Pulse I maleri

Unikt abstrakt maleri
Akryl på lærred
70x140 cm

Pulse I er et stort farvestrålende maleri i et abstrakt kunst design. Det har en dramatisk effekt med de flotte røde, brune og orange farvenuancer. I et godt mix af lyse og mørke farver, der både står skarpt og flyder let ind i hinanden.

Variationen i farverne giver en velstøbt og spændende komposition. Med en blanding af forskellige figurer og frie former, som virkelig gør maleriet til et naturligt blikpunkt på væggen i stuen. Hvor det er en godt supplement til en skandinavisk boligstil, og giver mulighed for at lavet en helt unik indretning.

Motivet er skabt i et abstrakt kunstunivers. Hvor der har været lagt vægt på frembringelse af en farverig og betagende billedopbygning. Med vekselvirkning mellem elementer og farver. Titlen “Pulse” er en reference til livet, og dets kamp for overlevelse og eksistens.

Et maleri der er fabrikeret i en kontinuerlig gennemløbende maleproces. Malingen, medierne og elementerne er tilsat efterhånden, som motivet har udfoldet sig. Og slutresultatet giver en stor WOW effekt, som er en visuel nydelse.

Fabrikationsprocessen er sket i 5 trin. Først er det kraftige hør/bomuldslærred behandlet med medier, for at givet farverne og elementerne de absolutte bedste forudsætninger for at stråle. Derefter er maling, medier og effekter lagt på i 3 lag ovenpå hinanden, med det formål at skabe motivet og sikre dybde og perspektiv. Sidst er der lagt 2 lag lak på toppen, for at få den bedst mulige beskyttelse mod UV lys og lette rengøringen.

 


Ved skabelse af det her maleri har der kun været indsat materialer i den højeste kvalitet.

Maling og medier fra internationale topproducenter af kunstnermaterialer.

Et solidt, tykt lærred fra Italien. Samt en FSC-certificeret blindramme af fyrtræ, skovet i Europa.