Logo - Art by Lønfeldt
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Store plakater med kunst direkte fra kunstneren

Store plakater til stuen
Mega og kæmpe plakater med abstrakt kunst
Stor plakat i flotte farver
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt kreere store plakater i unikke designs i abstrakt stilart. 

Alle designs indeholder en stor detaljerigdom med masser af skønne farver.  

Motiverne har alle et positivt og energisk udgangspunkt, der pirrer til nysgerrigheden.
“Store plakater i kæmpe og mega formater. Alle designs er abstrakte unikaer udviklet med afsæt i mine andre kunstværker.

Når jeg udvikler et nyt design til en stor plakat, så er det med fokus på et motiv der indeholder både masser af knivskarpe detaljer og store sammenhænge. Derfor virker en stor plakat godt både set helt tæt på, og på afstand.

Både papir, farver og tryk er i en udsædvanlig flot kvalitet.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Store, kæmpe og mega plakater med flotte farver til væggen i din stue

Store og kæmpe plakater gør din indretning personlig

Når du skal indrette dit hjem med kunst på væggene, så er der en masse spørgsmål at tage stilling til. Hvilke motiver skal det være? Hvordan skal farverne se ud? Hvilken størrelse er det rigtige valg?

Med hensyn til størrelse, så er der noget specielt ved store kæmpe mega plakater. De har en god evne til at skabe en særlig stemning i det rum de hænger. Alene på grund af størrelsen får de selvfølgeligt en fremtrædende plads i indretningen. Og sammen med motivet, detaljerne og farverne giver de dig mulighed for at skabe din helt egen personlige atmosfære.

Kæmpe plakater til din bolig er flot kunst, der er perfekt til at give indretning det sidste pift. Her er nogle af de designs jeg sælger flest af i store størrelser:
Nye store plakater med kunst i webshoppen:

Store plakater med farver

Essence I er en stor farverig plakat der efterlader et dybt indtryk, på grund af de stærke farver og det abstrakte design med stor variation i udtrykket.

Farverne står i klare farvetoner med den røde farve med nuancer som dominerende. De røde farver bliver flot understøttet af elementer og figurer i lyseblå, aquagrønne, solgule og hvide farveområder.

En stor farvestrålende plakat der giver masser af farve på væggen. Og virker som en flot kontrast til en lys indretning med interiør i afdæmpede farver.

Til plakaten i webshoppen:
Stor plakat med farver - Essence I 
Store kunst plakater er flotte billeder til stuen køkkenet og soveværelset - Essence I 100x150 cm
Moderne store plakater med kunst Alleviate III 100x150 cm

Kæmpe store plakater til stuen

Alleviate III er en kæmpe stor plakat i moderne stil med et non-figurativt motiv, der rummer organiske former og elementer i moderne, lyse farver.

Designet indeholder en stor farvevariation med utallige glidende farveovergange i pink, røde, blå og orangegule farvenuancer. 

En visuel nydelse med et elegant og afbalanceret udtryk. Der spreder harmoni, ro og afslappethed i stuen, hyggekrogen eller andre områder hvor der er brug for at få ladet batterierne op igen.

Til plakaten i webshoppen:
Kæmpe stor plakat til din stue - Alleviate III

Mega plakater med kunst

Fireflies II er en mega plakat med et flot og farverigt kunst design. Skabt i et abstrakt kunstunivers hvor der er fokuseret på lag på lag med transparente og dækkende farver. Understøttet af skarpe linjer.

I skabelsesprocessen er der indsat en kombination af mørke, dybe farver og lyse stærke farver. Resultatet er utroligt flotte farvekontraster, der står knivskarpt overfor hinanden. Kombineret med rene farveflader og brudte linjer.

En farvestærk mega plakat med et moderne kunstmotiv, der virkelig tiltrækker opmærksomhed på væggen.

Til plakaten i webshoppen:
Mega plakat med kunst - Fireflies II
Store kunst plakater til hjemmet Fireflies II 100x150 cm
Andre store plakater i webshoppen:

Hvilken størrelse plakater skal jeg vælge?

Når det drejer sig om størrelsen, så er der mange som indretter deres boliger og især deres stuer med kunst på væggen som er alt for småt dimensioneret i forhold til den plads der er på væggen. Det er synd fordi det gør at kunsten ikke kommer til sin ret, og rent visuelt virker underdimensioneret. Og væggen kommer let til at virke tom.

Hvis du har plads på væggen, så vælg kunst i en stor størrelse. Fordi det giver et fantastisk udtryk, der understreger indretningen i rummet, og gør din indretning perfekt. Endeligt så gør den store størrelse at boligindretningen virker som en helhed der hænger fint sammen.

Store plakater er et rigtigt godt valg hvis du mangler kunst i stor format på væggen. Fordi priserne er til at overskue sammenlignet med hvad lærredsprint og kunstmalerier i samme størrelse koster. Det er en fordel hvis budgettet er begrænset, eller hvis du ofte skifter din vægkunst ud.

Når du køber kæmpe plakater, så er der et par ting du skal kigge efter for ikke at blive skuffet over farver, trykkvalitet og papirkvalitet. For det første så er det vigtigt at plakaterne bliver trykt på storformatsprintere, der er specielt udviklet til at gengive designs og kunst præcist med alle detaljer. Og de skal printe med 12 forskellige farver der indeholder ægte pigmenter. For det andet så skal papiret være i en god kvalitet, dels med en tykkelse på minimum 175 g/m2 så det holder formen, dels skal det være egnet til arkivopbevaring da det giver en lang levetid ud af farverne bleger ud.

Jeg laver som standard mine plakater i 6 forskellige størrelser, herunder er det største format 100×150 cm. Men jeg har også mulighed for at producere alle mine store plakater i størrelsen 100×200 cm.

Store plakater lige i den størrelse du har brug for

Udover et fast sortiment i forskellige størrelser, så har jeg også mulighed for at lave mega store plakater, kunsttryk og fotokunst plakater.

Hvis du har vægge hvor der er meget plads, så kan en mega plakat være et godt alternativ til et kunstmaleri eller et lærredprint.

En stor plakat til hjemmet er billigere i indkøb en unikke kunstværker og print på lærred. Og så giver det mulighed for at dekorere med vægkunst i stuen, der er autentisk, og realistisk viser hvem du er. Som eksempelvis et flot bybillede fra New York, London, Paris, Berlin eller en anden storby. Eller et smukt naturbillede af en skov, en strand eller blomster.

Selvfølgeligt er det muligt at anvende en en kæmpe plakat sammen med en overliste og underliste, men det betyder overfladen er ubeskyttet overfor støv og skidt, og det er også svært at rengøre en papirsplakat, da den ikke tåler aftærring med vand. Den største udfordring med en stor plakat er derfor, at den kræver en speciel indramning hos en glarmester eller et indramningsfirma. Fordi der ikke er store rammer til salg som standard i fysiske eller online butikker.

Her kan jeg tilbyde en lidt anden løsning, som er mere elegant end en ramme med glas. Hos mig kan du få opklæbet en fotoplakat, kunstplakat eller fotokunst på 5 forskellige pladetyper: Akrylpanel, dibondplade, Gatorboard, Foamex skumplade og almindelig skumplade.  Efter opklæbningen bliver plakatens overflade lakeret med en topcoat for at beskytte mod UV, snavs og støv. Og så letter det også rengøringen. Alt efter hvor stor styrke de forskellige pladetyper har, så er der mulighed for at lave plakater med kunst helt op til 100×200 cm. 

Spørg mig hvis du har specielle ønsker.
cartmenu-circlearrow-down-circle