Intuition I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x150 cm

Store malerier er flot abstrakt kunst der passer perfekt ind i moderne hjem - Intuition I - 100x150 cmStore malerier er flotte billeder til væggen i stuen - Intuition I - 100x150 cmModerne abstrakte malerier passer perfekt til væggen i stuen Intuition I 100x150 cmFarverige abstrakte malerier er flotte billeder til væggen i stuen Intuition I 150x100 cmStore malerier til hjemmet - Intuition I - 100x150 cmStore malerier er smuk moderne kunst til væggen - Intuition I - 100x150 cm
Intuition I er et stort maleri i moderne abstrakt design, med masser af farver i forskellige nuancer.

Blandingen af kolde og varme farvetoner supplerer hinanden godt, og de giver et harmonisk udtryk med stor dybde og farvevariation. De hvide og sorte elementer og linjer virker som understøtning til farverne, og giver sammenhæng og liv til kompositionen. Et maleri der virker godt både på afstand og helt tæt på, med masser af fine detaljer.

Motivet tager udgangspunkt i en sonderende og udforskende tilgang til livet. Og de oplevelser det enkelte menneske gennemgår i løbet af livet. Hvordan de former os, og hvad de betyder for hvordan vi udvikler os.

Det her maleri er bygge op ved hjælp af en lag-på-lag teknik, hvor der er brugt struktur, medier og transparente farver, for at tilføre dybde og detaljer. Hvert lag har været helt tørt, inden der er arbejdet videre med det næste lag.

Det er en proces med ialt 8 trin. Først er der lagt struktur på. Så er de grundlæggende tegninger og elementer skitseret, for at give perspektiv og skyggevirkning. Derefter er der tilført 4 lag med transparent maling i varierende nuancer og toner. Endeligt er de sidste detaljer tilføjet til motivet, og til sidst har maleriet fået 2 lag lak på toppen. Til bedre beskyttelse mod støv og UV lys.

Rent teknisk er der ved fremstillingen blevet anvendt maling i tyktflydende og fast konsistenser. Og malingen er påført lærredet ved hjælp af skiftevis brug af pensler og spartler.

I processen er der kun anvendt de bedste materialer, som er specielt egnet til at lave malerier. Resultatet er et maleri der holder næsten uendeligt.

Bomulds-/hørlærredet kommer fra en af de førende producenter i Italien. Fyrtræsblindrammen er produceret af europæisk fyrtræ, limet i små stave for at sikre en suveræn stabilitet. Og malingen er i højeste kunstnerkvalitet.

OBS - da jeg endnu ikke har signeret maleriet, så er der mulighed for selv at bestemme hvordan det skal hænge.
Til Intuition I i webshoppen
lock