Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Abstrakt maleri i eksklusivt design med skønne moderne farver Shades I

Shades I er et abstrakt maleri i et unikt abstrakt design med skønne farver i pink, solgule, havblå og lysegrønne farvenuancer.

Et betagende design der gør dig nysgerrig på alle de smukke detaljer og deres betydning. De flere lag maling og elementer er transparente, og de giver derfor et imponerende dybdeperspektiv med stor variation.

Abstrakte malerier med skønne kontraster og dejlige farver er en perfekt vægdekoration, der giver farver i hjemmet.

Materiale: Akryl maling på hør/bomuldslærred – monteret på blindramme
Størrelse: 60×60 cm
Titel: Shades I
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Originalt håndmalet maleri
Signatur: Titel og signatur på bagsiden af lærredet.
Lærred: 35% hør og 65% bomuld
Lærredvægt: 420 g/m2
Overflade: 2 lag toplak, beskyttelse mod UV lys
Blindramme: Europæisk stavlimet fyrtræ med FSC certifikat, stavlimet, fingersamlet
Blindramme højde: 20 mm
Farver: Kunstnerkvalitet, primært fra Golden Artist Colors
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne

Alle abstrakte malerier er håndlavede unikke originale kunstværker, der kun findes i ét eksemplar.

3.499,00 DKK

SOLGT

Produktbeskrivelse:

Shades I er et abstrakt maleri i topkvalitet med et æstetisk flot design i fantastiske farver.

Et design som er udviklet i en leg med farvekontraster og farvetoner i et varieret farveunivers. I forbindelse med skabelsen er der fokuseret på stærke kontraster og farver i et inspirerende og spændende motiv. Idéen bag maleriet tager afsæt i de sammenhænge, vi som mennesker indgår i i vores dagligdag. Hvor der sjældent er noget som er sort/hvid men ofteste en mellemting, deraf titlen "Shades". I maleriet er det illustreret ved hjælp af flere lag maling, og et motiv der giver indblik i de underliggende farver og elementer.

Arbejdsgangen er sket i flere trin, hvor der er lagt elementer og maling på i separate lag. Og hvert nyt lag har været helt tørt inden næste lag er lagt på. Efter designet har være færdigt, så er der påført 2 lag toplak på værket for at give en optimal beskyttelse.

Alle materialer har en meget høj kunstnerkvalitet. Maling og medier fra førende producenter. Lærredet i en tyk hør/bomuldskvalitet kommer fra Italien. Og blindrammen er fremstillet af europæisk nåletræ, som er limet i stave og FSC-certificeret.

 

Andre har også kigget på:

lock