Logo - Art by Lønfeldt
Følg mig på Instagram
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Tilbud og udsalg på billige malerier og plakater - køb billig kunst til salg online

Tilbud og udsalg på billige malerier på lærred, lærredstryk, lærredsbilleder, billeder på lærred, plakater og sengetøj.
Billedkunstner Michael

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst.

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer.

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.

Alle malerier er unikke originale kunstværker, der kun findes ét eksemplar af.
“Her på siden finder du tilbud på unik, original kunst. Malerier, lærredstryk og plakater, som jeg helt ekstraordinært sælger med 50% rabat i forhold til normalpriserne.

Da jeg normalt ikke sænker priserne eller giver rabatter på mine produkter, så er det en helt unik mulighed for at gøre en god handel.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet


Tilbud og udsalg - spar penge på køb af billig kunst online - 50% rabat

Spar 50% på billig kunst og billige malerier til salg online på nettet

Spar 20% på sengetøj

Her på siden finder du original og unik kunst med tilbud og udsalg på kunst med billige malerier, lærredstryk, plakater og sengetøj. På alle malerier og lærredstryk får du 50% rabat i forhold til normalprisen.  Alle produkter sælges efter først-til-mølle princippet.

Der er tale om produkter jeg har sat ned, fordi mig lager er blevet for stort. Jeg er meget produktiv og laver hele tiden nye malerier samt nye motiver til lærredstryk og plakater. Derfor er der løbende behov for oprydning, og det er de produkter der er præsenteret her.

De her præsenterede tilbud på billig kunst og billige malerier er originale unikke kunstværker i den samme høje kvalitet som malerierne til normale priser. Dvs malerier der er lavet på en europæisk FSC-certificeret blindramme med et lærred i en solid og kraftig kunstnerkvalitet fra Italien. Malingen er i topkvalitet og består næsten udelukkende af ægte farvepigmenter, der giver fantastiske farver og dybde i motiverne. Den og kommer udelukkende fra de bedste producenter af kunstmaling.

Alle malerier unikke, det vil sig de findes kun i ét eksemplar. De er produceret på en 20 eller 40 mm høj blindramme. Lærredstrykkene er alle monteret på en 40 mm høj blindramme.

GRATIS levering på alle malerier, lærredstryk og plakater. En fast fragt på 75 dkk på sengetøj.

Hvis du er interesseret i et billigt maleri, et lærredstryk, en kunst plakat, en pyntepude eller sengetøjet, så kan du købe det i webshoppen, eller kontakte mig direkte via email.
Moderne akrylmaleri med flotte stærke farver i en eksklusiv kvalitet Unbound II 70x140 cm

Moderne akrylmaleri Unbound II

70 × 140 cm

4.999,00 kr.

Skønt lille maleri i dejlige farver - Awaken I

Lille maleri abstrakt Awaken I

40 × 40 cm

999,00 kr.

Smukt maleri i sølv, guld og bronze iriserende farver, der skinner og har en flot glød - Precoius IV

Maleri - Precious IV

40 × 40 cm

999,00 kr.

Kunsttryk til stuen - Fragments I

Kunsttryk på lærred - Fragments I

70 × 140 cm

1.999,00 kr.

Køb malerier online Evolve I 30x30 cm

Maleri - Evolve I

30 × 30 cm

699,00 kr.

Farverigt billed til køkkenet - Emotions I 60x60 cm

Maleri - Emotions I

60 × 60 cm

1.749,00 kr.

Køb malerier i mit online galleri Aesthetic I 30x30 cm

Maleri - Aesthetic I

30 × 30 cm

699,00 kr.

Moderne abstrakt maleri i røde farver Inference II 30x30 cm

Maleri - Inference II

30 × 30 cm

699,00 kr.

Flotte små abstrakte malerier Bloom II 30x30 cm

Maleri - Bloom II

30 × 30 cm

699,00 kr.

Online galleri farverigt maleri Origin I 30x30 cm

Maleri - Origin I

30 × 30 cm

699,00 kr.

Små malerier med farver lyser op i moderne stuer - Alteration I 30x30 cm

Maleri - Alteration I

30 × 30 cm

699,00 kr.

Farverige små malerier er tidsløs kunst som er et godt match til lyse vægge - Medium Abstracts III 40x40 cm

Maleri - Medium Abstract III

40 × 40 cm

999,00 kr.

Smukt maleri i pastel farver - Waterways I 80x60 cm

Maleri i abstrakt stil Waterways I

80 × 60 cm

2.999,00 kr.

Landskabsmaleri i akryl med flotte farver - Horizon II 80x60 cm

Maleri - Horizon II

80 × 60 cm

2.249,00 kr.

Tilbud og udsalg på billige malerier på lærred

Hvis du leder efter udsalg og tilbud på billige malerier på lærred, så kan du helt sikker finde lige netop det maleri du leder efter her. Der er et stort udvalg af nedsatte malerier i mange forskellige størrelser og farver. Alle malerier på lærred er lavet i en abstrakt moderne stil, det gør at de har et klassisk og tidsløst design, der holder mange år fremover uden at blive umoderne.

Med en besparelse på 50% på et maleri på lærred, så er der virkelig skarpe priser med penge at spare.

Hvis du kigger efter udsalg på malerier, så er det et godt sted at finde flotte kunstmalerier med dejlige farver og motiver i en rigtig god kvalitet. Og det er en god mulighed for at få fantastiske kunstværker med interessante motiver og dejlige farver op på væggen i stuen eller de andre rum i hjemmet.

Billige malerier i en ordentlig kvalitet er ikke lette at finde. De fleste webshops, hvor du kan køb billige malerier, sælger kopikunst fra Kina. Motivets kvalitet er ofte ret tvivlsomt med mindre eller større dele lånt fra kendte kunstnere. Lærredet er lavet af polyester uden den klassiske grove struktur der kendetegner rigtigt malerlærred. Og blindrammen er ofte fremstillet af dårligt træ, som ikke er tørret ordentligt ned, hvilket får listerne til at bue.

Køb af originale, unikke malerier på tilbud online, er der mulighed for mange steder på nettet. Men ofte er kvaliteten af maling, lærred og ramme så dårlig, at de kun holder få år inden de må skiftes ud igen. Her i webshoppen finder du billige tilbud på malerier til salg i en høj kvalitet hele vejen igennem.

Der er tale om både oprydningssalg, lagersalg og restsalg af malerier, som der ikke længere er plads til i mit atelier og galleri.

Køb billig kunst til salg online på nettet

Er du på udkig efter original og unik billig kunst, enten som tilbud eller på udsalg, så er her lidt gode råd til hvad du bør være opmærksom på, hvis ikke du skal blive skuffet over dine køb.

At købe billig kunst til salg online på nettet er ikke helt så let som man skulle tro af flere årsager.

Det første problem er, hvor du overhovedet finder skarpe priser på original, unik billig kunst henne. Du kan selvfølgeligt besøge gallerier, kunstmesser eller kigge forbi kunstnernes eget atelier og galleri. Men det er en temmelig langsommelig proces, og det er normalt ikke steder hvor gallerier og kunstnere har tilbud på malerier, da der kommer mange interesserede kunstkendere. Det er en bedre løsning med køb af billig kunst til salg online på nettet i forbindelse med tilbud og udsalg. Her danner du dig hurtigt et overblik ved simple søgninger på Google med tilbud kunst, udsalg kunst og billig kunst. Og så kan du søge de spændende kunstnere ud, for at undersøge deres kunst nærmere.

Det andet du bør overveje er, om du overhovedet kan finde netop det motiv i de farver, som der passer perfekt ind i din indretning. Er du i tvivl, om det billige maleri du kigger på er det helt rigtige, så lad være med at købe det bare fordi det er på udsalg eller et godt tilbud. Køb kun billig kunst online på nettet du elsker og absolut må eje.

Det tredje vigtige punkt er med hensyn til kvaliteten af billig kunst, som bliver udbudt til salg. Hvis det er reproduktioner fra Kina, hvor der er brugt dårlige materialer, så holder det ikke ret længe og må skiftes ud efter få år igen.

Tilbud og udsalg på billige lærredstryk, canvas billeder og lærredsbilleder

Er du på udkig efter udsalg og tilbud på billige lærredstryk, lærredsbilleder, canvas billeder eller billeder på lærred, så er der mulighed for at finde unikke designs i tidsaktuel stil. Du finder mange forskellige originale designs, som det kun er muligt at købe her i webshoppen. Alle designs indeholder uendeligt mange fine detaljer og flotte farver som du kan fordybe dig i. Og så passer motiverne perfekt til en moderne skandinavisk indretningsstil.

Med en besparelse på 50% på et tryk på lærred, så er der masser af penge at spare, uden det går ud over kvaliteten.

Tilbud og udsalg på billigt sengetøj og sengelinned i 100% bomuldssatin

Jeg har lavet ét enkelt af mine abstrakte designs som lækkert sengetøj i 100% bomuldssatin. Det er resterne som bliver solgt her, og der bliver ikke lavet et genoptryk, da jeg fremover ønsker at koncentrere mig om udvikling af nye motiver til malerier samt nye designs til plakater og lærredsbilleder.

Så her er en unik mulighed for at benytte sig af mit tilbud og udsalg på billigt sengetøj. Prisen er nedsat med 20%. Og der er kun en meget begrænset mængde på lager.
cartmenu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram