Fusion III

Abstrakt maleri
Akryl på lærred
70×140 cm

Fusion III er et stort moderne maleri, som er frembragt i et farvestrålende visuelt univers. Det giver farve i dit hjem, og er et godt supplement til de hvide vægge i stue, køkken, spisestue, entré eller soveværelse.

Maleriet er et afbalanceret kunstværk med en god balance mellem farver, former og linjer. Skabt med det formål at inspirere og give en flot og unik indretning i hjemmet. Farverne symbolisere harmoni, samhørighed, udvikling og frihed.

Store moderne malerier er tidsløs og klassisk dansk kunst, som holder hele livet. Uden at blive uaktuelle eller umoderne.

Læs mere om hvad tankerne bag maleriet er – Fusion III

7.500,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Fusion III er lavet på et lærred med et mix af bomuld og hør, hentet hjem fra én af de førende producenter fra Italien. Med en vægt på over 400 g/m2 er det perfekt til store malerier.

Fyrtræsblindrammen er stavlimet for at give ekstra stabilitet. Træet er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove.

Medierne og malingen som er indsat i maleprocessen, er i absolut topklasse. Og specielt egnet til at lave malerier der skal holde i mange år.

Yderligere information

Vægt5 kg
Størrelse70 × 140 × 2 cm

Andre har også kigget på: