Logo - Art by Lønfeldt
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Store malerier til salg - direkte fra kunstneren

Store malerier til salg
Store malerier i abstrakte og farverige designs
Stort maleri til din væg i stuen
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Billedkunstner Michael Lønfeldt skaber store malerier i non-figurativ stil.

Kunstværker med en flot variation og masser af dejlige farver og blændende detaljer. 

Alle store malerier er enestående værker der kun findes i ét eksemplar.
“Originale store malerier til salg online. Alle kunstværker er unikaer med ikke-figurative designs i et tidsaktuelt udtryk.

Når jeg skaber et stort maleri, så er det med fokus på et motiv med en stor variation og massevis af fine detaljer.

Alle maleriernes materialer har en usædvanlig høj kvalitet.”
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Unikke kæmpe store mega malerier i abstrakte designs med flotte farver til stuen

Store kæmpe mega malerier

Jeg laver rigtigt mange store malerier og har også designet kæmpe malerier på bestilling. 

Hvad er det store billeder og kæmpe billeder er så velegnede til i indretningen?

En af de sværeste ting i forbindelse med indretning af hjemmet og de enkelte rum, er at få designet en overordnet æstetik, der binder rum, brugskunst møbler sammen. Store moderne malerier og kæmpe malerier er perfekte som udgangspunkt ved design af en æstetisk linje, da de udgør et naturligt blikpunkt og samlingspunkt. Derved sætter store malerier rammerne for resten af indretningen i rummet i hjemmet.

De kunstneriske elementer i store farverige kunstbilleder på lærred, som linjer, farver, tekstur, former og mønster kan sætte tonen for designet, og skabe et visuelt sprog til rummet.

Her er eksemper på store malerier og hvordan du kan bruge dem i din indretning:

Store malerier med farver

Interstellar I er et stort farvestrålende kunstmaleri med et varieret design og massevis af små fine detaljer.

De stærke farver yderst kombineret med mere mørke farver ind mod midten leder tankerne hen på en eksplosion af farver i flotte nuancer.

Et vellykket maleri der helt automatisk bliver et naturlig blikpunkt i rummet.

Til maleriet i webshoppen:
Stort maleri med farver - Interstellar I 
Malerier til væggen i stuen i farver med abstrakte motiver - Interstellar I 100x200 cm
Stort maleri til din væg i stuen

Kæmpe malerier til stuen

Prime VII er et kæmpe maleri med flot samtidskunst skabt i et nonfigurativ kunstunivers i klassiske farver.

De lyse farver står med knivskarpe kontraster på den hvide baggrund, udtrykt i et stilrent motiv med en god balance.

Et visuelt spændende maleri, er alene på grund af sin størrelse virker imponerende. Og skaber en tidsaktuel atmosfære i din stue.

Til maleriet i webshoppen:
Kæmpe maleri til din stue - Prime VII

Mega malerier med samtidskunst

Eruption I er et mega maleri i et tidssvarende design med dynamik i udtrykket samt skønne farver og dybde i perspektivet.

Maleriet er primært holdt i rene farvetoner i lyseblå, rød og orange. Passer perfekt til en stor væg med frit udsyn.

Til maleriet i webshoppen:
Mega maleri med samtidskunst - Eruption I
Store billeder i abstrakte farver - Eruption I
Stort maleri til stuen - Altitude I

Store malerier til din væg

Altitude I er et stort kunstmaleri der rummer flotte farveforløb, hvor farverne bliver blandet i glidende overgange mellem farverne.

Motivet er holdt i lysegrønne, pink, røde, lysebål og lysegule farvetoner. Det efterlader et indtryk af en glad og let stemning.

Til plakaten i webshoppen:
Stort maleri til din væg - Altitude I
Store malerier i en eksklusiv kvalitet

Kæmpe kunst malerier på lærred

Elevation III er et flot trendy kæmpe maleri på lærred med et betagende farvespil. Farverne bliver understøttet af former og linjer der til forveksling minder om lynnedslag.

Farvernes vej i maleriet er nærmest ekspanderende i det helstøbte billedsprog. I et mix af skarpe farvegrænser og sammensmeltende farver.

Til maleriet i webshoppen:
Kæmpe kunstmalerier - Elevation III
Store malerier til stuen og hjemmet - Elevation III
Stort maleri til væggen i stuen Intuition II 100x150 cm

Store abstrakte malerier

Intuition II er et stort abstrakt maleri med et udtryksfuldt aktuelt kunstdesign. Med elementer der visualisere den intuitive forståelse af sammenhænge og forskelle.

Grundfarven er holdt i forskellige transparente og uigennemsigtige røde farvetoner. De bliver flot understøttet af kontrastfarver i de enkelte former.

Et naturligt samlingspunkt der tiltrækker nysgerrige blikke.

Til maleriet i webshoppen:
Stort abstrakt maleri - Intuition II

Store malerier til salg

Stellar III er tidsløs kunst, når det er allerbedst. Et stort maleri der rummer en imponerende mangfoldighed af farver og former.

De lyse farvers samspil frembringer en smuk komposition, der med de sorte farver og linjer som fundament, skaber et vellykket kunstværk.

Skal ses på din væg, derfor er der 30 dages fuld returret, hvis du ikke mener det passer perfekt ind i din indretning.

Til maleriet i webshoppen:
Stort maleri til salg - Stellar III
Moderne malerier med kunst til væggen
Abstrakt maleri i dejlige farver til væggen over sofaen Stellar I 70x140 cm

Kæmpe store farverige malerier

Stellar I er en kæmpe stort kunstmaleri 

Den store farvekraft spreder en let og glad atmosfære. Kombineret med farvernes gennemsigtighed til underliggende lag, giver det en enorm dybde og spændende detaljer.

Selve motivet giver associationer til en verden på en fremmed planet, ikke helt forskellig fra den verden vi selv lever i. 

Til maleriet i webshoppen:
Kæmpe stort farverigt maleri - Stellar I

Se en video med et udvalg af mine malerier

Video med store malerier af Michael Lønfeldt

Start med at vælge store malerier i din indretning


Rigtigt mange, der køber store malerier til stuen, er bekymrede for om de passer perfekt sammen med den nuværende indretning. Men hvor møbler, tekstiler og farver skiftes ud i løbet af 3-5 år, så beholder langt de fleste deres kunstbilleder i 10-15-20 år.

Så prøv i stedet at tænk omvendt og start med malerierne: Hvilke kunst malerier vil jeg gerne se på de næste 20 år? Når du køber et stort maleri, så får du et klassisk og tidsløst design, som holder næsten uendeligt.

Store kunst akrylbilleder er et rigtigt godt valg at dekorere med i rum med meget plads, eller hvor der er store vægflader. 

Mindre malerier tilføjer intimitet til en stue ved at invitere dig tættere på værket for at studere det nærmere. Men ofte er stuer så store, at et lille maleri går fuldstændigt tabt i din indretning, og derfor ikke bliver set.

Store kunstmalerier er især en god dekoration i store stuer, entréer, halls og andre rum meget store vægge. Billederne hjælper med at definere den visuelle æstetik i hver enkelt afsnit, og bygger bro mellem de forskellige afsnit af stuen: Spisestuen, TV stuen, hall’en, hyggehjørnet, læsehjørnet med flere.

Det er vigtigt at skabe den rigtige stemning i stuen. 

Et stort maleri skaber en øjeblikkelig stemning for en stue gennem elementer, farver og komposition. I stuer hvor familien samles, skaber en energisk komposition med bevægelse en livlig stemning. I en stue der er lavet til afslapning definerer store malerier med dæmpede farver i en harmonisk komposition en rolig og afslappet atmosfære.

Store malerier virker bedre i indretningen

Størrelsen på et maleri bliver ofte undervurderet. Til fordel for overvejelser omkring hvor meget plads der er på væggen, der hvor det skal hænge. Og hvordan det passer ind i forhold til møblernes placering, så det kommer til at virke harmonisk. 

I stedet bør der være meget mere fokus på den effekt og virkning, som et stort maleri har. Et stort billede kan sætte og ændre stemningen i rummet. Og tilføje energi eller dramatik. Derfor er en god idé at se omvendt på det, og først starte med at finde det perfekte store maleri, og dets optimale placering på væggen. Og først derefter indrette hvordan møbler mv bliver placeret i rummet.

Det er min egen holdning, at det næsten ikke kan blive stort nok, bigger is better. Fordi det giver en fantastisk atmosfære i stuen. Hvor det store maleri skaber en æstetik og kommer til at virke som en integreret del af indretningen. Og så får det besøgende familie og venner til at lægge mærke til det og reagerer.

Som kunstner er det fantastisk at lave store malerier i moderne stil

Som kunstner er det helt fantastisk, at arbejde med et stort maleri. Først og fremmest så er det meget sværere at lave. Fordi når lærredet bliver større, så  kræver det motiver der følger med størrelsesmæssigt. Ellers vil værket bestå af mange små fine detaljerige områder uden sammenhæng. Og det kan især ses, når kunstværket bliver betragtet lidt på afstand. Der mangler fokuspunkter og helhed i motivet.

En anden ting jeg også holder af ved leg med de store malerier er, at der bliver arbejdet med store redskaber. Store pensler og spartler giver mulighed for at være lidt vildere. Og føle sig lidt mere fri i den måde det bliver grebet an på.
cartmenu-circlearrow-down-circle