Logo - Art by Lønfeldt
Webshop
0
0,00 DKK 0 enheder

Ingen varer i kurven.

Håndlavet unikke designs med materialer i kunstnerkvalitet
Dansk billedkunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Maleri abstrakt Opus V

Spændende maleri i abstrakt stilart . Farverne leg udspiller sig i en farverig, intensiv kunstverden. Med flotte havblå, lysegrønne, dybrøde, gulorange og pink farvetoner.

En dynamisk billedopbygning formet i en totalkomposition med dominerende farveområder. Farvespredningen er imponerende og står med skarpe kanter kombineret med dannelse af nye nuancer gennem sammensmeltning af de primære farver. Samme med former og linjer danner farverne et kunstværk med følelsesmæssig dybde.

Malerier med abstrakte designs er perfekte til at give boligindretning et personligt touch. Med motiver og farver sætter malerierne grundtonen i den stemning du ønsker at skabe. Og bliver et midtpunkt der fanger øjet.

Fri levering
Klargjort til ophængning
Medium: hørlærred med maling på akrylbasis, monteret på nåletræramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Opus V
Billedkunstner: Michael Lønfeldt
Kunstmotiv: originalt maleri, lavet i hånden
Signatur: Titel, årstal og underskrift bag på lærredet
Lærredsart: grovstruktureret lærred i 100% hør
Lærredstykkelse: 470 g/m2
Overfladeværn: 2 lag toplak  UV-lys
Trærammelister: FSC certificeret nåletræ, stavlimet
Trærammedybde: 40 mm
Kanter: Malet med design på kant, lærredet viklet om kant
Malingstype: Akrylmaling i højeste kunstnerkvalitet

Alle malerier med abstrakte designs i webshoppen er original kunst og findes kun i ét eksemplar.

4.999,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Håndlavet maleri i abstrakt stilart der, ved hjælp af sine kraftige farver i samspil med de organiske figurer og brudte linjer, skaber et motiv der pirrer til nysgerrigheden med sin energi og vitalitet. De transparente farvers dybe perspektiv forstærker farvekraften på baggrund af lærredets hvide grundfarve.

Grundmaterialet, der giver farverne mulighed for at vise deres variation og dybde, er et tykt 100% lærred i hør. Hørfibrene har fantastiske egenskaber med sit indhold af ligning og naturlige olier, der sammen giver en stor fleksibilitet ved vekslende temperaturer og luftfugtighed. Og konserverer materialet så det har en uovertruffen holdbarhed.

Fremstilling af overbevisende kunstværker nødvendiggør en stor omhyggelighed for hver enkelt detalje. Selve arbejdsformen er en indviklet proces i én arbejdsgang, som inkluderer  våd, flydende maling lagt ovenpå hinanden i flere lag. Bearbejdningen af malingen på lærredet sker ved brug af specielle teknikker og redskaber, så idéen bag motivet bliver virkeliggjort.

Alle indsatte materialer er i en overleget kvalitet, fordi det resulterer i malerier der overbeviser med deres farvestyrke og detaljeringsgrad. Pigmentindholdet i akrylmalingen og medierne er meget højt, hvilket er en forudsætning for de stærke transparente farver. Det tykke 100% hærlærred fra Italien er skabt netop til at kunne bære vægten af de store mængder maling. Og den stærke fingersamlede ramme af nåletræ med FSC certificering udgør et bundsolidt fundament, der holder lærredet på plads.

Andre har også kigget på:

cartmenu-circlearrow-down-circle