Logo - Art by Lønfeldt
Webshop
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Galleri - kunstgalleri - atelier - kunstatelier

Overblik over mit kunst galleri med alle værker jeg har skabtOverblik over mit atelier hvor jeg skaber min kunstEt maleri hvor jeg har fået lagt de første lag maling på
Dansk billedkunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Unik håndlavet farvestrålende, abstrakt, moderne kunst til væggene i din stue og hjemmets andre rum.

Malerier, lærredstryk og plakater i en ekstraordinær høj kvalitet.

Besøg mig og se kunstværkerne i mit galleri og atelier

Jeg er så heldig at jeg har et 65 m2 stort lokale som kombineret galleri og atelier til rådighed.

Der skaber jeg alt min kunst, samler rammer og lærreder og pakker alle malerier, lærredstryk og plakater som bilder sendt ud til kunder i det meste af verden.

Du er altid velkommen til at kigge forbi for at se min kunst, men ring eller skriv først da jeg ikke har fast åbningstider.

Galleri

Lidt over halvdelen af pladsen bliver anvendt til et galleri, hvor jeg  viser de malerier, lærredstryk, plakater, puder og sengetøj som jeg har lavet og tilbyder i webshoppen.

I mit galleri kan du se alle malerierne, alle lærredstrykkene, et udvalg af plakaterne, et par af puderne og sengetøjet.

Hvis du har mulighed for det, så er det altid en god idé at se værkerne først inden du køber dem. Fordi selvom jeg lægger realistiske fotos op på hjemmesiden, så betyder lysindfaldet en masse for det indtryk du får. Og det er umuligt på et foto at se alle de små fine detaljer og farvenuancer som kunstværkerne indeholder.

Jeg kører ikke med faste åbningstider, da det varierer hvornår jeg er i galleriet. Så ring eller skriv gerne og aftal et tidspunkt du kigger forbi. 

Her er lidt indtryk af hvordan mit galleri ser ud:
Mit galleri indeholder alle store malerier jeg har lavet
I mit galleri kan du se alle lærredstryk
I galleriet kan du se små malerier og kunst plakater

Se mit galleri med alle malerier, alle lærredstryk og et udvalg af plakaterne

Atelier

Resten af pladsen i lokalerne bliver brugt til indretning af et atelier, hvor jeg laver alle mine værker fra grunden af.

Her har jeg mit staffeli, de tomme eller delvist bearbejdede lærreder, maleredskaber og værktøjer i alle mulige former, samt selvfølgelig den maling og de medier jeg bruger. Som du kan se så fylder det efterhånden en hel del.

Udover det så har jeg også et stort arbejdsbord i mit atelier. Det bruger jeg til at samle rammerne, sætte lærreder på malerierne og monterer lærredstrykkene.

Og så bruger jeg det også til at pakken alle værkerne inden de bliver sendt ud til kunderne. Jeg er meget omhyggeligt og bruger flere lag til beskyttelse, afsluttende med en kasse i en tyk solid dobbelt papkvalitet. 
Mit atelier har et arbejdsbord til samling af rammer og lærreder
Mit atelier med mine maleredskaber, maling og medier
Her er nogle af de små lærreder jeg er i gang med at male i mit atelier

Se mit atelier og nogle af de værker jeg arbejder på lige nu

cartmenu-circlearrow-down-circle