Prime V maleri

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 80x80 cm

Prime V  er et maleri med et farverigt udtryk i en moderne abstrakt stil.

Blandingen af lyse og mørk farvetoner giver et flot farvespil. Sammen med den bevidste brug af hvid, resulterer det i harmonisk billedopbygning. Der på trods af en næsten helt jævn malerioverflade giver en god dybdevirkning.

Formsproget med de mørkere og lysere farvenuancer gør kunstværket egnet til vægge i alle farver.

Baggrunden for det her motiv er en forestilling om livets mørke og lyse sider, som både står skarpt og bliver blandet sammen i forskellige nuancer. Linjerne, elementerne og de mørkeste af farveområderne giver maleriet kant, og veksler som i den virkelige verden.

Et maleri der er fabrikeret i et gennemgående procesforløb uden pauser. Hvor farverne er lagt på efterhånden, indtil de har skabt de former og den variation, som jeg har haft som mål. Efter maleriet er tørt har det fået 2 gang toplak til beskyttelse mod solens stråler, og for at lette den daglige rengøring.

Teknisk har jeg indsat helt tyndtflydende airbrushmaling og anden maling med letflydende konsistens. Efter det grundlæggende design har være klar, så er det sidste detaljer lavet færdige ved hjælp af mørke linjer samt farvesplatter.

Materialerne jeg har anvendt, er som sædvanlig rigtigt gode, og i en høj kunstnerkvalitet: Et tykt italiensk bomulds-/hørlærred, en grundramme af FSC certificeret fyrtræ fra Europa, samt maling og medier fra Golden Paints.