Interstellar I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x200 cm

Store malerier i farver - Interstellar IMalerier til væggen i stuen i farver med abstrakte motiver - Interstellar I 100x200 cmMalerier - Interstellar IStore malerier til væggen - Interstellar I
Interstellar I maleri er et stort værk i dejlige farvenuancer. Som passer perfekt over sofaen, og giver farver på væggen.

Maleriet er et naturligt midtpunkt, som komplementerer stuens indretning og møbler. Er et godt valg til både lyse og mørke vægge.

Baggrunden for det her motiv er verdensrummet. Med dets utallige galakser, stjerner, planeter og sorte huller i forening med de fantastiske farver. Samlet giver det et varieret visuelt smukt udtryk, hvor man på afstand kan se helheden med de enkelte galakser, og helt tæt på kan studere de fine detaljer i den enkelte galakse.

Et maleri som er skabt i en moderne abstrakt billedverden. Hvor der er balance mellem farver, nuancer, linjer og elementer. Kompositionen er utroligt vellykket.

Værket er opbygget i 7 forskellige lag – de første 2 lag består af forskellige pastaer, som udgør et godt fundament med varierende højde og flotte strukturer. Det understøtter den store dybde, der er i maleriet. De næste 3 lag er farver i varierende transparente farver, hvilket tilfører yderligere fine nuancer og detaljer. De sidste 2 lag er en toplak der beskytter maleriet mod UV lys, og samtidig letter rengøringen med en våd klud.

I processen med fremstilling af værket er der anvendt mange forskellige redskaber for at kreere de ønskede effekter.

Med hensyn til materialerne, så består det italienske kvalitetslærred af hør og bomuld. Hvilket betyder det har en stor styrke og fleksibilitet, og holder i mange år fremover. Malingen er i bedste kunstnerkvalitet fra Golden Paints, og blindrammen består af stavlimet europæisk fyrtræ.
OBS – malerier er solgt, men der er mulighed for at købe det som lærredstryk:
Til Interstellar I i webshoppen
lock