Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Blaze I

Abstrakt maleri
Akryl på canvas
30x30 cm

Blaze I er en farvesymfoni skabt i smukke kraftige farver. Med masser af flotte fine detaljer, linjer og elementer.

Kompositionen er dragende med sine flotte farveforløb, kontraster der står skarpt, kombineret med sammenflydende farveområder.

De brugte farver er symbol på storhed, kraftfuldhed, livsglæde og optimisme.

Vil være et godt match til moderne hjem med lyse vægge, og en indretning med klassiske møbler.

999,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Blaze I er fabrikeret på et lærred fra Italien, i et bomulds/hør mix. I en virkelig god tyk kvalitet med en grov vævstruktur. Hvilket giver god fæste til malingen, og betyder at nuancerne i farverne træder bedre frem.

Fundamentet der holder lærredet på plads, er en ramme produceret af FSC certificeret fyrtræ. Det er stavlimet for at få en ekstra stærk og stabil liste.

Jeg har som altid kun brugt maling og medier i ægte kunstnerkvalitet fra den kendte producent Golden Paints. Det findes ikke meget dyrere, men der er heller ikke andet maling som har de samme egenskaber. Uovertruffen transparens i farvetonerne, en stor farvestyrke, flotte undertoner og lang holdbarhed.

Højden på blindrammen er 20 mm, så der er gode muligheder for at montere en ramme.

Andre har også kigget på:

lock