Sengetøj
Sengelinned
Sengesæt

Sengetøj - blødt og lækker i 100% bomuldssatin i et flot kunstdesign
Sengesæt sengelinned sengetøj med kunst - Alleviate I af Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst. 

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer.  

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.
“Jeg anvender mine abstrakte motiver som designs på sengetøj.

Det drejer sig i første omgang om de designs, jeg har valgt selv at anvende til produktion af sengelinned. 

Som producent kan du få licens til at bruge mine designs i dineegne kollektioner. Er du indkøber og synes det lyder interessant, så kontakt mig for yderligere info.”
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Sengelinned
Sengesæt
Sengetøj med kunst

Hvad laver jeg af designs til sengetøj?

Hvorfor har jeg valgt at lave sengelinned med mine designs? 

Fordi jeg synes der generelt mangler sengesæt med flotte farver og skønne designs.

De sengetøjsmærker som allerede findes på markedet i dag er alle meget konservative. Langt det meste sengetøj i dag er lavet i kedelige repetitive mønstre med linjer, trekanter, firkanter eller andre geometriske figurer. Og med farver der er ens- eller tofarvet med hvid, grå, sort som de dominerende farver.

Her er det første design jeg har lavet i eget regi, og som kun kan købes her i min webshop:
Sengelinned i satin i 100% bomuld - smukt abstrakt design
Sengetøj - blødt og lækker i 100% bomuldssatin i et flot kunstdesign

Sengetøjets kvalitet

Ligesom jeg sætter meget høje krav til kvaliteten af det kunst jeg laver, så gælder det selvfølgeligt også for sengetøjet.

Alle de sengesæt jeg har i webshoppen er lavet af en fin, kæmmet 100% bomuldssatin i en utroligt lækker blød kvalitet.

Da jeg som mange andre også er meget optaget af sundhed og miljø, så er de certificeret med OEKO-TEX 100. Det er verdens førende mærkning for tekstiler med hensyn til sundhed. Alle produkter bliver løbende kontrolleret, for at sikre de ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier eller andre skadelige stoffer.

På nuværende tidspunkt har jeg desværre ikke mulighed for at lave oversize størrelser. Så alle sæt kan kun få i størrelse 140×200 for dynebetræk og 60×63 cm for pudebetræk.

Tips til vask: Bør altid vaskes på vrangen, undgå blegemidler og vask sengelinnedet inden det tages i brug.
Sengesæt der med sin lækre kvalitet giver en god nattesøvn
Sengelinned i moderigtige farver der giver liv og gælde i soveværelset

Hvorfor er sengelinned vigtig for din søvn?

En af de ting der er allervigtigst for at kunne fungere i dagligdagen er en god nattesøvn. Og det er her sengetøjet kan hjælpe med til at gøre din søvn bedre.

Der er mange forskellige faktorer indblandet i en god nattesøvn: Hvordan ligger du i sengen? Hvilke madras har du valgt? Hvad er det for en dyne du bruger? Er der en god udluftning? Er der ro?

Og så har sengetøjet også en stor betydning: Er det godt til at regulere kropsvarmen? Giver det mulighed for, at luften kan cirkulere rundt? Kan det absorbere sveden fra huden?

Grunden til at jeg har valgt 100% bomuldssatin til mine sengesæt er, at materialet har en god evne til regulering af varmen, det er har en god svedabsorbering, og så er det lækkert blødt med en let kølende effekt.

Hvilke kvaliteter er der af sengelinned?

Du finder dyne og pudebetræk i utroligt mange forskellige materialer og kvaliteter. Det kan være glat eller loddent, naturligt eller kunstigt, tætvævet eller løstvævet.

Det meste af sengetøjet er lavet af materialerne silke, bomuld og mikrofiber/polyester eller kombinationer deraf.

Silke er en luksuriøs, blød fiber produceret af silkeorme. På grund af den glatte overflade har det en kølende effekt, der er behagelig, når det er varme om sommeren. Silke er også naturligt allergivenligt. Ulempen med silke er en høj pris, det kan virke koldt om vinteren, og så skal det vaskes rigtigt eller giver det problemer.


Bomuld er det mest populære materiale til fremstilling af sengelinned. Og med god grund. Det er holdbart, åndbart, blødt, let at pleje og generelt ret billigt. Der findes forskellige typer bomuld. Her er nogle af de mest almindelige: Egyptisk bomuld, bomuldssatin, jerseybomuld, flanel og Percale.

Polyester er en menneskeskabt fiber fremstillet af de samme polymerer, der bruges til fremstilling af drikkeflasker af plast.  Meget fint vævet polyester sælges ofte som mikrofiber. Selv om det kan være meget blødt, er de stadig ikke så åndbart som bomuld, og er derfor ikke det bedste valg, hvis du har en tendens til at “sove varmt.”

Som i så mange andre sammenhænge så er der også her ofte en forbindelse mellem pris og kvalitet. Jo mere du betaler for sengetøjet, jo finere vævning og blødere en kvalitet får du, og slidstyrken bliver øget markant. Men da du egentligt kun behøver 2-3 sæt ialt, så er udgiften ikke så stor. Og det kan betale sig på grund af den længere holdbarhed.

Licens til at bruge mine designs

Er du producent af sengetøj og leder efter nye design, så har du mulighed for at få licens til at bruge mine designs.

Send mig en mail hvis du gerne vil have et katalog med de design jeg pt tilbyder.

Her er nogle eksempler på de designs som forskellige producenter har kigget på:
Produktdesign på sengetøj - design 140020
Satinsengelinned i 100% bomuld i en blød kvalitet
Flot sengetøj i moderne designs - design 662423
Sengetøj i smukke blå farvetoner - design 662433
Produkt design på sengetøj - design 327300
lock