Køb malerier online Evolution V

Firmakunst

Uanset om du er et lille eller stort firma, og uanset om det drejer sig om en virksomhed, et hotel en restaurant eller noget helt fjerde

Så kan jeg hjælpe med at indrette med kunst på væggene i kontorer, mødelokaler, kantine, reception, gang, værelser mm.

Mangler der lidt kunst på væggene i den virksomhed du ejer eller hvor du arbejder? Malerier der er flotte at kigge på, motivere medarbejderne eller viser kunder og forretningsforbindelser hvad der er virksomheden står for. Så kan jeg hjælpe med at realisere dine idéer.

Hvorfor er firmakunst en god idé?

Hvorfor er det en god idé at købe kunst til virksomheden ?

For det første giver det noget smukt at kigge på. Det skaber en god stemning i virksomhedens reception, arbejdsområder og mødelokaler. Vi kan alle godt lide at se på flot designede ting – uanset om det så er bygninger, møbler, kunst eller som i det her tilfælde – malerier.

Firmakunst

For det andet så fortæller det en masse om hvem virksomheden er og hvad det er den står for.

Hvilke værdier og holdninger det er den bygger sit fundament på. Hvad vil virksomheden med sin eksistens – ofte referet til som dens mission og vision – begreber der ellers ofte kan være svært at visualisere, kommunikere ud og holde fokus på.

Det er en meget effektiv metode til løbende at inspirere og motivere medarbejderne. Og markedsføre virksomheden overfor nuværende og potentielle kunder, leverandører samt andre eksterne aktøre der har interesse i at følge den.

Hvordan finder du det maleri der passer perfekt over sofaen

Når du leder efter malerier til væggene i hjemmet, så kan det være udfordrende at skulle finde det helt perfekte match til det sted maleriet skal hænge.

Der er en del forskellige faktorer du bør tage hensyn til, inden du beslutter dig for køb af et maleri.

I den her checkliste har jeg samlet de overvejelser du skal igennem.

Fordele ved at have kunst i virksomheden

Firmakunst giver et fremragende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig godt tilpas og yder en optimal indsats.

Firmakunst virker som inspirationskilde, der fremmer gode løsninger, kreativitet og innovation hos medarbejderne.

Firmakunst giver en behagelig atmosfære og sender klare signaler til kunder og leverandører om, hvad virksomheden står for.

Virksomheders kunstkøb kan trækkes fra i skat

Når en virksomhed køber firmakunst, så kan det trækkes fra i skat, når følgende betingelser er opfyldte, jfr AL § 44 A og AL § 44 B :

Der skal være tale om et originalt billedkunstværk, som fx maleri, skulptur, grafik, fotografisk kunst, installationskunst mv., som er omfattet af Billedkunstloven. Reproduktioner er ikke omfattet af afskrivningsadgangen.

Der er ikke i lovforarbejderne til AL §§ 44 A og 44 B gjort forsøg på at definere, hvad der er kunst i afskrivningslovens forstand. Der kan indhentes en vurdering fra Akademirådet, hvis der er i tvivl om, at en udsmykning kan kvalificeres som kunst.

Der kan kun afskrives på førstegangskøb af originale kunstværker. Se AL § 44 A, stk. 3, og AL § 44 B, stk. 3. Der kan således kun afskrives på kunstværker, der enten er købt direkte af kunstneren eller er købt gennem andre formidlere af billedkunst, der har kunstværket i kommission fra kunstnere.

Firmakunst viser hvem virksomheden er

Hvordan indretter virksomheden med kunst?

Det kan være svært som virksomhed, at finde ud af hvilken kunst man skal have på væggene.

Forskellige malerier vækker forskellige følelser. Så det er selvfølgeligt vigtigt, at de malerier der bliver valgt har motiv og farver, der har en positiv stemning, som fremmer er godt arbejdeklima. Og som virksomhedens gæster fåer et positivt indtryk af.

Skal værkerne udstråle ro, give motivation, vise troværdighed, forbedre kundeservice eller fremme innovation og kreativitet ?

Udgangspunktet for en indretning med malerier er en vurdering af lokalets indretning, møbler, tekstiler og farver. Når det er på plads, så bliver der taget stilling til hvilke motiver, størrelser og farver der er relevante.

Du har mulighed for at:

Udvælge blandt eksisterende kunstværker, se malerierne her:

Få skræddersyet værdibaserede kunstværker med:

– firmaets mission – hvorfor er vi her ?
– firmaets vision – hvor vil vi gerne hen ?
– firmaets værdier – hvordan agere og arbejder vi sammen med kollegaer og kunder ?
– firmaets reklameslogans – det kan være slogans til både korte og længervarende kampagner.

Book mig til et uforpligtende besøg:

Se de malerier jeg laver

Jeg laver farverige abstrakte malerier, som giver liv og farver på væggene i dit hjem.

Alle malerier er unikke. Og der bliver kun anvendt de bedste materialer – topkvalitet maling, kraftigt lærred fra Italien og europæisk stavlimet fyrtræ til blindrammen.

Her kan du se flere fotos af malerierne, og læse om hvad der er baggrunden for motivet, samt hvordan maleriet er fremstillet.​

Luk menu
×

Kurv