Lærredstryk
Print på lærred
Kunst på lærred

Lærredsprint til stuen - Prime I
Lærredstryk er flot kunst til væggen i stuen - Interstellar I 100x200 cm
Print på lærred til stuen - Fireflies I
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunstner

Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst.

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer. 

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.

“Jeg laver udvalgte malerier og designs som lærredstryk. Alle lærredstryk er unikke med farverige, abstrakte motiver der giver farve på væggene i hjemmet.

Lærredstrykkene er produceret i en meget høj kvalitet: Printet med UV beskyttede farver med ægte pigmenter på et stærkt 100% hørlærred med den vægt på 400 g/m2″

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by Lønfeldt
Original kunst - unikke designs af kunstner Michael Lønfeldt
Materialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by Lønfeldt
Ægte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Eksklusive
Unikke
Originale
Lærredstryk

Lærredstryk i en høj kvalitet

Lærredstryk designs

Alle print på lærred er unikke designs, som er udviklet med afsæt i mine malerier. Motiverne er unikke og de bliver kun solgt gennem webshoppen her. Alle lærredstryk har signatur på blindrammen på bagsiden, fordi det giver dig mulighed for at bestemme om de skal hænge horisontalt eller vertikalt. Som standard bliver ophængningsbeslag monteret til horisontal ophængning. Du skal skrive det ved bestillingen, hvis du gerne vil have beslagene placeret til vertikal ophængning.

Lærredstryk placeret horisontalt som standard - Prime I 70x140 cm
Lærredstryk vendt om på siden så det er placeret horisontalt i forhold til normalt - Prime I 70x140 cm

Lærredstryk størrelser

Lærredstrykkene laver jeg i flere forskellige standardstørrelser, alt efter motivet: 40×120, 60×180, 70×140, 100×100 og 100×200 cm. Udover standardstørrelsen så kan jeg lave lærredsprint i lige netop den størrelse du har brug for. Helt op til 120×300 cm. Så spørg hvis du har specielle ønsker til størrelsen.

Lærredets kvalitet

De lærredstryk jeg laver er i en meget høj kvalitet. Jeg bruger 2 forskellige lærredstyper: 100% hørlærred, og 100% bomuldslærred. Fælles for begge lærreder er, at de er solide med en høj vægt på 400 g/m2. De gode lærreder, gør at kunsttrykket holder i mange år fremover. Samtidig giver den kraftige struktur i lærredet en følelse af at det er et rigtigt maleri.

Print kvalitet

Til selve trykket er der anvendt de bedste storformatprintere, som er specielt fremstillet til at trykke maleri og foto i en meget høj og detaljeret kvalitet. Og der er anvendt en topkvalitet blæk fra Epson, der sikrer at farverne står knivskarpt og har en holdbarhed på minimum 30 år. For yderligere at beskytte trykket, så bliver lærredet efterbehandlet med 2 x toplak. Det gør rengøringen lettere og beskytter det mod UV-stråler.

Blindrammens kvalitet

Trykkene er monteret på enten en 2 cm eller 4 cm høj stabil blindramme af europæisk stavlimet fyrtræ med fingersamlinger. Igen det samme som jeg anvender til malerierne. Som standard bliver der anvendt 2 cm dybde op til 100×100 cm og 4 cm dybde derover, men der er selvfølgeligt mulighed for selv at vælge den dybde du gerne vil have på dit lærredsprint. Rammen er FSC certificeret. Træet er tørret ned, så det er perfekt som blindramme der danner grundlag for en solid ramme der holder formen uforandret i mage år fremover.

Signatur

Alle lærredstryk er signeret sammen med titlen på lærredstrykket på blindrammen.

Alleviate I som tryk på lærred - suveræn lærreds- og trykkvalitet
Lærredstryk trykt på et kraftigt hørlærred med kunstmotiver
Lærredstryk til stuen flotte farver - Fragments I
Blindramme i solidt fyrtræ til lærredstryk

Store lærredstryk til væggen i stuen

Her er en video med nogle af de lærredstryk jeg laver:

video lærredstryk af Michael Lønfeldt startskærm Youtube
Afspil video

Bestillingsvarer print på lærred

Lærredstryk til væggen i stuen - Metropolis I

Metropolis I

Tryk på lærred med storbymotiv - Metropolis II

Metropolis II

Foto på lærred med storby aftenmotiv - Metropolis III

Metropolis III

Fotoprint med motiv fra en storby - Metropolis IV

Metropolis IV

Leveringstiden for bestillingsvarer er 4-6 uger.

Hvad er lærredstryk?

Lærredstryk er print af fotos, designs eller kunst – typisk malerier – på et lærred.

Lærredet består grundlæggende af de samme materialer som dem der bliver anvendt til maling med olie- eller akrylfarver, nemlig bomuld, hør og polyester. Enten som 100% eller i blandinger. Med hensyn til gengivelse af farver, struktur og holdbarhed, så er det også her lærreder i 100% hør der er det bedste valg. De er dog ikke mange trykkere som tilbyder 100% hør som grundmateriale, fordi det er sværere at arbejde med på grund af en grovere struktur. Og så er op til 10 gang dyrere end eksempelvis polyester.

Inden lærreder af bomuld og hør er klar til tryk, så bliver de behandlet med 1-4 lag coating. Det sikrer at printfarverne sætter sig ordentligt fast, at de får en god farvestyrke og at kanterne står skarpt.

Til selve printet bliver der anvendt storformatprintere, som er specielt designet til at printe på lærred i op til 150 cm bredde. De bedste printere anvender 12 forskellige farvepatroner samtidigt. Og hvis kvaliteten skal være helt i top med en lang holdbarhed. Så bliver der brugt pigmentbaserede trykfarver med ægte farvepigmenter, da det giver den mest nøjagtige farvegengivelse.

Hvorfor er lærredsprint en god idé ?

Der er flere årsager til hvorfor det er en god idé at købe print på lærred.

For det første, så giver det et eksklusivt og professionelt udtryk med lærredets struktur, som fremhæver motiv og farver helt optimalt. Samtidig er der ingen generende genspejlinger.

For det andet, så har du mulighed for at få dit ynglingskunstværk op at hænge på din væg i en næste naturtro udgave. Det er ellers ikke muligt hvis maleriet allerede er solgt til en anden.

For det tredje, så giver det en enorm stor fleksibilitet i hvordan du bruger lærredskunst i din indretning. Der er der ingen begrænsninger på størrelserne af printene. Du vælger selv lige nøjagtigt den størrelse du har behov for. Og du kan eksempelvis vælge at lave et maleri i dobbelt størrelse som print, hvilket giver uendeligt mange muligheder i indretningen.

For det fjerde, så giver opspændingen på en dyb blindramme et næste 3-dimensionalt indtryk, og bliver en del indretningen i rummet.

For det femte, så er lærred holdbart mange år fremover, da det tåler udsving i temperatur og fugtighed, uden at det sprækker eller farverne falmer.

Og for det sjette, så er det selvfølgeligt en del billigere end at købe originale kunstværker.

Unikke lærrestryk med kunst på lærred

Alle de lærredstryk jeg tilbyder er unikke kunstværker der skabt med udgangspunkt i min kunst.

Jeg bruger fotos af malerier, natur, storbyer, sociale sammenkomster og meget mere som udgangspunkt for de print på lærred jeg skaber.

De udvalgte fotos bliver bearbejdet i Photoshop indtil jeg er tilfreds med resultatet af arbejdet. Og det er jeg først når motivet står knivskarpt og giver en flot og unik oplevelse.

Herefter bliver det færdige foto skaleret op, inden det bliver sendt til trykkeren, som derefter fremstiller de færdige print med abstrakt kunst maleri på lærred.

Mine abstrakte lærredstryk finder du i et bredt udvalg af farver, designs, motiver og størrelser. Så hvis du er glad for abstrakt kunst, så er der her mulighed for at få unikke canvas billeder der ser godt ud på væggen.

Fotolærred - foto på lærred

Jeg har altid interesseret mig for fotografering, og har haft en masse forskellige kameraer, de senere år digitale kameraer. 

Jeg har dem med næsten overalt hvor jeg kommer hen og tager masser af fotos. Med alle mulige varierende motiver. Det kan blandt andet være på storbysferier, sommerferier, ture ud i naturen.

De bedste af mine billeder arbejder jeg så videre på og fremstiller fotokunst. Som foto på lærred der giver et autentisk udtryk og sætter tonen for indretningen i hjemmet.

Det sker i Photoshop, med tilpasninger i farver, kontraster, lyssætning og stemninger. Indtil der er skabt et design , som egner sig godt til  print på lærred.

Når jeg skaber et fotolærred, så tager jeg kendte og ukendte scenarier. Jeg behandler dem med forskellige værktøjer indtil de får et malerisk og skarpt tegnet udseende, der gør at bestemte elementer af scenariet bliver fremhævet farvemæssigt. Nogle gang forstærker jeg de oprindelige farver, andre gang tilføjer jeg nye farver.

Og så udvikler jeg på farver, kontraster, lyssætning, detaljer og fokuspunkt i scenariet indtil jeg endelig er tilfreds med resultatet. Ofte er det en proces der forløber 

Et fotolærred på væggen i stuen giver din indretning et moderne touch, og fokuserer på klassiske linjer og elementer i afdæmpede farver. Det giver din stue et klassisk udseende og skaber en god afslappet stemning.

Et foto på lærred får gennem strukturen i lærredet tilført en ekstra dimension, og gør designet levende og eksklusivt. 

Køb lærredsprint i en høj kvalitet

Som med alt andet kunst jeg skaber, så er det også her altafgørende for mig at de store lærredprint jeg har til salg er i en topkvalitet. Det gælder både med hensyn til valg af motiv, lærredstype, blindrammelister og trykkvalitet.

Alle motiver på mine lærredstryk er grundigt udtænkt og gennemarbejdet kunst, hvor der er brugt lang tid i processen.

Til mine lærredsprint anvender jeg kun 100% hørlærred. Og det er i en 400 g/m2 kvalitet, der gør dem særligt velegnet til store lærredstryk og kæmpe lærredsprint. Det er den bedste kvalitet der er til at opdrive, og hørlærredets kraftige struktur i overfladen gør at kunst på lærred får ekstra dybde og flottere farver. Samtidig holder det næsten uendeligt.

Blindrammelisterne kommer her fra Europa, og er fremstillet af FSC certificeret fyrtræ. Det er tørret ned til 12% og stavlimet, hvilket er perfekt og sikrer stor stabilitet og lang levetid.

Trykkvaliteten er helt i top da der kun bliver anvendt de bedste storformatsprintere. Med 12 forskellige farver er de specielt egnet til at gengive kunst og fotokunst.

Abstrakt kunst maleri på lærred

Du har mulighed for at købe de viste kunstprint som abstrakt kunst maleri på lærred i min webshop. Eller du kan altid kontakte mig via telefon, sms eller mail.

Hvis du har set et helt maleri eller udsnit heraf, som du gerne vil have op på væggen som kunst på lærred. Så laver jeg også specialdesignede kunstprint, der er skabt helt efter dine ønsker. 

Du vælger selv hvilken størrelse trykket skal have, og om det skal monteres på en almindelig 2 cm eller en ekstra høj 4 cm blindramme.

Store lærredstryk - kæmpe tryk på lærred

Hvis du anvender store lærredstryk i din indretning, så giver det dig mulighed for virkeligt at sætte et personligt aftryk.

Hvad enten du vælger at skalere et maleri, en del af et maleri eller fotokunst op på et stort lærredsprint. Så skaber du en helt speciel og unik stemning du ikke ser andre steder.

Kæmpe lærredstryk giver en tæt intens atmosfære med nærhed, hvor du føler dig draget ind i scenariet i motivet.

Jeg har mulighed for at lave store lærredstryk op til 120×300 cm. Er du interesseret i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde af lærredsprint, så kontakt mig.

Fordele ved at købe lærredstryk hos mig

Gratis levering på alle køb af lærredstryk i Danmark til brofaste øer (tilbud dog undtaget) – transport af canvas billeder kræver en kompetent og forsigtig pakning og håndtering. Jeg pakker derfor altid mine moderne lærredstryk grundigt med 4 lags beskyttelse:, papir, tæppe, bobleplast og pap, for at sikre en optimal beskyttelse. Jeg har sendt kunst på lærred til hele verden og har endnu ikke oplevet en transportskade.

Køb mine store lærredstryk online og få 30 dages fuld returret på alle kunst- og fotolærred købt direkte hos mig – selvom du har været på besøg hos mig, og set et maleri på lærred inden du køber det med hjem. Så kan der være stor forskel på, hvilket indtryk det giver i forskellige rum på grund af farver på væggen, møbler og nips. Derfor har du mulighed for indenfor 30 dage at sende lærredstryk retur og få dine penge tilbage.

Klar til ophængning – det er vigtigt med en solid og fleksibel ophængning, hvor der samtidig er mulighed for justeringer. Alle farverige lærredstryk er derfor monteret med kraftige beslag specielt fremstillet til at holde lærredsprint, og til selve ophængningen bliver der anvendt en ståltråd. Det betyder du kan justere højden samtidig med du hænger det op.

Canvas billeder i moderne design

Jeg skaber kun canvas billeder i moderne abstrakte designs. 

Hvert motiv er unikt, og tager udgangspunkt i et af mine malerier. 

Når jeg har fundet det område af et maleri jeg vil arbejde videre med, så tilpasser jeg farver, linjer og elementer, indtil jeg er tilfreds med resultatet. Og når lærredet er printet og sat på en blindramme, så slutter jeg af med 2 lag toplak for at give ekstra beskyttelse mod skidt og UV lys.

Online galleri med lærredsprint

Her finder du den lærredskunst jeg præsenterer i mit online galleri.

Da jeg ikke sælger billede på lærred andre steder end her i min webshop. Så er det kun her hos mig, at du har mulighed for at se og købe dem.

Der er altid mulighed for at se lærredstryk af malerier hjemme hos mig selv i mit atelier. Og selvfølgeligt de steder jeg udstiller, primært hos virksomheder og kunstforeninger. Samt på de kunstmesser hvor jeg deltager.