Logo - Art by Lønfeldt
Følg mig på Instagram
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Flot sengetøj med dejlige farver i et skønt blåt, lilla, grønt og gult kunst design.

Sengetøj - blødt og lækker i 100% bomuldssatin i et flot kunstdesignSengesæt sengelinned sengetøj med kunst - Alleviate I af Michael Lønfeldt
Billedkunstner Michael

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst.

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer.

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.
“Jeg bruger også mine abstrakte motiver som designs på sengetøj.

Det drejer sig i første omgang om designet Alleviate I, som jeg har valgt selv at anvende til produktion af sengelinned.

Mit sengelinned er fremstillet i 100% bomuld med en satin vævning. Resultatet er et lækkert, blødt sengetøj, der smyger sig ind til kroppen og giver perfekte forudsætninger for en god nattesøvn.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Kunst sengetøj i en lækker, blød 100% bomuldssatin

Luksus satin sengetøj i en høj kvalitet

Køb her online mit kunst sengesæt Alleviate I. Et moderne blåt, lilla, grønt og gult sengetøj i en høj kvalitet, som du kun kan købe her i min webshop.

Et sengesæt består af 1 dynebetræk i voksen størrelse 140x200 cm og 1 pudebetræk i størrelse 60x63 cm.

Ligesom jeg sætter meget høje krav til kvaliteten af den kunst jeg laver, så gælder det selvfølgeligt også for det sengetøj jeg har i mit sortiment.

Det betyder at jeg kun anvender de bedste råvare, for at sikre en god og behagelig søvn. Sengesæt Alleviate I er derfor fremstillet af en fin, kæmmet 100% bomuldssatin i en utroligt lækker blød kvalitet.

Sengelinned lavet af kæmmet bomuldssatin har den gode egenskab, at det får en jævn og fin overflade. Den virker let kølende og føles behagelig for kroppen

Da jeg er meget optaget af at min sengelinned er godt for både sundhed og miljø, så er det certificeret med OEKO-TEX 100. Det er verdens førende mærkning for tekstiler med hensyn til sundhed. Alle produkter bliver løbende kontrolleret, for at sikre de ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier eller andre skadelige stoffer.

For at sikre at alle sundhedsmæssige og miljømæssige kraver lever op til de højeste standarder, så har jeg valgt at producere mit sengetøj her i Europa. På den måde undgår jeg dårlige bomuldskvaliteter, giftige farvestoffer og produktionsmetoder der ikke lever op til danske standarder.

På nuværende tidspunkt har jeg desværre ikke mulighed for at lave oversize størrelser af mit design sengetøj. Så mit sengelinned kan kun få i en standard størrelse 140×200 for dynebetræk og 60×63 cm for pudebetræk.

Tips til vask: Det her sengetøj bør altid vaskes på vrangen, undgå blegemidler og vask sengesættet inden det tages i brug. Og det kan vaskes på 60 grader, så bakterier og støvmider bliver fjernet grundigt.

Sengetøjet kan stryges med op til 150 grader, og det kan tørretumbles med op til 40 grader. Men hvis du hænger det til tørre på en tøjsnor udenfor, så er det ikke nødvendigt at bruge strygejern eller tørretumbler for at få en flot, glat og jævn overflade.

Dynebetræk i 140x200 cm

Ved produktionen af det her dynebetræk i voksen størrelse 140x200 cm er der lagt vægt på stærke og lige syninger, som gør at du får glæde af sengetøjet mange år fremover. Samtidig er lukning lavet med knapper fordi det fremmer en god luftcirkulation, hvor dynen får den luft der er brug for, for at transportere fugten væk. Dunene i din dyne holder deres sugeevne og spændstighed, så dynen ikke kommer til at virke flad.

Pudebetræk i 60x63 cm

Et dynebetræk i standardstørrelsen 60x63 cm, hvor der ligesom ved dynebetrækket er fokuseret på snorlige og ultrastærke syninger, som sammen med den gode kvalitetsbomuld sørger for et holdbart sengesæt. Lukningen af pudebetrækket sker ved hjælp af en påsyet flap hvor puden stoppes ind. Det giver ideelle betingelser for en god luftcirkulation, som sikrer at puden får den nødvendige udluftning.
Sengesæt der med sin lækre kvalitet giver en god nattesøvnSengelinned i moderigtige farver der giver liv og gælde i soveværelset

Hvad laver jeg af designs til sengetøj?

Hvorfor har jeg valgt at lave sengelinned med mine designs? 

Fordi jeg synes der generelt mangler sengesæt med flotte farver og skønne designs.

De sengetøjsmærker som allerede findes på markedet i dag er alle meget konservative. Langt det meste sengetøj i dag er lavet i kedelige repetitive mønstre med linjer, trekanter, firkanter eller andre geometriske figurer. Og med farver der er ens- eller tofarvet med hvid, grå, sort som de dominerende farver.

Her er det første design jeg har lavet i eget regi, og som kun kan købes her i min webshop:

Hvorfor er kvaliteten af sengelinned vigtig for din søvn?

En af de ting der er allervigtigst for at kunne fungere i dagligdagen er en god nattesøvn. Og det er her sengetøjet kan hjælpe med til at gøre din søvn bedre.

Der er mange forskellige faktorer indblandet i en god nattesøvn: Hvordan ligger du i sengen? Hvilke madras har du valgt? Hvad er det for en dyne du bruger? Er der en god udluftning? Er der ro?

Og så har sengetøjet også en stor betydning: Er det godt til at regulere kropsvarmen? Giver det mulighed for, at luften kan cirkulere rundt? Kan det absorbere sveden fra huden?

Grunden til at jeg har valgt 100% bomuldssatin til mine sengesæt er, at materialet har en god evne til regulering af varmen, det er har en god svedabsorbering, og så er det lækkert blødt med en let kølende effekt.
Sengelinned i satin i 100% bomuld - smukt abstrakt design
Sengetøj - blødt og lækker i 100% bomuldssatin i et flot kunstdesign

Hvilke kvaliteter er der af sengelinned?

Du finder dyne og pudebetræk i utroligt mange forskellige materialer og kvaliteter. Det kan være glat eller loddent, naturligt eller kunstigt, tætvævet eller løstvævet.

Det meste af sengetøjet er lavet af materialerne silke, bomuld og mikrofiber/polyester eller kombinationer deraf.

Silke er en luksuriøs, blød fiber produceret af silkeorme. På grund af den glatte overflade har det en kølende effekt, der er behagelig, når det er varme om sommeren. Silke er også naturligt allergivenligt. Ulempen med silke er en høj pris, det kan virke koldt om vinteren, og så skal det vaskes rigtigt eller giver det problemer.


Bomuld er det mest populære materiale til fremstilling af sengelinned. Og med god grund. Det er holdbart, åndbart, blødt, let at pleje og generelt ret billigt. Der findes forskellige typer bomuld. Her er nogle af de mest almindelige: Egyptisk bomuld, bomuldssatin, jerseybomuld, flanel og Percale.

Polyester er en menneskeskabt fiber fremstillet af de samme polymerer, der bruges til fremstilling af drikkeflasker af plast.  Meget fint vævet polyester sælges ofte som mikrofiber. Selv om det kan være meget blødt, er de stadig ikke så åndbart som bomuld, og er derfor ikke det bedste valg, hvis du har en tendens til at “sove varmt.”

Som i så mange andre sammenhænge så er der også her ofte en forbindelse mellem pris og kvalitet. Jo mere du betaler for sengetøjet, jo finere vævning og blødere en kvalitet får du, og slidstyrken bliver øget markant. Men da du egentligt kun behøver 2-3 sæt ialt, så er udgiften ikke så stor. Og det kan betale sig på grund af den længere holdbarhed.

Licens til at bruge mine designs

Er du producent af sengetøj eller indkøber og leder efter nye design, så er der mulighed for at få licens til at bruge mine designs i jeres egne kollektioner.

Send mig en mail hvis du gerne vil have et katalog med de design jeg pt tilbyder.

Her er nogle eksempler på de designs som forskellige producenter og indkøbere har kigget på:
Produktdesign på sengetøj - design 140020
Satinsengelinned i 100% bomuld i en blød kvalitet
Flot sengetøj i moderne designs - design 662423
Sengetøj i smukke blå farvetoner - design 662433
Produkt design på sengetøj - design 327300
cartmenu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram