Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Moderne maleri med et abstrakt design i pragtfulde farver Heroic IV

Heroic IV er et tidssvarende maleri i elegant design med vidunderlige lyspink, røde, havgrønne, lyseblå og orange farvetoner.

Farverne, der er langt på i flere lag over hinanden, efterlader et inspirerende indtryk med farvernes leg i et næsten ekspanderende visuelt univers.

Moderne malerier i abstrakt design er smuk og tidsløs kunst, der tilføre personlighed til væggen og stuen i dit hjem.

Materiale: Akryl maling på hør/bomulds lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 100×100 cm
Titel: Heroic IV
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Originalt unikt håndmalet moderne maleri på lærred
Signatur: Titel og signatur på bagsiden af lærredet
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ med FSC certifikat, stavlimet, fingersamlet
Blindramme højde: 20 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle moderne malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

7.499,00 DKK

SOLGT

Produktbeskrivelse:

Heroic IV er et aktuelt maleri med et fantasifuldt design i elegante farver.

Med en billedkomposition der indeholder en fin balance mellem enkeltstående og sammenflydende farver. Med uendeligt mange flotte detaljer, skarpe linjer og varierende elementer.

Designet gengiver livets mange facetter i varierende former og udtryk. I maleriet er det visualiseret ved hjælp af farverne og deres nuancer. Både med helt tydelige kontraster og let sammenløbende farvetoner. Farvernes gennemsigtighed giver indsigt i de underliggende lag med farver, linjer og former. Samet giver det et fantastisk visuelt indtryk.

Arbejdsgangen er sket i én uafbrudt proces, hvor der først er starten med at tegne det grundlæggende motiv op på lærredet. Derefter er maling, medier, linjer og figure tilføjet i forløbet, efterhånden som det har været nødvendigt. De forskellige konsistenser i malingen medvirker til opbygning af de enkelte lag.

Materialer er i den højeste kunstnerkvalitet: Maling og medier fra topproducenter der bruger en stor andel af pigmenter i deres produkter. Det er pigmenterne der giver de flotte rene og transparente farver. Et kombineret hør og bomuldslærred fra Italien. Og en blindramme af FSC certificeret fyrtræ fra Europa.

 

Andre har også kigget på:

lock