Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Akryl maleri med moderne farver i et stilfuldt kunstdesign Haze I

Haze I er et dragende akryl maleri med trendy farver i en moderne stil. Med masser af lyse farver i lyseblå, lysegrønne, lyserøde og solgule farvetoner.

Billedkompositionen er skabt i en abstrakt kunstverden. Hvor farver, elementer og former antyder scenariet, uden entydigt at vise hvad der er der bliver afbilledet. Farvernes store variation efterlader en afslappet og behagelig stemning, der indbyder til ro, eftertanke og fordybelse.

Akryl malerier med moderne farver i abstrakt kunstdesign giver væggen i stuen og hjemmets andre rum personlighed og sjæl. Og er med til at sætte tonen i den stemning du skaber i rummet.

Materiale: Akryl på hør/bomulds lærred – monteret på blindramme
Størrelse: 70×140 cm
Titel: Haze I
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Originalt unikt håndmalet akryl maleri
Signatur: Titel og signatur på bagsiden af lærredet
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærred vægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ med FSC certifikat, fingersamlet
Blindramme højde: 40 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle akryl malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

7.499,00 DKK

På lager

Produktbeskrivelse:

Haze I er et elegant akryl maleri med aktuelle farver i et udtryksfuldt design med moderne kunst.

Maleriet har et visuelt betagende formsprog, med anvendelse af varierende farver og farvetoner i en harmonisk blanding af farveeffekter. Værket er kreeret i et moderne farveunivers. Hvor der er vægt på visualisering af en let stemning af sommer og sol, med en høj varme der gør os alle døsige og sløve, og giver en lidt diset udtryk.

Det her maleri er lavet ved at lægge forskellige farver og linjer ovenpå hinanden i 4 forskellige lag. I et mix af uigennemskuelige og transparente farver der, sammen med elementer og former, giver en stor variation og et flot dybdeperspektiv. Efter akryl maleriet er blevet færdigt, så er der lagt 2 lag beskyttelseslak på lærredet mod UV-lys og støv.

Alle materialer har en udsædvanlig høj kvalitet. Det gør at maleriet holder mange år ud i fremtiden, uden at rammen bøjer på grund af ændringer i luftfugtigheden eller farverne falmer. Medier og maling er fra de bedste producenter, som alle bruger en høj anden af pigmenter i deres maling, hvilket giver de flotte farver. Lærredet er lavet i en tyk og kraftig struktureret hør/bomuldskvalitet, hvilket giver farverne spil, nuancer og dybde. Og blindrammelisterne er fuldstændig stabile, da de er lavet af fingersamlet og stavlimet nåletræ.

Andre har også kigget på:

lock