Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Plakater med moderne kunst er flotte billeder til stuen Sphere II

Farverig moderne kunstplakat med lækre moderne farver i røde, orange, blå og gule farvenuancer. Et flot design der virkelig giver farve på væggen.

Motivet er skabt ud fra en forestilling om verdensrummets uendelighed. Med planeter, gasskyer, stjerner, sorte huller og ukendte solsystemer.

Farverige moderne abstrakte plakater med kunst er flotte billeder til stuen og andre af hjemmets værelser. De giver en moderne atmosfære, hvor der er tid til afslapning.

 

Materiale: Plakat trykt på mat papir
Størrelser: 30×40, 50×70, 60×90, 70×100 og 100×150 cm
Titel: Sphere II
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Unikt design skabt med udgangspunkt i maleri, som endnu ikke er offentliggjort.
Papirvægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Farver: Pigmentbaseret blæk
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne
Tryk: 12-farvet professionel Giclée storformatprinter

OBS – kunstplakaten kan kun købes her i webshoppen

199,00 DKK1.499,00 DKK

Ryd

Produktbeskrivelse:

Et flot kunstprint hvor der udelukkende bliver brugt originalt pigmentbaseret blæk. Resultatet er en suveræn kvalitet med farvetoner, farverstyrke og detaljer, der pynter på væggen i hjemmet.

Blækket indeholder lysstabilisatorer og UV beskyttelse, hvilket giver kunstplakater som har en holdbarhed på mere end 100 år, uden at papiret falmer eller går i stykker.

Ved fremstilling af papiret er der ikke brugt syre, da det giver en god modstand mod aldring, og samtidigt gør det perfekt til arkivopbevaring.

Trykpapiret indeholder ikke lignin, og det er derfor resistent overfor lysmæssige påvirkninger samt gulning.

Andre har også kigget på:

lock