Prime VII

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x200 cm

Store malerier i flotte farver til væggen - Prime VIIStore malerier med abstrakt motiv til salg online - Prime VIIStore malerier til stuen - Prime VIIStore malerier online køb - Prime VII
Prime VII er et stort maleri, som passer perfekt i hjem med masser plads på væggene.

Maleriet har en enorm stor farvekraft, der lyser op i rummet. Især på grund af kontrasterne mellem den lyse baggrund og de kraftige farver. Og så bidrager den homogene og meget levende komposition med til at tiltrække sig opmærksomhed.

Farverne i lyse og stærke nuancer gør, at billedet er en nydelse på både lyse og mørke vægge.

Baggrunden for det her motiv er en ren leg med farver. Hvor målet har været at opnå ultra stærke og skarpe kontraster, mellem klare farver og en afdæmpet lys baggrund.

Kunstværket er udviklet i en abstrakt kunstverden. Med fokus på en bevidst brug af farver, linjer og elementer for at opnå et spektakulært udtryk.

Et billede som er produceret i en gennemgående proces uden stop undervejs. Det er en teknik jeg ofte gør brug af. Fordi det sætter store krav til konstant og hurtigt at arbejde videre med maleriet. Fordi ellers tørrer akrylmalingen op, hvilket vil gøre det umuligt at fortsætte processen. Malingen er lagt på i 4 på hinanden følgende lag, og de er så smeltet ind i hinanden. Og på toppen er der lagt de planlagte linjer og figurer.

Efter værket er tørret helt igennem, så er der lagt 2 lag toplak på til beskyttelse mod sollys og letning af rengøringen.

Med hensyn til de anvendte materiale, så har jeg kun brugt medier og akrylmaling i absolut topklasse. Et lærred der kommer fra Italien og består af et bomulds- og hørmix. En 4 cm dyb ramme af FSC certificeret fyrtræ fra Europa. Og maling og medier fra Golden Paints. Samlet giver det malerier, som holder mange år ud i fremtiden ud at miste form eller farvestyrke.

Her er en video, hvor du kan se flere detaljer af maleriet:
Til Prime VII i webshoppen
lock