Kunstner - Køb malerier direkte fra Michael Lønfeldt
59
page-template-default,page,page-id-59,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Kunstner

Kunstner – hvem er jeg ?

Jeg er dansk kunstner og jeg hedder Michael Lønfeldt.

Og interesserer mig for abstrakte malerier, hvor der bliver leget med kraftige farver, store kontraster og mange forskellige materialer.

I mine unikke værker er der utallige små detaljer, som det tager lang tid at lave – det er ikke sjældent jeg arbejder på motiverne i 2-3 måneder, hvor jeg har bearbejdet dem 10-15 gange, inden processen er færdig.

Som kunstmaler kan jeg ikke lade være med at se motiver overalt, hvor jeg bevæger mig rundt. Idéerne til motiverne får jeg ofte på rejser og ture på gåben, i bil eller på cykel.

Kunstner Michael Lønfeldt
Farverigt maleri med detaljer Infinity II

Meget tit stater det med, at jeg ser et interessant scenarie i naturen. Det kan være et bymiljø, et landskab eller noget helt tredie der tiltrækker min opmærksomhed. Fordi der er spændende linjer eller interessante farvekombinationer, der kan være et godt udgangspunkt for et flot maleri.

Mange danske kunstnere anvender notitsbøger til deres motiver. Jeg foretrækker at bruge et kamera eller mobilen til at fastholde interessante øjeblikke. Det er en god hjælp, hvis det kniber med at huske linjer og farver.

En af de vigtigste ting for mig er, at jeg konstant udvikler mig som billedkunstner.

Derfor laver jeg hele tiden øvelser. Det skal gøre mig bedre til at male og tegne, bruge farverne og lave motiverne. Og med hensyn til den tekniske kunnen, så bliver der øvet og eksperimenteret med alle mulige forskellige farver, redskaber og materialer.

Det er også derfor der er en stor variation i farver, motiver og udtryk, i de abstrakte kunst malerier jeg laver. Men det er dog stadigvæk muligt at se min signatur, i form af måden jeg bruger maling, materialer og redskaber på.

Ved kunst køb hos mig kan du være sikker på, at du får et gennemarbejdet kunstværk. Hvor motiv, farver, linjer og struktur tilsammen giver et fuldstændigt unikt originalt abstrakt maleri. Det kan du bruge som en del af din helt egen unikke indretning af dit hjem.

Farverige store malerier Deflection I

Min tid som kunstmaler

Farverigt abstrakt maleri til stuen Storm I

Min interesse for at male som kunstner starter i 2005, hvor det oprindeligt bliver brugt til at slappe af fra dagligdagens stress.

De farverige abstrakte motiver får hurtigt stor positiv opmærksomhed fra interesserede kunder. Samtidig får jeg kontakt til et firma, der sælger malerier til møbelforretninger, og de spørger om jeg er interesseret i at male reproduktioner for dem.

Det takker jeg ja til, og jeg har siden starten malet rigtigt mange reproduktioner, der primært er solgt i danske forretninger.

I 2012 slutter jeg, da jeg bliver træt af at lave de samme motiver igen og igen med kun 15 minutter til hvert maleri, og jeg starter i stedet på at male mine egne motiver. Det er der en meget større tilfredshed i for mig selv som kunstner. Det resulterer i bedre værker, der først bliver frigivet når jeg mener de er helt klar.

Det er gået stærkt, siden jeg i 2012 er startet som kunstner med fokus på egne kunstværker. Jeg har fået stadig mere travlt med at male, udstille, indrette og mange andre kunstrelaterede aktiviteter.

Farverige store malerier til stuen Deflection I

Mit atelier og galleri

Atelier Michael Lønfeldt

For øjeblikket står jeg hjemme i et værelse og maler, og det er derfor lidt trangt med pladsen.

Jeg forventer at finde et passende sted med betydeligt mere plads i løbet af kort tid.

Det betyder også, at jeg ikke har et eget galleri, hvor jeg som kunstner kan vise mine værker. Jeg har derfor en permanent udstilling i administrationen hos HR Service på Syddansk Universitet i Odense. De værker der pt ikke er på udstilling, står hjemme hos mig selv.

Du er selvfølgeligt velkommen til at kontakte mig for at se malerierne.

Her finder du mine data:

De materialer jeg bruger

Jeg anvender mange forskellige materialer, når jeg maler.

Med hensyn til maling bruger jeg kun akryl. Det er det sjoveste at arbejde med, da tørretiden er begrænset, og der derfor skal arbejdes hurtigt – især de dage hvor jeg står udenfor, hvor det er varmt og solen skinner.

Jeg anvender kun kunstnerfarver i 1. og 2. kvalitet til malerierne, og de kommer fra de store kendte producenter bl.a. Golden, Liquitex, Lukas, Maimeri, Schmincke, Daler Rowney og Winson & Newton.

Andre former for akrylmaling som væg- og loftmaling bruger jeg ikke, da kvaliteten er for dårlig. Fordi pigmentindholdet er for lavt og indholdet af fyldstof for højt, så er farveintensiteten lavere, lysægtheden er dårlig, de kan ikke mixes med hinanden og de holder ikke højden ved tykke farvelag.

6 grunde til hvorfor du skal købe malerier direkte hos kunstneren
Læs om hvordan de store malerier er lavet:
Se og læs om mine store malerier
Læs artikler på bloggen:
Til bloggen
Alle malerier i webshoppen:
Til webshoppen
Til forsiden:
Til forsiden