Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Fusion III

Fusion III er et stort moderne maleri, som er frembragt i et farvestrålende visuelt univers. Det giver farve i dit hjem, og er et godt supplement til de hvide vægge i stue, køkken, spisestue, entré eller soveværelse.

Maleriet er et afbalanceret kunstværk med en god balance mellem farver, former og linjer. Skabt med det formål at inspirere og give en flot og unik indretning i hjemmet. Farverne symbolisere harmoni, samhørighed, udvikling og frihed.

Store moderne malerier er tidsløs og klassisk dansk kunst, som holder hele livet. Uden at blive uaktuelle eller umoderne.

Materiale: Akrylmaling på lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Fusion III
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndmalet unikt originalt maleri
Signatur: signatur på forsiden. Titel og underskrift på bagsiden af lærredet.
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ, FSC certificeret
Blindramme højde: 20 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

7.499,00 DKK

SOLGT

Produktbeskrivelse:

Fusion III er lavet på et lærred med et mix af bomuld og hør, hentet hjem fra én af de førende producenter fra Italien. Med en vægt på over 400 g/m2 er det perfekt til store malerier.

Fyrtræsblindrammen er stavlimet for at give ekstra stabilitet. Træet er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove.

Medierne og malingen som er indsat i maleprocessen, er i absolut topklasse. Og specielt egnet til at lave malerier der skal holde i mange år.

Læs mere om hvad tankerne bag maleriet er - Fusion III

Andre har også kigget på:

lock