Store plakater
Kæmpe plakater

Store kunst plakater er flotte billeder til stuen køkkenet og soveværelset - Essence I 100x150 cm
Moderne store plakater med kunst Alleviate III 100x150 cm
Store kunst plakater til hjemmet Fireflies II 100x150 cm
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunstner

Kunstner Michael Lønfeldt skaber moderne kunst og designs med flotte farver.

Alle kunstværker er udviklet i en abstrakt kunstverden og indeholder masser af fine små detaljer.

I alle motiver bliver der lagt vægt på at de er inspirerende, rummer en stor variation og har en tidsløst stil.

“Plakaterne er alle originale designs, som er udviklet ud fra mine kunstmalerier. De er skabt med moderne, trendy, abstrakte motiver, som giver liv og farver på væggene i dit hjem.

Alle plakater er produceret i en top kvalitet. Printet på et 200 g/m2 premium-papir, som beholder farverne uændret mange år frem. Med farver af ægte pigmenter som indeholder beskyttelse mod UV-lys.”

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by Lønfeldt
Original kunst - unikke designs af kunstner Michael Lønfeldt
Materialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by Lønfeldt
Ægte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

En stor plakat giver et flot indtryk

Store plakater og kæmpe plakater

Når du skal indrette dit hjem med kunst på væggene, så er der en masse spørgsmål at tage stilling til. Hvilke motiver skal det være? Hvordan skal farverne se ud? Hvilken størrelse er det rigtige valg?

Når det drejer sig om størrelsen, så er der mange som indretter deres boliger og især deres stuer med kunst på væggen som er alt for småt dimensioneret i forhold til den plads der er på væggen. Det er synd fordi det gør at kunsten ikke kommer til sin ret, og rent visuelt virker underdimensioneret. Og væggen kommer let til at virke tom.

Hvis du har plads på væggen, så vælg kunst i en stor størrelse. Fordi det giver et fantastisk udtryk, der understreger indretningen i rummet, og gør din indretning perfekt. Endeligt så gør den store størrelse at boligindretningen virker som en helhed der hænger fint sammen.

Store plakater er et rigtigt godt valg hvis du mangler kunst i stor format på væggen. Fordi priserne er til at overskue sammenlignet med hvad lærredsprint og kunstmalerier i samme størrelse koster. Det er en fordel hvis budgettet er begrænset, eller hvis du ofte skifter din vægkunst ud.

Når du køber kæmpe plakater, så er der et par ting du skal kigge efter for ikke at blive skuffet over farver, trykkvalitet og papirkvalitet. For det første så er det vigtigt at plakaterne bliver trykt på storformatsprintere, der er specielt udviklet til at gengive designs og kunst præcist med alle detaljer. Og de skal printe med 12 forskellige farver der indeholder ægte pigmenter. For det andet så skal papiret være i en god kvalitet, dels med en tykkelse på minimum 175 g/m2 så det holder formen, dels skal det være egnet til arkivopbevaring da det giver en lang levetid ud af farverne bleger ud.

Jeg laver som standard mine plakater i 6 forskellige størrelser, herunder er det største format 100×150 cm. Men jeg har også mulighed for at producere alle mine store plakater i størrelsen 100×200 cm.

Kæmpe plakater til din bolig er flot kunst, der er perfekt til at give indretning det sidste pift. Her er nogle af de designs jeg sælger flest af i store størrelser:

Store kunst plakater er flotte billeder til stuen køkkenet og soveværelset - Essence I 100x150 cm

Store kunst plakater

Til plakaten i webshoppen:

Moderne store plakater med kunst Alleviate III 100x150 cm

Store plakater

Til plakaten i webshoppen:

Store kunst plakater til hjemmet Fireflies II 100x150 cm

Kæmpe plakater med kunst

Til plakaten i webshoppen:

Til plakaten i webshoppen:

Til plakaten i webshoppen:

Til plakaten i webshoppen:

Til plakaten i webshoppen:

Farverige plakater

Abstrakte plakater

Moderne plakater

Køb plakater