Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Stort abstrakt maleri i flotte stærke farver til hjemmet Stellar IV

Stellar IV er et farvekraftigt stort maleri i et moderne kunstdesign med masser af flotte detaljer.

Motivet rummer en stor variation med en elegant vekselvirkning mellem farver og elementer. Samlet giver det et effekfuldt maleri i en klassisk stil, som beholder sin aktualitet mange år fremover.

Store abstrakte malerier i lysstærke farvetoner, er flot vægdekoration der komplementere hjemmets øvrige indretning og farverne på møbler og boligtekstiler.

Materiale: Akryl på hør/bomulds lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Stellar IV
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Originalt unikt håndmalet stort abstrakt maleri
Signatur: Titel og signatur på bagsiden af lærredet
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ med FSC certifikat, fingersamlet
Blindramme højde: 40 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle store abstrakte malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

7.499,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Stellar IV er et stort maleri skabt i en moderne, abstrakt kunstverden. Med skønne kraftige farver der står skarpt på den hvide baggrund.

Billedopbygningen indeholder en blanding af abstrakte farver, der står knivskarpt overfor hinanden og så farver der flyder let sammen uden overgange, og derved danner nye nuancer. I skabelsesprocessen er der er blevet taget afsæt i en eksplorerende tilgang, hvor der er lagt vægt på at frembringe farver med en stor farvestyrke og lyskraft. Titlen "Stellar" er en henvisning til farvernes evne til at skabe nye sammenhænge og organismer.

Produktionen af kunstværket er forløbet i én gennemgående arbejdsgang. Til en start er det grundlæggende motiv lagt på lærredet ved hjælp af pensler, spartler og andre redskaber. Så er farver, medierne, former og linjer lagt på maleriet i flere lag ovenpå hinanden. Da maleriet er tørt, så har lærredet fået 2 lag toplak til beskyttelse.

Jeg har som altid kun indsat malerier i den højeste kunstnerkvalitet. Fordi det er en forudsætning, hvis målet er at opnå den farvekraft og lysstyrke, som det her maleri udtrykker. Malingen er fra førende producenter indenfor kunstnermaling. Lærredet er fra en anerkendt italiensk producent. Og blindrammen er lavet af stabilt europæisk fyrtræ, der har FSC certifikat.

 

Andre har også kigget på:

lock