Lights II

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Store moderne malerier er perfekt billed kunst til væggen i stuen - Lights II 100x100 cmStore malerier er flotte billeder til stuen - Lights II 100x100 cmStore abstrakte malerier med sort baggrund - Lights II 100x100 cmStore farverige malerier er flot kunst til væggen - Lights II 100x100 cm
Lights II er et stort maleri på 100×100 cm med en sort grund kombineret med flotte stærke farver.

Maleriet indeholder både kolde og varme farvetoner i en blanding af transparente og fuldt dækkende farver. Der er utallige små og store detaljer, som sammen med farverne skaber et unikt kunstmotiv.

I designet er der både farver, som står med en klar og tydelig grænse til de andre farver. Og så er der farvetoner, der flyder let sammen i glidende farveovergange. Med masser af organiske og frie former. I alt giver det en velafbalanceret komposition, der indeholder både dybde og perspektiv. Et kunstværk med stor afveksling og mange spændende detaljer.

Det her maleri er en ren abstraktion med former og farver. Kunstværket er udviklet løbende undervejs i maleprocessen, indtil jeg har været helt tilfreds med udtrykket. Titlen “Lights” henviser til de lys der er i mørket, og skal ses som en illustration af sammenhænge og aktiviteter. Det kan eksempelvis være som lys i natten fra en by. Eller fyrværkeri på nattehimlen. Eller som hjerneaktivitet.

Værket er lavet i en lang kontinuerlig maleproces. Hvor medierne og malingen i forskellige toner er tilført efterhånden, sammen med linjer og former. Det er en fantastisk maleproces at arbejde med. Fordi den mindste fejl ødelægger maleriet. Og betyder det må kasseres, og jeg må starte op igen på et nyt lærred.

Produktionsprocessen består af 5 forskellige step. Efter montering af lærredet på blindrammen, så bliver lærredet præpareret for at give farverne optimale betingelser. Dernæst bliver farver, linjer og former lagt på i 3 lag ovenpå hinanden. Og til sidst bliver der lagt 2 lag  toplak på overfladen, for at yde beskyttelse og sikre en lang holdbarhed.

Jeg bruger altid materialer i den allerhøjeste kvalitet. Fordi resultatet er flottere malerier, som får en lang holdbarhed.

Det lærred jeg bruger kommer fra én af de førende italienske producenter. Med et mix af bomuld og hør, og et vægt på over 400 g/m2 er det perfekt til store malerier, hvor der er anvendt meget maling. En fyrtræsblindramme som er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove. Og maling og medier i den bedste kunstnerkvalitet.
Til Lights II i webshoppen
lock