jeg har mulighed for det. På museer, gallerier, udstillinger og kunstmesser i København, Berlin, London og New York, samt en masse andre steder.

Et abstrakt akrylmaleri kan noget særligt. 

Det giver dig frihed til at udforske motiv og farver, og danne din helt egen mening om hvad kunstbilledet forestiller og hvordan det fortolkes. Det eneste det kræver er et åbent sind. Hvor du studerer maleriet og finder din egen mening i det. Det er en intenst personlig oplevelse, og en proces der giver dig en ekstraordinær oplevelse af et kunstværk. Og så eksisterer der ikke en facitliste. Der er ikke noget rigtigt og forkert. Og det er det smukke ved det. Ingen kan komme og fortælle dig, at din fortolkning er forkert.

At forstå abstrakte kunstmalerier falder ikke naturligt for alle. Det er den type af kunst, der får nogle til at sige: “Min 3-årige datter kunne gøre det ligeså godt.” Mange er ikke klar over at de bedste abstrakte kunstnere har fremragende tegneevner, en god evne til at opbygge en afbalanceret komposition og en dyb forståelse af farverne og deres samspil. De fleste abstrakte kunstnere har evnen til at tegne en perfekt gengivet blomst eller et naturligt og realistisk portræt. Men de vælger ikke at gøre det. I stedet udtrykker de deres kreativitet ved at skabe visuelle oplevelser, der er fuldstændigt frit og ubesværet gengiver et specifikt motiv.

Jeg har oplevet utallige gange, at et abstrakt kunstmaleri altid er en god samtalestarter. Alle ser noget forskelligt i motivet, og har deres helt egen fortolkning af motiv, elementer og farver. Abstrakte lærredsmalerier i stærke farver er lette at bruge i din indretning af hjemmet. Netop fordi der er fri fortolkning af kunstværket. Og så er det altid dejligt med flotte farver på væggen i stuen, der virker som et naturligt blikpunkt.

Et abstrakt akrylmaleri er tidsløst. Det har et klassisk udtryk, og bliver ikke umoderne i løbet af et par år. Dit indtryk af maleriet udvikler sig over tid, og afspejler den udvikling du selv gennemgår.

Her er en video med nogle af de malerier jeg har lavet i løbet af de seneste par år:

video malerier af Michael Lønfeldt startskærm Youtube
Afspil video

Tidligere malerier

Akryl malerier til salg

Her på hjemmesiden finder du de unikke, originale malerier til salg, som du kan købe i webshoppen, eller ved at kontakte mig via mail og telefon.

Jeg er en af de førende danske abstrakte kunstnere, og har altid et stort udvalg af mine malerier til salg.

Udvalget spænder vidt. Og der er mulighed for at finde forskellige motiver, størrelser og farver, som passer ind i alle hjem.

Mine moderne abstrakte akrylmalerier til salg har meget forskellige motiver og design. En del af malerierne er lavet i en moderne abstrakt kunstverden, hvor abstraktionen er fuldstændig og det alene er farverne som har været styrende for hvordan motivet er endt ud. Andre malerier er lavet i en mere traditionel abstrakt stil, hvor der er indarbejdet grafiske elementer, linjer og figurer. Og hvor der er et klart visuelt design, som selvfølgeligt altid er til fri fortolkning.

De farver og farvekombinationer jeg vælger har stor variation. Fordi det er sådan jeg oplever de scenarier der danner grundlag for det motiv et maleri har. Jeg anvender i høj grad glade, kraftige, lysende farver i mine malerier.

De malerier på lærred der er til salg har meget varierende størrelser. Jeg arbejder med 11 standardstørrelser: 30×30, 40×40, 60×60, 40×120, 60×80, 80×80, 70×140, 100×100, 80×180, 100×150 og 100×200 cm. Men jeg laver også bestillinger, hvor du kan vælge lige den størrelse der er brug for. Jeg laver malerier op til 200×300 cm.

Så der er en stor spændvidde i de motiver, størrelser og farver jeg laver. Og hvis der ikke er det helt rigtige maleri blandt kunstmalerier til salg, så kan du altid få mig til at lave dit helt eget maleri på bestilling.

Galleri Odense

Hvis du gerne vi se mine kunstmalerier så er du altid velkommen til at kigge forbi. 

For at holde omkostningerne nede og lade de gode priser komme kunderne til gode. Så har jeg valgt at præsentere alle malerierne hos mig selv i mit eget galleri her i Odense på Fyn.

Det er en stor fordel i forhold til andre gallerier i Odense, som viser malerierne i lokaler med store bare vægge og uden møbler. Hjemme hos mig kan du se akrylmalerierne i deres naturlige omgivelser med reoler, sofa og tekstiler som i dit eget hjem.

Og der er forskellige mulighederne for at placere mine kunst malerier med forskellige lysindfald, der giver et godt indtryk af hvordan, det vil se ud hjemme hos dig selv.

Åbningstiderne er ikke faste, så du må meget gerne ringe til mig og aftale hvornår du kigger forbi. Så er du sikker på at jeg er hjemme i mit galleri når du vil se malerierne.

Flotte abstrakte malerier er perfekte gaver med et personligt præg

Originale abstrakte kunstmalerier givet som gaver er personlige gaver, der viser du selv har gjort dig tanker omkring hvem modtageren er og hvad han/hun betyder for dig.

Malerierne kan være fra en kunstner som modtageren er interesseret i, de kan være et symbol på noget man har oplevet sammen, eller de kan med hensyn til farver og design passe godt ind i indretningen.

Og så gør det jo heller ikke noget, at det er en gave som modtageren kan bruge i mange år da den er tidløs, og derfor ikke behøver blive skiftet ud med ændringer i moden. Samtidig vækker det gode minder hos modtageren igen og igen.

Moderne håndmalede malerier der er givet som gave, kan vise sig at blive guld værdi på et senere tidspunkt, hvis kunstnerens værdi og priser stiger fremover.

Køb malerier online i mit online galleri

Her på siden og i webshoppen præsenterer jeg alle mine farverige akrylmalerier i et online galleri.

Fordelen ved at kigge på malerier i et online galleri er, at du hurtigt skaber dig et godt overblik over de forskellige muligheder. Alt efter hvilke størrelser, farver og malerimotiver du er interesseret i.

Du kan i løbet af kort tid danne dig et indtryk af hvad en specifik kunster tilbyder af originalmalerier, og derfor hurtigt spore dig ind på hvilke kunstværker der er relevante for dig. Det gør dit endelig valg af et maleri lettere, og når du alligevel er inde på siden, så har du mulighed for at købe det med det samme.

Det gør det meget lettere set i forhold til at bruge udstillinger, gallerier og kunstmesser i din søgen efter det perfekte akrylbillede. De steder ser du kun en meget begrænset del af det malerisortiment, som en kunstner tilbyder. Og det kan  være meget svært at sammenligne forskellige kunstnere og værker.

Hvis du gerne vil se mine kunstbilleder live, så har jeg galleri i Odense på Fyn. Det er hjemme hos mig selv, hvor du kan opleve, hvordan min kunst malerier ser ud i deres naturlige omgivelser i stuen.

Ellers er eneste muligheder for at se min kunst på de udstillinger jeg har hos kunstforeninger og virksomheder, og så de kunstmesser jeg deltager på.

Køb af originale akrylmalerier støtter kunsten

En kunstner har lagt utallige timer, sit hjerteblod, sin kreativitet og sin sjæl i det færdige værk. Hvis du køber originale abstrakte malerier så støtter du kunstneren. Og sikre at hun/han kan fortsætte med at lave god kunst fremover. Og kan forbedre sig så fremtidige malerier bliver endnu bedre.

En anden god ting er at du kan kommunikere med kunstneren om værkerne.

Hvis du køber reproduktioner. Så støtter du kun kapitalkæderne, og de fabrikker der fremstiller dem.

Malerier til virksomheder

Ejer du en virksomhed, er du direktør eller medarbejder i et firma, så kan det måske være interessant for dig at få firmakunst.

Abstrakte kunstmalerier på lærred er specielt godt egnet til at præsentere virksomheden ,dens mission og vision. Og synliggøre overfor medarbejdere, ejere, kunder og leverandører hvem virksomheden er samt hvad det er den står for.

Malerier i virksomheder giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas, er kreative og yder deres maksimale indsats. 

Fortæl medarbejderne hvorfor det er en god og ansvarlig virksomhed de arbejder i, hvorfor kunderne skal købe firmaets produkter, og hvad der gør virksomheden til en god samarbejdspartner.

Malerier København Århus Aalborg Odense

Du kan købe mine malerier uanset hvor du bor i Danmark – København, Århus, Allborg, Odense eller en anden by. Jeg sender købte kunstmalerier fragtfrit til alle byer og brofaste øer her i Danmark.

Kunstneren der skaber malerierne

Billedkunstneren bag de håndmalede malerier hos Art by Lønfeldt er mig – Michael Lønfeldt. 

Jeg arbejder kun med abstrakt maleri i en moderne stil. Og alle værker er unikke, lavet med akrylmaling. Der kan være figurative elementer i motiverne, men der er det ikke altid. Mit univers indeholder derimod altid en masse dejlige kraftige farver og utallige små detaljer.

Jeg har lavet lærredsmalerier i mere end 15 år, og elsker at bevæge mig rundt i en abstrakt kunstverden, hvor der bliver leget med flotte farver, former og elementer.

Fordi abstrakte håndmalede malerier pirrer til din nysgerrighed, og altid er udgangspunkt for en god snak omkring hvad motivet forestiller og udtrykker. Og det har vi jo alle vores helt egen personlige mening om.

Jeg får hele tiden nye idéer til malerimotiver. Overalt hvor jeg bevæger mig rundt. Det kan være på en gåtur i naturen. Eller på en cykeltur i forbindelse med en storbyferie. Ofte er det kontraster der udløser idéerne. Enten i form af  farvekombinationer, eller forskelle i lys og skygge.

Jeg elsker at arbejde med mine akrylmalerier. Det får mig til helt at glemme tiden, og jeg bliver gang på gang overrasket over, at der pludseligt er gået 4 timer med at nørkle rundt med detaljer i et maleri.

Hvorfor køber vi nye kunstbilleder og malerier?

Når man køber eller overvejer at købe lærredsbilleder, malerier eller andet vægdekoration, så er der flere udgangspunkter. Tre af de mest typiske er:

For det først kan der være en tom væg af en eller anden årsag:

Du er lige flyttet i ny lejlighed eller nyt hus.

Du har bygget til og har nu fået mere plads.

Eller der står et tomt værelse, fordi en af ungerne lige er flyttet hjemmefra.

For det andet så kan der være lavet ændringer i boligindretningen:

Malet væggene i andre farver end de var tidligere.

Købt nye tekstiler som eksempelvis puder, plaider eller tæpper.

Købt nye møbler som eksempelvis sofa, skænk eller spisebord.

Eller købt ny brugskunst som eksempelvis lamper, vaser, lysholdere, lys og kurve.

Fælles for ændringerne er, at der opstår en følelse af, at de kunst billeder malerier der indtil nu har hængt på væggene, ikke længere passer helt godt ind i indretningen.

Måske fordi farverne ikke længere matcher ret godt, eller stilen i malerierne ikke længere passer til møbler og tekstiler.

For det tredje, så kan det være man lige har set et maleri. Det er verdens skønneste, og man har købt det fordi det må man absolut eje.

Hvis man har købt et eller flere malerier fordi man ikke kan leve uden, så er det ikke så mange overvejelser og planlægning. Man må ganske enkelte finde den absolut bedste plads, hvor maleriet kan hænge. Og så ændre indretningen efter det.

I det tilfælde kan du stadigvæk bruge de retningslinjer jeg fortæller om her, til at sikre det ser perfekt ud.