Logo - Art by Lønfeldt
Følg mig på Instagram
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet
Dansk billedkunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Maleri med kunst Alloy V

Et betagende maleri med kunst i en tidsaktuel abstrakt stil. Med flotte farver i brune, orange, aquagrønne og magenta nuancer.

Maleriet har et spændende motiv der gør én nysgerrig. Og indbyder til nærmere studie af de mange fine små detaljer med sammenhænge og tolkninger. Motivet leder tankerne hen på et landskab i opbrud, med dannelse af nye landområder, søer og vandløb. Samspillet mellem mørke og lyse farvetoner giver en dramatisk og dragende virkning, der gør værket til et naturligt midtpunkt på væggen.

Malerier med kunst i unikke motiver giver mulighed for, at indrettet stuen i netop den stil du har brug for. De skaber den ønskede atmosfære, som komplementerer møbler og boligtekstiler.

Materiale: Akryl maling på hør/bomuldslærred – monteret på blindramme
Størrelse: 60×60 cm
Titel: Alloy V
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Unikt håndmalet maleri
Signatur: Titel og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærredskvalitet: 35% hør og 65% bomuld
Lærredsvægt: 420 g/m2
Overflade-behandling: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys og snavs
Blindrammekvalitet: fingersamlet fyrretræ fra Europa med FSC certifikat
Blindrammehøjde: 20 mm
Kanter: Lærredet er viklet rund om kanterne, malet med motivet
Maling: Kunstner-kvalitet, primært fra Golden Artist Colors

Alle malerier med kunst her i shoppen er unikke, og de findes kun i ét eksemplar.

3.499,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Et flot maleri med kunst der indeholder masser af spændende fine små detaljer.

Motivet er skabt i en abstrakt kunstverden, hvor farverne har fået frit spil til at danne mønstre og sammenhænge. For at tilføre yderligere dybde til kunstværket er der tilføjet former og linjer med sort og hvid maling. Det samlede udtryk er homogent og gengiver et motiv med en dramatisk og dynamisk effekt.

Arbejdsmetoden har været at tilsætte alt malingen i letflydende form til lærredet på én gang. Hvorefter farverne er ført rundt med pensler og spartler. Til sidste er de afsluttende detaljer tilføjet. Arbejdsgangen har fundet sted i én uafbrudt proces fra start til slut.

Der er hele vejen igennem anvendt kunstmalerier i en meget høj kvalitet. Det resulterer i lysstærke og transparente farver, og sikrer en lang holdbarhed. Maling og medier er primært fra Golden Artist Colors som yder 100 års garanti på deres produkter. Lærredet består af et hør/bomuldsmix i en kraftig kvalitet. Det er fremstillet i Italien. Blindrammelisterne er lavet af fyrretræ og fingertappet i korte stykker, da det giver en solid og stabil ramme. De har FSC certifikat og er skovet fra en bæredygtig europæisk skov.

 

Andre har også kigget på:

cartmenu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram