Unity I maleri

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 100x100 cm

Unity I maleri er et stort kunstværk i smukke farver.

Et maleri der automatisk bliver fokuspunkt i stuen, med de mange farver, nuancer og detaljer. Lige velegnet til mørke og lyse vægge.

Motivet er skabt i et abstrakt, inspirerende kunstunivers. Hvor udgangspunktet for billedopbygning er de mange flotte små og store farveområder med varierende farvetoner. Farverne bliver nænsomt understøttet af organiske og figurative elemente, der tilfører maleriet stor variation i det visuelle univers.

Værket efterlader et homogent og velafbalanceret indtryk, med en komposition der virker helstøbt. Både på afstand, og helt tæt på hvor de mange fine små detaljer træder tydeligt frem.

Maleriet er bygget op i 4 forskellige lag, primært med transparente farver, for at få en stor dybdevirkning i perspektivet.

De enkelte lag er lagt på hver for sig, indtil motiver er blevet som ønsket. Derefter er de afsluttende elementer tilføjet. I maleprocessen med de fire lag er der blevet anvendt forskellige maleredskaber til at fremstille effekterne.

Der er kun anvendt materialer i den absolut bedste kunstnerkvalitet: Forskellige typer maling fra Golden, et tyk og solidt italiensk lærred, og til blindrammen er der brugt fyrtræ i limede stave.