Lights I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

70x140 cm

Store abstrakte malerier er flot moderne kunst der pynter på væggen i stuen spisestuen entréen køkkent eller soveværelset - Lights I 70x140 cmStore malerier er flot abstrakt billede kunst til væggen i stuen - Lights I 70x140 cmDetaljer af et stort farverigt abstrakt moderne maleri - Lights I 70x140 cmStore malerier er perfekt dekoration på væggen - Lights I 70x140 cm
Lights I er et smukt maleri med masser af farver på en sort baggrund. Flotte organiske og frie former, hvor farverne står knivskarpt og stærkt.

Varme og kolde farvenuancer giver en stor variation i et mix af dækkende og transparente farvetoner. Sammen skaber de et kunstværk med utallige fine detaljer, som er spændende, inspirerende og en visuel nydelse. En perfekt kontrast til væggene i skandinaviske hjem med lyse farver i boligindretningen.

Et kunst design der er skabt i en abstrakt kunstverden. Hvor farvernes klarhed og styrke har været vigtige i den endelige udformning af kunstværket. Titlen “Lights” skal via farverne illustrerer forskellige aktiviteter. Det kan være i mange forskellige sammenhænge, og er til fri fortolkning. Eksempelvis et scenarie fra en storby med lys om natten. Eller som et billede af hvordan neuroner og tanker bevæger sig rundt i hjernen.

Produktionen af maleriet er sket i én lang sammenhængende proces. Og linjer, medier og maling er tilføjet efterhånden som motivet har udviklet sig. Det hele bliver ført rund på lærredet med forskellige værktøjer.

Selve fremstillingsprocessen er én jeg anvender meget, og den består af 5 trin. I første trin bliver lærredet forberedt til en optimal udnyttelse af farverne, så de opnår den størst mulige farvekraft. Så bliver der lagt 3 lag maling, effekter og medier ovenpå hinanden, indtil jeg er tilfreds med dybde, perspektiv og komposition. Sidst bliver der lagt 2 lag lak på toppen til beskyttelse mod UV-lys og støv.

Alle materialer er – som altid – i den højeste kunstnerkvalitet.

Maling og medier fra den anerkendte topproducent Golden Acrylics. En blindramme af fyrtræ der er fældet i europæiske skove, og som er FSC-certificeret. Og et lærred i et mix af bomuld og hør fra en af de førende italienske leverandører.
Til Lights I i webshoppen
lock