Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Prime V

Prime V er en symfoni af kraftige malefarver, der bliver komplementeret af de lyse og hvide toner.

Kompositionen viser en abstrakt billedverden, hvor der er harmoni og enhed. Med et mix af farver der står klart overfor hinanden og glider let sammen i nuancerne. Et maleri hvor farverne er symbol på forskellighed, samhørighed og tolerance.

Den trendy stilart passer perfekt til moderne boliger.

Materiale: Akryl maling på lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 80×80 cm
Titel: Prime V
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndmalet unikt originalt maleri
Signatur: signatur på forsiden. Titel og underskrift på bagsiden af lærredet.
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ, FSC certificeret
Blindramme højde: 20 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

5.499,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Prime V er et maleri med et farverigt udtryk i en moderne abstrakt stil.

Blandingen af lyse og mørk farvetoner giver et flot farvespil. Sammen med den bevidste brug af hvid, resulterer det i harmonisk billedopbygning. Der på trods af en næsten helt jævn malerioverflade giver en god dybdevirkning.

Formsproget med de mørkere og lysere farvenuancer gør kunstværket egnet til vægge i alle farver.

Baggrunden for det her motiv er en forestilling om livets mørke og lyse sider, som både står skarpt og bliver blandet sammen i forskellige nuancer. Linjerne, elementerne og de mørkeste af farveområderne giver maleriet kant, og veksler som i den virkelige verden.

Et maleri der er fabrikeret i et gennemgående procesforløb uden pauser. Hvor farverne er lagt på efterhånden, indtil de har skabt de former og den variation, som jeg har haft som mål. Efter maleriet er tørt har det fået 2 gang toplak til beskyttelse mod solens stråler, og for at lette den daglige rengøring.

Teknisk har jeg indsat helt tyndtflydende airbrushmaling og anden maling med letflydende konsistens. Efter det grundlæggende design har være klar, så er det sidste detaljer lavet færdige ved hjælp af mørke linjer samt farvesplatter.

Materialerne jeg har anvendt, er som sædvanlig rigtigt gode, og i en høj kunstnerkvalitet:

Maleriet er fabrikeret på et tykt hør/bomulds lærred fra Italien. I en virkelig god kvalitet med en varieret struktur. Hvor malingen har optimale arbejdsbetingelser, så maleriet får masser af farvenuancer og dybde.

Den blindramme der holder lærredet på plads, er produceret af en tysk leverandør. Og træet er europæisk fyrtræ der er stavlimet og FSC certificeret. Listerne er limet sammen i fingersamlinger, hvilket giver den bedst muligt stabilitet i blindrammen. Højden på blindrammen er 20 mm, så der kan sættes en rammeliste på billedet.

Malingen og medierne er fra den anerkendte leverandør Golden Artist Colors. De laver suverænt god maling, som betyder farverne har en stor transparens og flotte farveundertoner.

Andre har også kigget på:

lock