Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster

Abstrakt kunstprint med flotte farver til væggene i hjemmet Flows II

Flows II er et abstrakt kunstprint med flotte elementer og farver til væggene i hjemmets rum: Stue, køkken, soveværelse, badeværelse og entre.

Kunstprintet indeholder masser af fine små og store abstrakte detaljer, hvor formerne og farver danner forskellige visuelle vekselvirkninger. Et moderne motiv med klassiske farvetoner der aldrig går af mode.

Abstrakte kunstprint er en naturlig del af en moderne billedvæg, og de skaber med deres flotte former og farver et inspirerende blikpunkt i boligindretningen.

Helt bevidst er der ikke sat signatur på kunstprintet, fordi det giver fri mulighed for selv at bestemme, hvordan det bliver hængt op på din væg.

Materiale: Plakat trykt på mat papir med en finkornet overfladestruktur
Størrelser: 20x30, 30×40, 50×70, 60×90, 70×100 og 100×150 cm
Titel: Flows II
Kunstner: Michael Lønfeldt
Motiv: Enestående design udviklet med afsæt i kunstmaleriet Flows I.
Papirvægt: 200 g/m2
Papirglans: mat
Farver: Ægte pigmentbaseret blæk
Holdbarhed: 100+ års garanti på farverne
Tryk: 12-farvet professionel Giclée storformat-printer

OBS – et kunstprint der kun kan købes her i webshoppen

199,00 DKK1.499,00 DKK

Ryd

Produktbeskrivelse:

Til tryk af kunstplakaten er der kun anvendt farver, som er baseret på rigtige pigmenter. Fordi det giver det bedst mulige resultat med perfekt gengivelse af motivet med nøjagtige detaljer, stor farvedybde og farvespektrum og knivskarpe kontraster. Der er tilsat lysstabilisatorer og beskyttelse mod UV lys til farverne. Resultatet er farver, der holder i mindst 100 år uden fald i farvestyrken.

Et papir i en meget høj kvalitet. Det er glat og mat med en let, finkornet overfladestruktur. Papiret er særligt velegnet til moderne, farverige kunstværker, illustrationer og fotos. Billedgengivelse er skarp, farvemættet og levende med stor tæthed og levende farver. Papirsproducenten har valgt ikke at bruge syre eller ligning i fremstillingsprocessen. Det betyder at papiret med sin lange holdbarhed er anvendeligt til arkivopbevaring, og det har samtidig stor modstand overfor sollys.

Andre har også kigget på:

lock