Logo - Art by Lønfeldt
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Abstrakte malerier i unikke designs - direkte fra kunstneren

Abstrakte malerier i lyse og stærke farver
Store abstrakte malerier til salg
Abstrakte malerier på lærred i røde farver
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Billedkunstner Michael Lønfeldt skaber abstrakte malerier i en meget høj kvalitet.

Kunstværkerne indeholder masser af dejlige farver og flotte detaljer. 

Alle abstrakte malerier er unikke og findes kun i ét eksemplar.
“Originale malerier i lyse og stærke farver. Alle værker er unikke med abstrakte motiver i moderne designs.

Når jeg laver et abstrakt maleri, så lægger jeg vægt på at der er masser af spændende detaljer, dybde og perspektiv i motivet.

Alle de materialer jeg bruger er i en eksklusiv kunstnerkvalitet.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Små og store originale abstrakte malerier i lyse og stærke farver

Abstrakte malerier i unikke designs

Hvad er et abstrakt maleri? Det er et moderne kunstmaleri, der er skabt i et nonfigurativ kunstunivers. Der er en stor spændvidde i motiverne og deres udtryk. Det spænder fra ren abstraktion hvor der udelukkende er brugt farver, til motiver der har et næsten rent figurativt indhold, hvor de forskellige elementer og figurer er næsten naturtro, og kun fremviser fine nuanceforskelle fra et virkeligt foto.

Grundlæggende er det muligt at skabe et abstrakt maleri ved hjælp af former, farver, struktur, elementer, linjer og tekstur. Og kunstneren bestemmer selv hvilke af disse redskaber der bliver anvendt, og hvor stor en betydning de får.

Jeg synes abstrakte malerier er enestående kunstværker, og jeg elsker at studere dem. Når jeg har mulighed for det, så besøger jeg ofte museer, gallerier, udstillinger og kunstmesser i København, Berlin, London og New York samt en masse andre steder. For at få inspiration til mine egne værker.

Her kan du se nogle af de abstrakte malerier jeg kreerer. De er alle lavet ved hjælp af ovenstående værktøjer. Som er anvendt i varierende grad for at skabe netop den stemning og det blikfang jeg har ønsket.

Maleri i abstrakt stil

Et flot maleri i abstrakt stil i et tidsaktuelt design. Skabt næsten udelukkende ved hjælp af farvernes lyskraft og gennemsigtighed. De 6 malingsfarver, som danner udgangspunkt fra starten af, er ført rundt på lærredet og har udviklet motivet med bløde og hårde farveovergange. 

I forbindelse med processen er der opstået uendeligt mange fine små og store effektfulde detaljer, som er med at at forme udtrykket og stemningen i maleriet. Og som afslutning er der tilført linjer og former for at fremhæve specifikke dele af det abstrakte motiv.

Til maleriet i abstrakt stilart i  min webshop:
Maleri i abstrakt stil - Unite III
Maleri i abstrakt stil til væggen i stuen Unite III 70x140 cm
Abstrakt maleri i eksklusivt design til hjemmet Shades I 60x60 cm

Abstrakt maleri til salg

Et vidunderligt abstrakt maleri til salg her i webshoppen. Med en stor farvekraft hvor motivet primært bliver skabt af de pink og blå farvenuancer, der med deres kontraster efterlader et betagende indtryk. Farverne bliver fint understøttet af detaljerede figurer og linjer i sorte toner.

Titlen "Shades" refererer til de flere lag maling som er lagt ovenpå hinanden, og derved skaber en spændende dybde. Et abstrakt maleri du kan studere i timevis og stadigvæk finde nye sammenhænge.

Se detr abstrakte maleri til salg i min webshop:
Abstrakt maleri til salg - Shades I

Abstrakt maleri i stærke farver

Til maleriet i webshoppen:
Abstrakt maleri i stærke farver - Alliance I
Unikt akryl maleri til væggen i stuen Alliance I 80x80 cm
Stort abstrakt maleri til væggene i hjemmet Stellar IV 70x140 cm

Abstrakt maleri til stuen

Til maleriet  i webshoppen:
Abstrakt maleri til stuen - Stellar IV
Abstrakte malerier med flotte detaljer

Abstrakt maleri lavet med akryl

Til maleriet i webshoppen:
Maleri med abstrakt design - Stellar V
Abstrakt maleri til din væg Stellar V 100x100 cm
Store malerier til salg til væggen i stuen - Fusion V 70x140 cm

Salg af abstrakt maleri

Til maleriet i webshoppen:
Salg af abstrakt maleri - Fusion V

Abstrakt maleri i lyse farver

Til maleriet i webshoppen:
Abstrakt maleri i lyse farver - Fusion I
Store malerier er smukke billeder til væggen i stuen - Fusion I - 70x140 cm
Abstrakte malerier til boligen - Altitude IV

Abstrakt maleri til din stue

Til maleriet i webshoppen:
Abstrakt maleri til din stue - Altitude IV

Se en video med et udvalg af mine malerier

Video med abstrakte malerier af Michael Lønfeldt

Hvorfor er et abstrakt maleri noget specielt?

Et abstrakt maleri kan noget særligt. 

Det giver dig frihed til at udforske motiv og farver, og danne din helt egen mening om hvad det forestiller og hvordan det fortolkes. Det eneste det kræver er et åbent sind. Hvor du studerer maleriet og finder din egen mening i det. Det er en intenst personlig oplevelse, og en proces der giver dig en ekstraordinær oplevelse af et kunstværk. Og så eksisterer der ikke en facitliste. Der er ikke noget rigtigt og forkert, og det er det smukke ved det. Ingen kan komme og fortælle dig, at din fortolkning er forkert. 

At forstå abstrakte malerier falder ikke naturligt for alle. Det er den type af kunst, der får nogle til at sige: "Min 3-årige datter kunne gøre det ligeså godt." Mange er ikke klar over at de bedste abstrakte kunstnere har fremragende tegneevner, en god evne til at opbygge en afbalanceret komposition og en dyb forståelse af farverne og deres samspil. De fleste abstrakte kunstnere har evnen til at tegne en perfekt gengivet blomst eller et naturligt og realistisk portræt. Men de vælger bevidst ikke at gøre det. I stedet udtrykker de deres kreativitet ved at skabe visuelle oplevelser, der fuldstændigt frit og ubesværet gengiver et specifikt motiv. 

Jeg har oplevet utallige gange, at et abstrakt maleri er en god samtalestarter. Alle ser noget forskelligt i motivet, og har deres helt egen fortolkning af motiv, elementer og farver. Abstrakte malerier i stærke farver er lette at bruge i indretningen af hjemmet. Netop fordi der er fri fortolkning af kunstværket. Og så er det altid dejligt med flotte farver på væggen i stuen, der virker som et naturligt blikpunkt. 

Et abstrakt maleri er tidsløst i stilen. Det har et klassisk udtryk, og bliver ikke umoderne i løbet af et par år. Dit indtryk af maleriet udvikler sig over tid, og afspejler den udvikling du selv gennemgår. 

Abstrakte malerier vækker følelser og nysgerrighed

Et abstrakt maleri kan i højere grad en andre former for kunst vække følelser og nysgerrighed.

Følelserne opstår som et resultat af motiv, former, energi og farver, og er fuldstændigt unikt for den enkelte. Og nysgerrigheden opstår helt naturligt da alle mennesker automatisk forsøger at afkode alle situationer, personer og ting vi møder. Hjernen bliver stimuleret. Især hvis der er elementer hvor betydningen ikke fremgår tydeligt og entydigt, så bliver hjernen og fantasien sat på arbejde. Hvad har kunstneren tænkt ved skabelse, og hvad er meningen?

Og det er netop elementet af fortolkning og egen involvering samt følelsesmæssige respons der gør, at det bliver en personlig oplevelse. Og dermed også får en betydning for os hver især. Det er også derfor at et abstrakt maleri er effektivt som element i indretningen, hvor det medvirker til at skabe et atmosfære og en stemning i et rum, alt efter hvordan motiv og farver er sat sammen. Og hvordan det passer sammen med den øvrige indretning.

Set fra kunstnerens synspunkt så er det en mulighed for at udtrykke de personlige følelser og tanker kreativ. Og der er ingen grænser for hvilke kunstarter og virkemidler der bliver brugt. Så det er en på mange måder fuldstændig fri legeplads, hvor der ikke er regler for hvordan kunstneren udtrykker sig.

Abstrakte malerier i kraftige farver til stuen

Et abstrakt maleri kan have mange forskellige udtryk, både hvad angår motiv, former og elementer. detaljeringsgrad og farver. Og det er en stor fordel når du vælger at bruge abstrakte malerier i stuen, hvor du derfor har bred mulighed for at skabe netop den stemning du ønsker.

Især har farverne stor betydning, da det primært er dem. som sætter rammerne for, hvilken atmosfære der bliver skabt i rummet. Og farverne bestemmer samtidig i høj grad, hvor stor opmærksomhed et abstrakt maleri får på væggen. 

Når valget falder på abstrakte malerier i lyse og stærke farver, så er det samtidigt et valg, der giver en glad og afslappet atmosfære i rummet. og virker som en god kontrast til moderne møbler i afdæmpede farver. Og familie og venner lægger mærke til værkerne og kommenterer på dem. 

Hvis du vælger at købe unikke abstrakte malerier til din stue. så giver det dig mulighed for at lave en unik indretning. som er helt din egen. 

Her i min webshop finder du et stort udvalg af abstrakte malerier i lyse og stærke farver. 

Små og store abstrakt malerier til salg

Når det kommer til størrelsen, så kan det være svært at finde ud af hvad der er det rigtige. Skal det være et eller flere små eller store abstrakte malerier? Hvor meget plads bør der være omkring og mellem malerierne? Det er to af de spørgsmål som oftest har betydning. 

Generelt er det vigtigt at et enkelt maleri eller en gruppe af malerier bør have en passende størrelse og form i forhold til den væg de skal hænge på. 

Det drejer sig i første omgang om hvor meget de fylder. De må ikke være for små. så der er for meget vægplads udenom. og de kommer til at virke næsten usynlige. Omvendt bør der være plads udenom, fordi det betyder malerierne fremstår bedst muligt. 

En god metode til vurdering af hvad det fylder er at bruge malertape, og så skitsere hjørnerne op på væggen. Gå lidt på afstand og se så hvordan det virker. 

Jeg har her i webshoppen et stort udvalg af små og store abstrakte malerier. 
cartmenu-circlearrow-down-circle