Logo - Art by Lønfeldt
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Farverige malerier med flotte farver - direkte fra kunstneren

Malerier med farver Art by Lønfeldt
Farverige malerier af Michael Lønfeldt
Abstrakte malerier i stærke farver
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Billedkunstner Michael Lønfeldt laver farverige malerier med motiver i en lys og glad stil.

Kunstværker der rummer masser af skønne farver og spændende detaljer. 

Alle farverige malerier er unikaer der kun eksisterer i ét eksemplar.
“Originale farverige malerier i lyse og stærke farver. Alle kunstværker er unikke med ikke-figurative motiver der har et tidsaktuelt udtryk.

Når jeg kreerer et farverigt maleri, så er det med masser af afveksling og utallige fine detaljer i motivet i centrum.

Alle materialerne er i en ekstraordinær høj kvalitet.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Unikke farverige malerier med stærke og lyse farver der giver liv på væggene.

Farverige malerier i lyse og stærke farver

Farverige malerier med kunst i stærke farver giver et godt tidsaktuelt udtryk. De tilfører dit hjem liv og farve, og kan noget helt særligt når det gælder om at skabe en speciel stemning. En del af stemningen bliver skabt ved hjælp af motivet. Det kan have en dramatisk eller beroligende karakter. Eller vise fart og retning eller ro og afslapning.

Hvis du har en sofastue eller et hyggehjørne du gerne vil indrette med et farverigt maleri, så er det selvfølgeligt vigtigt at vælge motiver og farver som får dig i den rigtige stemning, og skaber den rolige atmosfære du slapper af i. Vælg derfor dine ynglingsfarver i et afbalanceret design. Med et motiv der giver dig positive associationer, til gode ting der er sket i dit liv.

Og så har farverne også stor indflydelse på hvordan et maleri bliver fortolket. Kolde farver indeholder en blå undertone, og de har en beroligende, tillidsvækkende effekt. Varme farver bygger på gule undertoner, og de signalerer lykke, liv og glæde.
Farvestrålende malerier til stuen

Farvestrålende maleri til stuen

Hvis du mangler kunst på stuevæggene, eller det du har hængende trænger til at blive skiftet ud, så kan det være at farvestrålende malerier er det helt rigtige for dig.

Den moderne indretning er ofte kendetegnet ved at være lys og holdt i afdæmpede farver i hvide, grå, sorte og brune farvetoner. Og derfor giver det liv og farver hvis der kommer kunstværker med farveglade motiver op på væggene. Vælger du unikke malerier med stor farvemangfoldighed, så har du skabt en unik indretning der er din helt egen.

Til det farvestrålende maleri i webshoppen:
Farvestrålende maleri til stuen - Alloy III

Maleri med farver til salg

Et maleri med stor variation i farverne og masser af flotte detaljer tilføjer ro og ambience til indretningen. Og hvis der er tale om et maleri med moderne farver i nonfigurativ stilart, så er der masser at snakke om i forbindelse med tolkninger af indholdet og betydning af symboler.

Malerier med farver i en afvejet blanding af kolde og varme farver giver et stærkt og samtidigt homogent udtryk, der efterlader et afbalanceret indtryk med harmoni og dynamik.

Se maleriet med farver i webshoppen:
Maleri med farver til salg - Fusion IV
Maleri med farver til salg
Farverigt maleri til væggen

Farverigt maleri til væggen

Når du vælger kunst til væggen, så kan et farverigt maleri noget særligt. Det tilfører dine vægge farver og personlighed. På den måde viser du venner og familie, hvad det er du interesserer dig for, og hvordan du ser verden.

Farverige malerier indeholder en stor intensitet og energi, som virker smittende. De gør dig i godt humør og spreder glæde i rummet.

Til det farverig maleri i webshoppen:
Farverigt maleri til væggen - Unite III

Rødt maleri i flotte farver

Et rødt maleri har en flot wow-effekt og rummer et fantastisk markant udtryk, som virkelig skaber opmærksomhed. Rød er den farve der er flest mennesker som kan lide, og den symboliserer mange af de vigtige begivenheder i vores liv.

Den røde farve er symbol for kærlighed, passion, styrke, varme og energi. Ingen anden farve tiltrækker den samme opmærksomhed, og udstråler en så stærk og kraftfuld energi.

Se det røde maleri i webshoppen:
Rødt maleri - Intuition I
Rødt maleri i flotte farver
Maleri med mange farver

Maleri med mange farver

Et maleri med mange farver er flot vægdekoration der lyser op i boligen. Skønne farvesammensætninger i en kombination af sammensmeltende farveforløb og knivskarpe kontraster indfanger et moderne og spændende udtryk.

Hvis der er anvendt klassiske farver i nonfigurative designs, så er malerier med mange farver tidsløs og holdbar kunst.

Til maleriet i webshoppen:
Maleri med mange farver - Stellar I

Abstrakt maleri i stærke farver

Et abstrakt maleri i stærke farver har mange anvendelsesmuligheder i din boligindretning. Især hvis det drejer sig om et multifarvet motiv med mange fine forskellige farvenuancer, som det er muligt at kombinere med de øvrige farvenuancer i indretningen.

Abstrakte malerier med stærke farver i komplementære farvekombinationer har et æstetisk flot udtryk, og bliver helt naturligt et midtpunkt i din indretning.

Se maleriet i webshoppen:
Abstrakt maleri i stærke farver - Alloy II
Store abstrakte farverige malerier
Maleri med røde farver

Maleri med røde farver

Et maleri  med røde farver som de dominerende giver et kraftfuldt udtryk, uanset hvor det blivere hængt op.  De røde farvers symbolik og fortolkning ligger dybt i os alle, og giver associationer til oplevelser vi har haft gennem livet.

Malerier med nuancerede røde farvetoner er et spektakulært syn

Til det røde maleri i webshoppen:
Maleri med røde farver - Pulse I

Maleri i glade farver

Et maleri i glade farver skaber en god stemning der spreder en positiv stemning til omgivelserne.

Farveglade malerier lyser på i din stue, og skaber en rolig og afslappet atmosfære.

Til maleriet i webshoppen:
Maleri i glade farver - Unite II
Malerier i glade farver

Se en video med et udvalg af mine malerier

Video med farverige malerier af Michael Lønfeldt

Farvesymbolik og farvernes betydning

I kunstens verden giver farver os mulighed for at skabe vores egen individualitet og vise vores personlighed. I mange år har blandt andet indretningsarkitekter, grafiske designere, annoncører og kunstnere brugt farver bevidst til at påvirke deres omgivelser.

Farvens skjulte betydning kan bruges som et stærkt værktøj i kunsten. Som kunstner lærer vi at bruge farvens positive eller negative egenskaber i vores værker til helt klart og tydeligt eller underbevidst at sende et budskab af sted.

Når først de simple principper er forstået, har kunstneren mulighed for at bruge farverne til at skabe en særlig stemning. Forskning viser at de skjulte betydninger af farvene, farvesymbolik, spiller en stor rolle i vores generelle velvære. De farver, vi omgiver os med påvirker direkte den måde vi føler, oplever og slapper af på.

Et maleri med rød farvesymbolik bliver ofte forbundet med spænding, kærlighed, vitalitet, impulsivitet og styrke.

Orange farvesymbolik bliver ofte fortolket som livlighed, ungdommelighed, dynamik og spontanitet.

Gul farvesymbolik er synonym med sollys, og genspejler håb, visdom, optimisme og velvære.

Et maleri med grøn farvesymbolik viser harmoni, sikkerhed og balance.

Blå farvesymbolik er en maskulin farve der også er tæt forbundet til blødhed og stabilitet.

I mine farverige kunst malerier anvender jeg ofte et mix af stærke kolde og varme farver. Fordi det afspejler livets glæder, giver dynamik og vitalitet. Samtidig giver det en flot farvevariation der klæder den skandinaviske indretningsstil med lyse vægge og møbler i diskrete farver.

Malerier med farver pynter på væggen i moderne skandinaviske boliger.

Primære farver, sekundære farver og komplementærfarver

Når man som kunstner arbejder med farverne og deres betydning for at skabe udtryk og stemninger, så er det en god idé at bruge et farvehjul som udgangspunkt. Og ud fra det at arbejde sig frem til hvad det er for farver kunstværket skal indeholde. Grundlaget for farverne og deres sammensætning er 3 farvebegreber: Primære farver, sekundære farver og komplementærfarver.

De primære farver består af rød, blå og gul. Med den som basis er det reelt muligt at skabe alle andre farver i farvespekteret.

De sekundære farver bliver dannet ud fra mellemtoner i de primære farver og består af orange, grøn og lilla.

Komplementærfarver er de farver der står modsat på farvehjulet, og de er specielt effektfulde fordi de indeholder stærke kontraster. Især er kombinationerne rød-grøn, blå-orange og gul-lilla meget virkningsfulde.

Farverige malerier og kunst til salg online

Her i min webshop finder du et stort udvalg af farverig kunst og malerier til salg. Jeg bruger primært maling i stærke farver, og skaber motiver hvor farverne dels står knivskarpt overfor hinanden, dels flyder fint ind i hinanden og skaber nye farvenuancer.

En stor del af farverne er lavet med en stor gennemsigtighed, uden at farverne taber deres farvestyrke. Det gør det muligt at se de underliggende lag af farver. Det giver en utrolig stor dybde i de farverige malerier.

Kunst og malerier med farver til hjemmet

Ved indretningen af dit hjem, så vælger du selv hvilke farver din kunst skal have. Da mange moderne hjem er indrettet i en skandinavisk boligstil med lyse vægge og møbler i afdæmpede farver, så er det at kunst og malerier med farver kan være med til at give en mere personlig indretning, der spejler de helt unikke personer din familie er. 

Farverige malerier står som en god kontrast, der giver liv på væggene og spreder en glad og afslappet stemning.

Farvernes skjulte eller underforståede kulturelle betydning bliver brug meget bevidst mange steder i kunstens verden. Det har samtidig en stor betydning for, hvordan vi helt ubevidst reagere på forskellige farver, og de dermed øver indflydelse på vores velvære og humør. Og det er ikke kun kunstnere, der bruger farverne i deres arbejde, det gælder i lige så høj grad grafiske designere, tøjdesignere, indretningsarkitekter, virksomheder og mange andre.

Udover at skabe en stemning, så medvirker malerier med farver og med til at skabe eller understrege budskaber og fremprovokere en reaktion. 
cartmenu-circlearrow-down-circle