DKDEatch

Sparkling I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Store malerier online galleri - Sparkling IStore malerier til stuen - Sparkling IStore malerier - Sparkling I maleriStore malerier køb online - Sparkling I
Sparkling I maleri er et stort billede i dejlige kraftige farver.

Maleriet vil være et godt match i stuer over sofaen i moderne skandinaviske boliger. Med en indretning i enten lyse eller mørke farver.

Kompositionen har et dramatisk udtryk på grund af de markante farveforskelle. Der med deres blanding af skarpe kontraster, og store farveområder der er fint adskildt af fine linjer. Giver en dynamisk stemning med masser af handling i maleriet.

Mange små og store organiske former med en utrolig detaljerigdom, gør at man kan betragte maleriet mange gange og hele tiden opdage nye ting. Der er en flot dybde.

Udgangspunktet for motivet er et billede af en champagneflaske, der bliver åbnet. Og hvor champagnen springer ud af flasken, i det øjeblik proppen bliver lirket af.

Billedet er produceret i én lang proces. Akrylmalingen er smurt på lærredet, og bevæget rund med forskellige værktøjer, bl.a. spartler. Til sidst er de små detaljer blevet afpudset, og maleriet er endeligt færdigt.

Der er blevet brugt forskellige typer akrylmaling i processen.

Værket hat en almindelig 20 mm høj kant, hvor motivet er ført videre på siden.
lock