Logo - Art by Lønfeldt
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Malerier på bestilling

Michael Lønfeldt anvender udelukkende kvalitetsmaterialer
Dansk billedkunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Hvis du er glad for mine malerier, men ikke kan finde det helt perfekte motiv eller farver, som passer perfekt ind i din stue.​

Så kan du bestille dit helt eget maleri hos mig. Med de farver og motiver du ønsker.​

Få lavet dit helt eget maleri

Jeg laver malerier på bestilling.

Har du fundet et eller flere af mine malerier, der allerede er solgt?

Eller som du godt kunne tænke dig at få det i andre farver og størrelser ?

For at det passer lige ind i farver og indretning i dit hjem ?

Så kan det godt lade sig gøre. I hvertfald næsten altid.

Langt de fleste af de billeder jeg laver, dem kan jeg godt bruge som grundlag til videre udvikling af motiverne. Med hensyn til hvordan jeg sætter elementerne sammen i motivet og hvordan jeg bruger farverne.

Den kunst jeg fremstiller har altid udgangspunkt i et abstrakt univers. Og det holder jeg mig til. Så jeg laver ikke portrætter af mennesker og dyr, eller billedlignende gengivelser af natur scenarier eller begivenheder som bryllupper mm.

Det er selvfølgeligt vigtigt for mig, at jeg altid kan stå inde for, at det færdige maleri lever op til de høje kvalitetskrav, jeg sætter for mine færdige værker. Så jeg laver kun bestillinger, der tager udgangspunkt i de malerier jeg selv skaber.

Herunder kan du læse lidt mere om hvordan forløbet er, hvilket betingelser der er og hvad det koster:

Forløb og betingelser

Jeg laver KUN bestillinger på abstrakte malerier, jeg selv har lavet, og som er eller har været vist på min hjemmeside, Facebook-side eller Instagram-side. Det er muligt, at få motivet malet med andre farver og i andre størrelser, end på det maleri der er grundlag for bestillingen (masteren).

Hvis du har brug for ekstra fotos af masteren, inden du afgiver ordren, så sig endelig til. Jeg har altid masser af fotos liggende af alle mine malerier. Det giver dig et godt indtryk af hvad du kan forvente af det færdige resultat.

Maleriet bliver fremstillet i de samme farver som masteren, med en lignende struktur og med et lignende motiv. Da der er tale om abstrakt kunst, så vil der være afvigelser i forhold til masteren. Vær især opmærksom på, at ændringer i størrelse i forhold til masteren kan medføre andre proportioner i maleriet, for at få et homogent og visuelt flot resultat.

Fra afgivelse af ordre til det færdige maleri er klar går der typisk 3-5 uger. Jeg kommer med et estimat ved ordreafgivelsen. Hvis der er forsinkelser undervejs, så bliver du underrettet.

Når maleriet er klar, så sender jeg fotos (og gerne også en lille video), hvor du kan se at maleriet er blevet, som du forestiller dig. Hvis du gerne vil have lavet mindre ændringer, så kan det muligvis godt lade sig gøre. Så længe ændringerne lever op til de krav jeg har til den kunstneriske kvalitet.

Prisen for bestillingsarbejder er den altid gældende pris på hjemmesiden x 1,25. Dvs et 100×100 cm maleri koster 5.000 x 1,25 = 6.000 dkk. Det er ikke muligt at få rabat på bestillingsarbejder.

50% af prisen forudbetales inden jeg starter på ordren. De dækker de omkostninger jeg har til lærred, maling, hjælpemidler og arbejdstid. De resterende 50% betales når værket er færdigt og klar til levering.

Alle malerier på bestilling leveres frit til en adresse i DK (brofaste øer).

Alle malerier leveres klar til ophængning.
cartmenu-circlearrow-down-circle