Logo - Art by Lønfeldt
Følg mig på Instagram
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Køb kæmpe store malerier til salg online til væggen i stuen

Køb kæmpe store malerier til salg onlineStore abstrakte malerier til stuenStore farverige malerier til væggen
Billedkunstner Michael

Michael Lønfeldt

Kunster
Billedkunstner Michael Lønfeldt skaber store malerier i non-figurativ stil.

Kunstværker med en flot variation og masser af dejlige farver og blændende detaljer.

Alle store malerier er enestående værker der kun findes i ét eksemplar.
“Køb originale store malerier til salg online. Alle kunstværker er unikaer med ikke-figurative designs i et tidsaktuelt udtryk.

Når jeg skaber et stort maleri, så er det med fokus på et motiv med en stor variation og massevis af fine detaljer.

Alle maleriernes materialer har en usædvanlig høj kvalitet.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Unikke kæmpe store mega malerier i abstrakte designs med flotte farver til stuen

Kæmpe store malerier i høj kvalitet

Herunder kan du se alle de kæmpe store malerier jeg pt har til salg i webshoppen.

Fælles for alle de store akrylmalerier er at de er lavet i en meget høj kvalitet. Akrylmalingen består næsten udelukkende af ægte farvepigmenter, fordi det giver de fantastiske transparente farver og de mange fine farveovergange. Lærredet er i en ekstraordinær solid kvalitet med 425 g/m2, hvilket er perfekt til de store mængder maling, som jeg bruger ved fremstillingen. Og lærredet kommer fra én af Italiens førende producenter. Rammen er lavet af tysk fyrretræ, som er fingertappet i korte stykker for at give den bedste stabilitet.
Maleri abstrakt Opus V 70x140 cm

Maleri abstrakt Opus V

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Håndmalet maleri Opus III 70x140 cm

Håndmalet maleri Opus III

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Maleri moderne Opus I 70x140 cm

Stort maleri moderne Opus I

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Lærredsmaleri Mellow III 70x140 cm

Stort lærredsmaleri Mellow III

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Abstrakt kunst maleri Mindful IV 100x100 cm

Stort abstrakt kunst maleri Mindful IV

100 × 100 cm

7.499,00 kr.

Stort maleri Jubilant I 100x200 cm

Stort maleri Jubilant I

100 × 200 cm

14.999,00 kr.

Stort maleri til hjemmet Alloy III 70x140 cm

Stort maleri til hjemmet Alloy III

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Stort abstrakt maleri i flotte stærke farver til hjemmet Stellar IV 70x140 cm

Stort abstrakt maleri Stellar IV

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Stort maleri i flotte abstrakte farver til stuen Stellar III 70x140 cm

Stort maleri til stuen Stellar III

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Stort maleri med stærke farver i moderne stil Intuition II 100x150 cm

Stort rødt maleri Intuition II

100 × 150 cm

11.499,00 kr.

Stort maleri i røde blå og gule farver til væggen Pulse IV 70x140 cm

Stort maleri til væggen Pulse IV

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Stort maleri til salg online - Prime VII

Stort maleri Prime VII

100 × 200 cm

14.999,00 kr.

Farverigt stort maleri til væggen i stuen - Altitude I

Stort farverigt maleri Altitude I

80 × 180 cm

10.999,00 kr.

Stort maleri der giver farver i stuen - Elevation III

Stort moderne maleri Elevation III

80 × 180 cm

10.999,00 kr.

Store billeder abstrakt kunst - Eruption I

Moderne stort maleri Eruption I

100 × 200 cm

14.999,00 kr.

Flot maleri til væggen - Elevation IV

Stort abstrakt maleri Elevation IV

70 × 140 cm

7.499,00 kr.

Moderne abstrakt kunst til væggen - Ignite I

Moderne maleri stort Ignite I

80 × 180 cm

10.999,00 kr.

Maleri - Deflection I

80 × 180 cm

10.999,00 kr.

Køb kæmpe store malerier til salg online på nettet

Når du har besluttet dig for at det skal være store akrylmalerier du dekorerer din væg i stuen med, så finder du her i webshoppen et godt udvalg til salg online. Det er store malerier i størrelserne 70x140 cm, 100x150 cm, 80x180 cm og 100x200 cm.

Den helt store udfordring når du leder efter store malerier, som du gerne vil have op på væggen, det er at finde de bedste steder hvor du køber malerierne. Udbuddet er enormt. Hver kunstner har sin egen stil med hensyn til motiver og farver, og så er der stor forskel på, hvilke størrelser den enkelte kunstner vælger at udbyde til salg. Dertil kommer at der er mange steder, både fysiske og online, hvor du har mulighed for at købe de kæmpe store malerier.

Når der drejer sig om at finde frem til interessante kunstnere du synes laver spændende akrylmalerier, så prøv med kombinerede søgninger på Google. Med søgetermer der indeholder farver, motiver og størrelser. Eksempelvis: maleri 100x200 cm røde og blå farver abstrakt. Og kig så på om der dukker noget interessant op. Ellers forsøg at ændre lidt på søgningen indtil du er tilfreds.

Derefter skal du besøge kunstneren for at se de kunstværker du måske gerne vil købe. Gør det altid da der er forskel på hvordan kunstmalerierne ser ud i virkeligheden. Og ved køb bør du sikre dig at du kan leverere det købte tilbage og modtage pengene retur. Der er altid forskel på hvordan kæmpe store malerier ser ud i stuen hjemme hos dig selv på grund af lysindfaldet.

Køb kæmpe store malerier til salg online på nettet og få flot kunst der bliver et naturligt blikpunkt i stuen.
Køb kæmpe store malerier på nettetKæmpe store malerier til salg online

Store abstrakte malerier til stuen

Hvad er det kæmpe store abstrakte malerier er så velegnede til i indretningen, især i stuen?

En af de sværeste ting i forbindelse med indretning af stuen og resten af hjemmet, er at få designet en overordnet æstetik, der binder rum, brugskunst møbler sammen. Kæmpe store abstrakte malerier er perfekte som udgangspunkt ved design af en flot æstetisk linje, da de udgør et naturligt blikpunkt og samlingspunkt. Derved sætter store abstrakte malerier på lærred rammerne for resten af indretningen i stuen og resten af hjemmet. De kunstneriske elementer i store farverige kunstmalerier, som linjer, farver, tekstur, former og mønster kan sætte tonen for designet, og skabe et visuelt sprog i stuen.

De store abstrakte malerier kan noget særligt i indretningen, og specielt når det gælder de store vægge i en stue. Uanset om det er et motiv med en lille eller stor abstraktion, så viser et abstrakt maleri en ændring i forhold til hvordan vi alle sammen opfatter virkeligheden. Det pirrer til nysgerrigheden og får hjernen til at arbejde på højtryk, for at tolke og forstå det sete. Der er ingen regler for hvad der er korrekt og forkert tolkning, så det drejer sig om som individ at skabe sin egen forståelse og tildele mening. Det er også derfor at store meget abstrakte malerier til stuen altid er en god samtalestarter.
Store abstrakte malerierStore malerier til stuen

Store farverige malerier til væggen

Når du kigger efter store farverige malerier til væggen, så har du to muligheder for hvordan du helt grundlæggende griber fat i hvilke farver kunstmaleriet skal indeholde.

Du kan enten vælge at matche de farver du har i møbler, boligtekstiler og brugskunst i din indretning allerede. Eller du kan vælge farver der er forskellige fra de nuværende farver, og står som kontraster. 

Mit grundlæggende råd er at du bør vælge farver der er kontraster, og så maksimalt bruge 1-2 af farverne i din stue til malerierne. Og det må gerne være de mere neutrale farver som sort, hvid, grå og brun. Den primære årsag til det er at, hvis ikke der bliver anvendt kontrastfarver, så falder de store malerier med farver i med resten af interiøret. Resultatet er at hele indretningen falder samme farvemæssigt, hvor der ikke er noget som bliver fremhævet. Og det hel virker som én stor masse. 

Vælger du i stedet kontrastfarver, så fremhæver det interiørets farver og samtidig gør de forskellige farver i malerierne at det får en særlig opmærksomhed alene fordi øjet opfatter forskellene i farverne. Det betyder at de store farverige malerier bliver et naturligt midtpunkt på væggen, og får den opmærksomhed de fortjener.

Og i forbindelse med dine overvejelser omkring store malerier med farver, så husk endeligt at farverne har en kulturel betydning for os alle og at de derfor bliver afkodet automatisk i mange sammenhænge. Den røde farve er eksempelvis symbol på positive følelser som styrke, energi og passion, samt negative følelser som vrede og fare. Den grønne farve er symbol på harmoni, sikkerhed og håb, samt negative følelser som materialisme og uerfarenhed. Så ved at bruge farverne bevidst i din boligindretning kan du i høj grad præge den atmosfære du ønsker at skabe på væggen og i rummet som helhed.
Store farverige malerierStore malerier til væggen

Store moderne malerier på lærred

Når du er på udkig efter store malerier på lærred, så er værd at overveje om ikke akrylmalerier i moderne stil er det rigtige valg, da de har flere fordele.

Store moderne malerier efterlader et tidsaktuelt indtryk, der let bliver transformeret videre til atmosfæren i hjemmet. 

Store malerier på lærred er flotte med den grove struktur i overfladen. Det giver en helt unikt autentisk indtryk, der afspejler det gode håndværk som er lavet med malingen på lærredet, i forbindelse med skabelse af motivet.
Store malerier på lærredStore moderne malerier

Se en video med et udvalg af mine malerier

Video med store malerier af Michael Lønfeldt

Start med at vælge store malerier i din indretning


Rigtigt mange, der køber store malerier til stuen, er bekymrede for om de passer perfekt sammen med den nuværende indretning. Men hvor møbler, tekstiler og farver skiftes ud i løbet af 3-5 år, så beholder langt de fleste deres kunstbilleder i 10-15-20 år.

Så prøv i stedet at tænk omvendt og start med malerierne: Hvilke kunst malerier vil jeg gerne se på de næste 20 år? Når du køber et stort maleri, så får du et klassisk og tidsløst design, som holder næsten uendeligt.

Store kunst akrylbilleder er et rigtigt godt valg at dekorere med i rum med meget plads, eller hvor der er store vægflader.

Mindre malerier tilføjer intimitet til en stue ved at invitere dig tættere på værket for at studere det nærmere. Men ofte er stuer så store, at et lille maleri går fuldstændigt tabt i din indretning, og derfor ikke bliver set.

Store kunstmalerier er især en god dekoration i store stuer, entréer, halls og andre rum meget store vægge. Billederne hjælper med at definere den visuelle æstetik i hver enkelt afsnit, og bygger bro mellem de forskellige afsnit af stuen: Spisestuen, TV stuen, hall’en, hyggehjørnet, læsehjørnet med flere.

Det er vigtigt at skabe den rigtige stemning i stuen.

Et stort maleri skaber en øjeblikkelig stemning for en stue gennem elementer, farver og komposition. I stuer hvor familien samles, skaber en energisk komposition med bevægelse en livlig stemning. I en stue der er lavet til afslapning definerer store malerier med dæmpede farver i en harmonisk komposition en rolig og afslappet atmosfære.

Store malerier virker bedre i indretningen

Størrelsen på et maleri bliver ofte undervurderet. Til fordel for overvejelser omkring hvor meget plads der er på væggen, der hvor det skal hænge. Og hvordan det passer ind i forhold til møblernes placering, så det kommer til at virke harmonisk. 

I stedet bør der være meget mere fokus på den effekt og virkning, som et stort maleri har. Et stort billede kan sætte og ændre stemningen i rummet. Og tilføje energi eller dramatik. Derfor er en god idé at se omvendt på det, og først starte med at finde det perfekte store maleri, og dets optimale placering på væggen. Og først derefter indrette hvordan møbler mv bliver placeret i rummet.

Det er min egen holdning, at det næsten ikke kan blive stort nok, bigger is better. Fordi det giver en fantastisk atmosfære i stuen. Hvor det store maleri skaber en æstetik og kommer til at virke som en integreret del af indretningen. Og så får det besøgende familie og venner til at lægge mærke til det og reagerer.

Som kunstner er det fantastisk at lave store malerier i moderne stil

Som kunstner er det helt fantastisk, at arbejde med et stort maleri. Først og fremmest så er det meget sværere at lave. Fordi når lærredet bliver større, så  kræver det motiver der følger med størrelsesmæssigt. Ellers vil værket bestå af mange små fine detaljerige områder uden sammenhæng. Og det kan især ses, når kunstværket bliver betragtet lidt på afstand. Der mangler fokuspunkter og helhed i motivet.

En anden ting jeg også holder af ved leg med de store malerier er, at der bliver arbejdet med store redskaber. Store pensler og spartler giver mulighed for at være lidt vildere. Og føle sig lidt mere fri i den måde det bliver grebet an på.
cartmenu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram