Malerier 
Lærredstryk 
Plakater 
Unik kunst

Store malerier er flotte billeder til væggen i stuen - Prime VII 100x200 cm
Store malerier er flotte billeder til væggen i stuen - Prime VII 100x200 cm
Store lærredstryk er flotte kunst billeder til væggen i stuen - Prime I 70x140 cm
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst. 

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer.  

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.
“Unik håndlavet moderne farverig abstrakt kunst til væggen i stuen og hjemmets andre rum.

Malerier, lærredstryk og kunstplakater i en eksklusiv kvalitet.
Jeg anvender kun de bedste materialer. Italienske lærreder af hør, blindrammer af europæisk fyrtræ og kunstnermaling i den højeste kvalitet.”
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Håndlavet 
Unik 
Original 
Kunst

Store plakater og kæmpe plakater

Når du skal indrette dit hjem med kunst på væggene, så er der en masse spørgsmål at tage stilling til. Hvilke motiver skal det være? Hvordan skal farverne se ud? Hvilken størrelse er det rigtige valg?

Kæmpe plakater til din bolig er flot kunst, der er perfekt til at give indretning det sidste pift. Her er nogle af de designs jeg sælger flest af i store størrelser:

Store kunst plakater

Store kunst plakater er flotte billeder til stuen køkkenet og soveværelset - Essence I 100x150 cm

Til plakaten i webshoppen

Store plakater

Moderne store plakater med kunst Alleviate III 100x150 cm

Til plakaten i webshoppen

Kæmpe plakater med kunst

Store kunst plakater til hjemmet Fireflies II 100x150 cm

Til plakaten i webshoppen

Andre store plakater i webshoppen:

Se alle plakaterne her
Når det drejer sig om størrelsen, så er der mange som indretter deres boliger og især deres stuer med kunst på væggen som er alt for småt dimensioneret i forhold til den plads der er på væggen. Det er synd fordi det gør at kunsten ikke kommer til sin ret, og rent visuelt virker underdimensioneret. Og væggen kommer let til at virke tom.

Hvis du har plads på væggen, så vælg kunst i en stor størrelse. Fordi det giver et fantastisk udtryk, der understreger indretningen i rummet, og gør din indretning perfekt. Endeligt så gør den store størrelse at boligindretningen virker som en helhed der hænger fint sammen.

Store plakater er et rigtigt godt valg hvis du mangler kunst i stor format på væggen. Fordi priserne er til at overskue sammenlignet med hvad lærredsprint og kunstmalerier i samme størrelse koster. Det er en fordel hvis budgettet er begrænset, eller hvis du ofte skifter din vægkunst ud.

Når du køber kæmpe plakater, så er der et par ting du skal kigge efter for ikke at blive skuffet over farver, trykkvalitet og papirkvalitet. For det første så er det vigtigt at plakaterne bliver trykt på storformatsprintere, der er specielt udviklet til at gengive designs og kunst præcist med alle detaljer. Og de skal printe med 12 forskellige farver der indeholder ægte pigmenter. For det andet så skal papiret være i en god kvalitet, dels med en tykkelse på minimum 175 g/m2 så det holder formen, dels skal det være egnet til arkivopbevaring da det giver en lang levetid ud af farverne bleger ud.

Jeg laver som standard mine plakater i 6 forskellige størrelser, herunder er det største format 100×150 cm. Men jeg har også mulighed for at producere alle mine store plakater i størrelsen 100×200 cm.
lock