Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Abstrakte plakater i smukke stærke farver til hjemmet Heroic II

Heroic II er en abstrakt plakat i smukke stærke farver til hjemmets vægge. I skønne røde, lyseblå, lysegrønne og solgule farver.

Den her abstrakte plakat er skabt i en eksperimenterende kunstverden med fokus på tykke lag af transparente, næsten gennemsigtige farver. Sammen med linjer og former danner det et inspirerende og visuel tiltrækkende univers, hvor det er muligt at se de enkelte lag i designet.

Abstrakte plakater i tidssvarende skønne farver er flot vægkunst. der løfter indretning i moderne skandinavisk boliger.

Der er ikke påsat signatur på plakaten, fordi det giver mulighed for selv at bestemme, i hvilken retning den skal hænge på væggen.

Materiale: Plakat trykt på mat papir med en finkornet overfladestruktur
Størrelser: 20x30, 30×40, 50×70, 60×90, 70×100 og 100×150 cm
Titel: Heroic II
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: unikt motiv skabt med basis i kunstmaleriet Heroic IV.
Papirvægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Farver: Ægte pigmentbaseret blæk
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne
Tryk: 12-farvet professionel Giclée storformat-printer

OBS – en abstrakt plakat der kun kan købes her i webshoppen

199,00 DKK1.499,00 DKK

Ryd

Produktbeskrivelse:

Ved print af mine kunstplakater bliver der kun benyttet ægte pigmenter til blækfarverne. Fordi det resulterer i de flotteste plakater med en nøjagtig gengivelse af motiverne: Helt præcise store og små detaljer, med stor dybde i farverne, og den størst mulige farveskala. Farveblækket er tilført beskyttelse mod UV-lys og lysstabilisatorer, da det giver farver, som har over 100 års holdbarhed uden tab i styrken af farverne.

Papiret der bliver brugt er i premium kvalitet med en vægt på 200 g/m2. Det er glat med en mat finish og med en let, finkornet struktur i overfladen. Jeg har valgt det her papir, fordi det viser selv de mindste detaljer, og giver helt fantastiske farver med en stor farvekraft. Den matte overfladefinish gør, at der ikke er genskin, og plakaten kan derfor hænges op alene med plakatlister, og stadigvæk give et helt fantastisk udtryk. Der er ikke indsat hverken lignin eller syre ved fremstillingen, og papiret har derfor en lang holdbarhed uden det falmer.

Andre har også kigget på:

lock