DKDE
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Eruption I

Eruption I er et nutidigt farvestrålende maleri med en supervulkan i udbrud som motiv. På en gang skræmmende og fascinerende.

Motivet er homogent og indeholder en god balance mellem farverne og elementerne. De farver der er indsat, er symboler på forandring, storslåethed, overlevelsesdrift og instinkt.

Et maleri der vil været et godt match i enhver bolig, indrettet i den skandinaviske stil. Uanset om der er lysere eller mørkere farver på væggene.

Materiale: Akrylmaling på lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 100×200 cm
Titel: Eruption I
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Håndmalet unikt originalt maleri
Signatur: signatur på forsiden. Titel og underskrift på bagsiden af lærredet.
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ, FSC certificeret
Blindramme højde: 40 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

14.999,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Eruption I er produceret på et italiensk lærred i en tyk hør og bomuld kvalitet. Det giver fleksibilitet ved variationer i luftfugtigheden, og en konserverende effekt der sikrer lang holdbarhed.

For at give lærredet de bedste betingelser, er der brugt en massiv 40 mm høj ramme af stavlimet fyr. Det kommer fra de store skove rundt om i Europa. Maleriet holder derfor formen fuldstændigt stabilt.

Malingen og medierne som er brugt i maleprocessen er i en meget høj kvalitet. Og det er specielt god egnet, fordi det får farverne til a fremstå ekstra farvestrålende.

Du kan læse mere om maleriet her - Eruption I

Andre har også kigget på:

lock