Logo - Art by Lønfeldt
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Billeder til væggen i stuen - direkte fra kunstneren

Abstrakte billeder med stærke farver
Billeder til stuen
Store billeder til væggen
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Billedkunstner Michael Lønfeldt skaber flotte billeder i tidsløse designs.

Billederne indeholder masser af livsglæde og pirrer til nysgerrigheden. 

Alle design er unikke og skabt i en abstrakt kunstverden.
“Flotte billeder til væggene i dit hjem. I mange forskellig udformninger og størrelser.

Ved udvikling af et design, så har jeg altid fokus på at det indeholder utallige detaljer, en flot dybdevirkning og stærke, lyse og glade farver.

Alle de materialer jeg bruger er i en suveræn høj kunstnerkvalitet.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Moderne billeder i moderne abstrakte og farverige designs.

Billeder til væggen

Når du indretter væggene i dit hjem, så opnår du altid gode resultater med flotte billeder til væggen. De giver din indretning et perfekt personligt touch, der sætter tonen for resten af rummets indretning.

Billeder er et bredt begreb der dækker over flere typer af vægkunst. Det kan være et billede på lærred i form af malerier eller lærredsprint. Eller en plakat med kunst eller fotokunst.

Hvad er det at flotte kunstbilleder kan understøtte i indretningsstilen? Udgangspunktet er hvilken stilart det er stuen skal indrettes i. Det kan være blandt andet retro, vintage, industriel, romantisk, rokoko, orientalsk eller skandinavisk. Skal dine flotte billeder til væggen være omdrejningspunkt, danne fokus og være et naturligt blikpunkt. Eller er der andre elementer af indretningen der skal være i fokus, eksempelvis møbler, boligtekstiler, planter, panoramaudsigt eller noget helt andet.

Skab en stemning med de motiver og farver som dine kunstbilleder indeholder. Elegante flotte lærredsbilleder skaber en helt unik stemning, hvis du vælger motiver der understøtter stilen i boligindretningen. Markante og trendy motiver på kunstbillederne i stuen giver en god kontrast til møbler og boligtekstiler i afdæmpede sorte, brune og grå farvenuancer. Fotokunst med bymotiver fra storbyer i sorte og hvide flotte billeder i stuen giver et klassisk og tidsløst udtryk.

Skab en stemning med farverne. Når du skal vælge udtryksfulde billeder til væggen i stuen, så har farverne stor betydning for hvordan du selv og andre opfatter kunstbillederne. Kraftige og stærke farver signalerer livsglæde, kraft og udholdenhed. Afdæmpede farver sender derimod signaler om afslapning, ro og fordybelse. Skab en stemning med en god belysning af billederne.

Det er dit eget valg, hvordan du bruger billeder til dekoration af dine vægge. Flotte kunstbilleder understøtter indretningsstilen eller kan være en kontrast til den.

Abstrakte billeder

Billeder i abstrakte designs er gode at bruge i indretningen. Primært fordi er der næsten igen grænser for hvordan du kan bruge dem, på grund af deres store spændvidde hvad angår motiver, farver og størrelser.

Et abstrakt billede er derfor velegnet til at skabe lige netop den atmosfære som du gerne vil opnå. Det kan eksempelvis være brug af varme farver, som sol, varme og passion. Eller kølige farver der understøtter en følelse af tryghed, afslappethed og ro.

Til billedet i webshoppen:
Billede i abstrakt stil - Alliance II
Eksklusivt kunstbillede til væggen over sofaen Alliance II 70x140 cm
Moderne lærredsbillede i en eksklusiv kvalitet til boligen Allure I 70x140 cm

Moderne billeder

Billeder med kunst i moderne stilart passer godt ind i boliger, der har en tidsaktuel indretning. Kunstbillederne understøtter et moderne udtryk, og gør at det virker som en helhed.

Moderne samtidskunst er en vigtig del af en vellykket moderne boligindretning.

Til kunstbilledet i webshoppen:
Billede i moderne stil - Allure I

Billeder i stærke farver

Billeder med stærke farver er utroligt velegnede som kontrast til den skandinaviske indretningsstil med lyse farver på væggene og afdæmpede brune, sorte og grå farvetoner på møblerne.

De klare, kraftige og lyse farver skaber liv og glæde. Og det er altid rart at kigge på flot designede ting der lyser op i rummet.

Til akrylbilledet i webshoppen:
Billede i stærke farver - Intuition I
Farverige abstrakte malerier er flotte billeder til væggen i stuen Intuition I 150x100 cm
Store farverige malerier til væggen

Store billeder med kunst

Til kunstbilledet i webshoppen:
Stort billede - Prime VII
Kunstbilleder med flotte detaljer

Billeder til hjemmet eller sommerhuset

Til billedet i webshoppen:
Billede til dit hjem eller sommerhus
Farverigt lærredsbillede med kunst i dejlige farver til væggen i hjemmet Inspire I 100x100 cm
Lærredsbillede til soveværelset

Billeder til soveværelset

Aflangt billede

Til kunstbilledet i webshoppen:
Billede til soveværelse - Heroic III

Billeder til badeværelset og toilettet

Til billederne i webshoppen:
Billede til badeværelse og toilet - Alleviate
Store plakater til badeværelset
Plakater med kunst til køkkenet

Billeder til køkkenet

Billeder til køkkenvæggen

Til billederne i webshoppen:
Billede til dit køkken - Altitude

Store billeder til stuen

Når du skal finde ud af hvordan du indretter hjemmet og finder dekoration til væggene, så er store billeder et godt valg.

Store billeder giver din indretning et personligt touch, og virker som et naturligt blikpunkt i indretningen. Det gør samtidig dit valg af kunstbillederne til væggen utroligt vigtigt. Fordi de fylder meget, og bliver et fokuspunkt i din indretning. Hvis du vælger det forkerte motiv og de forkerte farver, så vil det være et irritationsmoment, da du ikke kan undgå at kigge på kunstværkerne hele tiden.

Har du vægge der er brede, så kan det også være en god idé med aflange billeder.

Når du vælger store billeder til væggen, så skal du derfor overveje hvad der er det rigtige motiv. Find et motiv du elsker at kigge på, og som passer ind i din boligindretning. Og sørg for at billederne har en kvalitet, der gør at de holder mange år fremover, så du ikke risikere at skulle skifte dem ud igen indenfor få år.

Hvilken størrelse skal store billeder til væggen så have? Det afhænger dels af hvor stor væggen er, dels af om der er placeret møbler op af eller tæt på væggen.

For at få den bedste præsentation af store billeder til væggen i stuen, så er det generelt en god idé at sørge for rigeligt med plads til siderne og foroven. Og samtidig sikrer at det hænger i øjenhøjde, i forhold til hvor personerne i rummet befinder sig.

Farverige billeder

Her finder du mange forskellige motiver, farvekombinationer og størrelser af mine billeder, som kan anvendes mange forskellige steder i indretningen. Jeg har et stort udvalg af kunstbilleder der passer perfekt over sofaen eller på vægge i stuen, hvor der er masser af plads.

Smukke billeder passer perfekt ind i den tidsaktuelle bolig med afdæmpede farver i indretningen, der typisk er holdt i den skandinaviske stil, med et stilrent look og lyse farver.

Her bliver farveglade billeder med stemning et naturligt samlingspunkt i stuen, der tiltrækker sig opmærksomhed og sætter grundlaget for den atmosfære der er i rummet. Det giver liv og sjæl til væggen i stuen og de andre rum i dit hjem.
cartmenu-circlearrow-down-circle