Logo - Art by Lønfeldt
Følg mig på Instagram
0
0,00 kr. 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Billedvæg og plakatvæg

Billedvæg i køkkenetBilledvæg i stuenBilledvæg i soveværelset
Billedkunstner Michael

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt skaber kunst med masser af farver.

Alle designs er kreeret i et abstrakt kunstunivers og indeholder former, linjer samt mange flotte små detaljer.

I alle motiver bliver der lagt vægt på at de er inspirerende, rummer en stor variation og har en tidsløst stil.
“Alle plakater er unikke designs, der har udgangspunkt i mine malerier. De er skabt med moderne, farvestrålende, abstrakte motiver, som tilfører liv og farver til dit hjem.

Alle plakater er lavet i en høj kvalitet. Trykt på et 200 g/m2 premium papir, som holder i mange år. Med farver der består af ægte pigmenter og indeholder beskyttelse mod UV lys.”
Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet

Plakater til din billedvæg

Billedvæg i stuen køkkenet soveværelset og badeværelset

En billedvæg i stuen, køkkenet, soveværelset, badeværelset eller andre af hjemmets rum ser fantastisk ud. Det giver masser af forskellige muligheder for hvordan du indretter dine vægge med personlighed og tema, alt efter hvilken atmosfære det er du gerne vil skabe.

Billedvæg i stuen

Billedvæg i stuen
Til plakaterne i webshoppen:

Billedvæg i køkkenet

Billedvæg i køkkenet
Til plakaterne i webshoppen:

Billedvæg i soveværelset

Billedvæg i soveværelset
Til plakaterne i webshoppen:

Billedvæg i badeværelset

Billedvæg i badeværelset
Til plakaterne i webshoppen:
Se alle plakaterne her
Når du laver en billedvæg, så er der ingen grundlæggende ingen begrænsninger på hvad du kan bruge. De eksempler jeg viser her på 4 billedvægge er med mine egne kunstplakater som jeg selv har designet. Men det er også tilladt at bruge andre elementer, som eksempelvis postkort fra rejser, personlige fotos af dig selv og familien, små malerier, kunsttryk, litografier, maskiner og andre ting som har personlig betydning for dig selv og din familie.

Planlægningen af din billedvæg starter med at få fastlagt hvor meget plads du vil bruge på væggen, hvad dit tema for billedvæggen skal være samt hvilke elementer der skal med. Næste step er en test, hvor du klipper de forskellige elementer ud af papir, og lægger dem ned på gulvet, så du kan se om de kan være på væggen. Sidste trin er så at få hængt alle elementerne op på din billedvæg, så det ser flot og harmonisk ud.

Her er lidt billedvæg inspiration til hvordan du kan bruge mine plakater i indretning af stue, køkken, soveværelse og badeværelse. Fordelen ved at bruge mine design er, at du får et tidsløst udtryk som ikke skal skiftes ud, fordi det bliver umoderne. Og da jeg som standard laver plakaterne i 6 forskellige størrelser, så er der mange muligheder.
cartmenu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram