Fusion I

Abstrakt maleri
Akryl på lærred
70×140 cm

Fusion I er et farvestrålende stort maleri, skabt i et moderne abstrakt kunstunivers. Det giver masser af liv, glæde og farver på væggene i stuen, spisestuen, soveværelset, køkkenet eller entréen.

Et helstøbt kunstværk med dybdeperspektiv, kontraster og detaljer, i et nutidigt dragende billedsprog.

Maleriet indeholder mange forskellige farver og nuancer. Der sammen med organiske og frie former skaber en harmonisk komposition. Farverne er symboler på venskab, interaktion, kommunikation og balance.

Store farverige malerier er flot dansk kunst til væggen i hjemmet. De passer perfekt som vægdekoration i den lyse skandinaviske boligindretning.

Læs mere om maleriet – hvad det forestiller og hvordan det er lavet – Fusion I

7.500 DKK

På lager

Beskrivelse

Fusion I er skabt på et hør/bomulds lærred, der er produceret af en af de førende italienske producenter. Vægten er på over 400 g/m2, og lærredet er derfor særligt velegnet til store malerier.

En blindramme i fyrtræ der er limet sammen i små stave på 20-40 cm for at opnå styrke og stabilitet. Det kommer fra europæiske skove og er FSC-certificeret.

De medier og den maling der er brugt i løbet af skabelsesprocessen, er fra producenter som udelukkende laver kunstnermaling i topkvalitet.

 

Yderligere information

Vægt10 kg
Størrelse90 × 190 × 7 cm