Pyntepuder
Sofapuder
Puder til sofa

Trendy pyntepude Prime IV der passer perfekt til en grå sofa, med de lækre farver
Pyntepude Passion er en lækker sofapude i pastelfarver i rosa, grøn og blå farver
Pyntepude Essence - farverig smuk rød pude der passer perfekt på sofaen
Kunstner Michael Lønfeldt

Michael Lønfeldt

Kunster
Kunstner Michael Lønfeldt laver farverig abstrakt kunst.

Alle designs indeholder figurative elementer, og har masser af flotte farver og små fine detaljer. 

Motiverne besidder en stor dybde, og er spændende både set helt tæt på og lidt på afstand.
“Jeg anvender mine abstrakte motiver som designs på pyntepuder og sofapuder. Det drejer sig i første omgang om de designs, jeg har valgt selv at anvende til produktion af sofapuder. 

Som producent kan du få licens til at bruge mine designs i dine egne kollektioner. Er du indkøber og synes det lyder interessant, så kontakt mig for yderligere info.”
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - 30 dages fuld returret - Art by LønfeldtOriginal kunst - unikke designs af kunstner Michael LønfeldtMaterialer i kunstnerkvalitet - maling lærred blindrammer papir - Art by LønfeldtÆgte håndarbejde direkte fra kunstneren Michael Lønfeldt

Puder til sofa
Pyntepuder
Sofapuder med kunst

Flotte pyntepuder til sofaen i stuen

Stort udvalg af designer pyntepuder til sofaen og lænestolene i stuen, på børneværelser eller på sengen i soveværelset. Eller til andre møbler i dit hjem. Frisk din bolig op med nye farver.

Pudernes designs tager udgangspunkt i malerier af billedkunstner Michael Lønfeldt. Der er mange forskellige dejlige farver og farvenuancer i unikke art designs, som giver et personligt udtryk. Både i klassisk sorte og hvide farver, og så i farverige kunstdesign.

Stort udvalg af designer pyntepuder til sofaen og lænestolene i stuen, på børneværelser eller på sengen i soveværelset. Eller til andre møbler i dit hjem. Frisk din bolig op med nye farver.

Pudernes designs tager udgangspunkt i malerier af billedkunstner Michael Lønfeldt. Der er mange forskellige dejlige farver og farvenuancer i unikke art designs, som giver et personligt udtryk. Både i klassisk sorte og hvide farver, og så i farverige kunstdesign. Udvalget af pyntepuder dækker alle behov, uanset om du ønsker at bruge farver der matcher de andre farver i tekstiler og møbler, eller gerne vil have lidt farvespil med kontrastfarver.

Alle puder er lækre bløde og komfortable, og er lavet i stof med en linned-agtig vævning. De er smudsafvisende og kan vaskes efter behov. Indret stuen i din egen personlige stil med unikke puder i designs fra Michael Lønfeldt. Eller giv en pude i gave, julegave, fødselsdagsgave, bryllupsdagsgave til en du gerne vil glæde.

Sofapuder og pyntepuder er både funktionelle og dekorative. Ved at anvende dem i din indretning skaber du stemning og varme i hjemmets rum. Og det er uanset om pyntepuderne hjælper med til at støtte ryggen i sofaen i stuen, agere pude i forbindelse med en lille lur, skaber en smuk opredning i soveværelset eller skaber en god stemning i hyggehjørnet når du læser en bog alene eller sammen med børnene.

Mange hjem er i dag holdt i den skandinaviske stil med lyse vægge og lyse eller mørke møbler. Her kan du bruge puderne til at skabe din helt egen unikke indretning med de farver og designs du vælger. 

Sofapuderne er særlige velegnede til at skifte ud løbende i stuens farver, så de følger med moden. Pudernes designs og farver bliver jævnligt skiftet i butikkerne – 1-2 gange årligt – og du kan derfor få nye farver og motiver jævnligt.

Og du kan ikke få for mange puder i hjemmet.
lock