Kunstplakater med moderne abstrakt kunst til hjemmet Alteration I

En flot farverig plakat med kunst i skønne lilla, blå, røde, gule og grønne farvenuancer. I et design hvor farverne afvekslende står skarpt og glider let ind i hinanden.

Kunst designet er skabt i et abstrakt kunstunivers. Motivet er et resultat af en leg med skyggekontraster og farvetoner. Med masser af detaljer og en god dybde.

Kunstplakater med moderne abstrakt kunst er flotte billeder til stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset. Det giver et inspirerende boligmiljø, hvor der er plads til en lille pause fra hverdagens stress.

Papirvægt: 240 g/m2
Papirglans: mat
100+ års farvegaranti
Professionelle farvestyringssystemer og -processer
12-farve Giclée kunsttrykprintere giver størst muligt farvespektrum

199 DKK1.499 DKK

Ryd

Beskrivelse

Et flot kunstprint hvor der udelukkende bliver brugt originalt pigmentbaseret blæk. Resultatet er en suveræn kvalitet med farvetoner, farverstyrke og detaljer, der pynter på væggen i hjemmet.

Blækket indeholder lysstabilisatorer og UV beskyttelse, hvilket giver kunstplakater som har en holdbarhed på mere end 100 år, uden at papiret falmer eller går i stykker.

Ved fremstilling af papiret er der ikke brugt syre, da det giver en god modstand mod aldring, og samtidigt gør det perfekt til arkivopbevaring.

Trykpapiret indeholder ikke lignin, og det er derfor resistent overfor lysmæssige påvirkninger samt gulning.

Yderligere information

VægtN/A