Malerier - lærredstryk - plakater - unik kunst af kunstner Michael Lønfeldt

Unikke malerier,
tryk og designs

Alle malerier, tryk og designs er unikke originale kunstværker. Skabt af kunstner Michael Lønfeldt

Eksklusiv kvalitet

Jeg anvender kun de bedste kunstnermaterialer.
Italienske lærreder og maling i den højeste kvalitet.

Abstrakte malerier

Jeg har altid et stort og varieret udbud af mine værker til salg her i mit online galleri. Og der kommer løbende nye til. Der er nye opdateringer hver uge, så det kan godt betale sig at kigge forbi jævnligt.

Du finder mange forskellige motiver, farvekombinationer og størrelser. Jeg har et stort udvalg af store malerier der passer perfekt over sofaen eller på vægge i stuen, hvor der er masser af plads.

Et abstrakt maleri passer perfekt ind i den moderne bolig, der typisk er holdt i den skandinaviske stil, med et stilrent look og lyse farver. Her bliver et maleri med farver og stemning et naturligt samlingspunkt der tiltrækker sig opmærksomhed. Med en god kontrast til de afdæmpede farver i indretningen. Det giver liv og sjæl til væggen i stuen og de andre rum i dit hjem.

Jeg har ingen fysiske gallerier og viser kun min kunst her i mit online galleri. Fordi det betyder færre omkostninger for mig, og sikrer at jeg kan sælge til kunderne til fornuftige priser.

Lærredstryk

Jeg laver lærredstryk med abstrakte designs. Det er altid min kunst jeg tager udgangspunkt i, og så udvikler jeg farverne, detaljerne og elementerne indtil  den ønskede effekt og motiv fremstår.

Som altid lægger jeg stor vægt på, at der er tale om et unikt kvalitetsprodukt. Lærredet er derfor fremstillet af en god 100% bomuld i en tyk kvalitet. Farverne er fra Epson. De har en høj kvalitet, der garanterer at de holder i minimum 30 år. Blindrammen er den sammen som jeg anvender ved malerierne – europæisk stavlimet fyrtræ.

Plakater og posters

Ud fra mine malerier og designs skaber posters og plakater. Jeg finder de områder af værkerne som egner sig godt til selvstændige motiver, og så bearbejder jeg dem indtil jeg er tilfreds med resultatet.

Som for alt min kunst og mine designs, så er der skarpt fokus på, at det endelige produkt holder en høj standard rent kvalitetsmæssigt. Der bliver derfor kun anvendt storformatprintere som egner sig specielt godt til at gengive farver og detaljer. Og til plakaterne bliver der benyttet en mat papirtype i en kraftig kvalitet, hvilket gør at farverne står knivskarpt.

Produkter og produktdesign

Jeg bruger mine abstrakte designs i en del forskellige produkter. Blandt andet i sengetøj, pyntepuder og dametøj.

Der kommer mange forespørgsler fra virksomheder omkring anvendelse af mine designs i deres produkter. 

Derfor tilbyder jeg, at de kan erhverve en licens til at bruge dem. Er der andre af mine kunstværker du vil bruge, eller vil du gerne have et samarbejde omkring udvikling af nye designs, så er det også muligt.

Mine designs bliver blandt andet anvendt i snowboards, armbåndsure, dame mode, smykker og sengetøj. Herover er vist forskellige eksempler på produkter jeg selv og andre laver. Se flere eksempler på designs og produkter på siden.

Webshop

30 dages fuld
returret

Hvis du fortryder dine køb, så er der 30 dages fuld returret på alle originale værker, lærredstryk og produkter købt hos mig.

Malerier og lærredstryk klar til
ophængning

Alle malerierne og lærredstrykkene bliver leveret med solide beslag og wire af metal. Klar til ophængning på væggen.

Malerier

Plakater

Lærredstryk

Puder

Sengetøj

Nye produkter i webshoppen

Hvad siger kunderne?

Facebook review Gitte Nyborg

Blev meget betaget af både farver og former

Tusinde tak for opdateringen og tak for den gode indpakning. Jeg glæder mig til at hænge det op i nærmeste fremtid. Blev meget betaget af både farver og former. Man bliver glad af det.

– Ida

Facebook review Ulla Hansen

Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt - kunstner og designer

Jeg finder inspiration til mine farverige abstrakte malerier mange forskellige steder. Ikke mindst i naturen på rejser og ture rundt i det danske land.

Idéerne opstår ofte ved et blik jeg får af et specifikt scenarie med former eller farvekombinationer jeg ser.

Det er vigtigt for mig, at den abstrakte kunst jeg laver pirrer til nysgerrigheden. Og drager betragteren, så vedkommende igen og igen finder nye detaljer i kunstværket.

Derfor prøver jeg altid at få masser af små fine detaljer, dybde, kontraster og flotte farver med mange nuancer med i mine værker.

Udover malerierne så bruger jeg også min kunst og mine designs i andre produkter. Det sker blandt andet i lærredstryk, sengetøj, tøj til damer og herrer og pyntepuder. Desuden tilbyder jeg andre virksomheder der gerne vil anvende mine designs i deres produkter muligheden for at erhverve rettighederne til det.

På min blog kan du kan læse nyheder om min kunst. Og så skriver jeg også artikler om: Hvordan jeg udvikler mig som billedkunstner, hvor jeg udstiller henne, de nye kunstværker jeg laver, indretning med vægkunst, hvordan du vælger de rigtige kunstværker til dit hjem, den maleteknik jeg anvender og meget andet.

Et abstrakt maleri er fuldstændig enestående og unik kunst i min verden.

Hvorfor ? – Fordi det får din fantasi til at arbejde. Du bliver nysgerrig på hvad kunstværket handler om, og hvordan det kan tolkes. Det medføre du udvikler dig selv og din forståelse for kunsten. Og så giver det gælde og farve i din bolig.

Få flere informationer om hvad den abstrakte kunst er, den historiske baggrund, samt hvad det er for kunstnere der inspirerer mig i mit arbejde.

Når jeg laver mine abstrakte værker, så bruger jeg mange forskellige teknikker, værktøjer, farver og medier.

Hvordan den endelige kombination bliver afhænger af mange forskellige faktorer, bl.a.:

Hvad jeg har valgt som motiv. Om der skal være et specifikt budskab med i værket. Hvordan jeg gerne vil have stemningen er.

Her i artiklen kan du læse mere om, hvordan du laver et maleri.

Når jeg laver mine kunstværker, så bruger jeg mange forskellige materialer i processen.

Jeg anvender kun materialer i en rigtig godt kvalitet, specielt velegnende til lærreder.

Hvorfor nu det? Fordi det giver langt det bedste resultat, og sikrer en lang holdbarhed. Så købere og kunstelskere kan nyde værkerne i mange år.

Her i artiklen kan du læse lidt om hvilken betydning kvaliteten af malingen har for bl.a. holdbarheden

Du kan blive inspireret til, hvordan du dekorerer med billeder i stuen og resten af boligen.

Hvis du gerne vil imponere venner og familie med din kunstsamling. Så giver jeg gode råd omkring, hvad du bør tage med i betragtning, når du køber kunst til stuen.

Der er forskellige faktorer du bør overveje. Som f.eks. hvor meget plads du har på væggen, hvilke farver du har på tekstilerne – puder, plaider, gardiner mm – i rummet, samt hvordan rummet er indrettet med møbler, brugskunst og anden abstrakt kunst.

Luk menu
×

Kurv