Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Precious V

Abstrakt maleri
Akryl på canvas
40x40 cm

Precious V er skabt med guldfarven som den primære. Og den bliver så komplementeret af mindre mængder af bronze- og sølvfarve.

Farverne er iriserende, og det får dem til at skifte farvetoner, alt efter den vinkel du ser maleriet fra og lysindfaldet.

Billedet har mange flotte små detaljer, der understøtter farverne, og sammen skaber et homogent motiv.

Et perfekt match, hvis du kan lide at bruge guld og sølvfarver i din indretning.

Du kan se en lille video af malerier her - Precious V maleri

1.499,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Precious V er lavet på et stærkt bomulds-/hørlærred fra en af de førende producenter i Italien. En tydelig struktur i vævningen gør, at malingen har en god bund at holde fast i. Og giver dybde i farvenuancerne.

Blindrammen der sikrer lærredet sidder solidt, er fremstillet af FSC certificeret fyrtræ fra Europa. Rammestykkerne er sat sammen i korte stave, da det giver den bedste stabilitet.

Den maling og de medier jeg har anvendt er iriserende. De skifter derfor deres farvetoner, alt efter hvordan lyset falder ind på dem.

Højden på maleriet er 20 mm, så der er god mulighed for at sætte en ramme på, hvis du ønsker det.

Andre har også kigget på:

lock