Infinity I

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 60x60 cm

Infinity I er et farverigt moderne maleri, der vil passe godt ind i en stue med lyse eller hvide vægge. Hvor der mangler lidt farver til at give liv og glæde.

Maleriet er i en blanding af stærke kolde og varme farver i blå, lilla, røde og grønne farvenuancer, med en meget stor farvedybde. Det har både bløde flydende og skarpe kontraster, hvilket giver en god intens stemning.

Baggrunden for det her maleri er en idé om at skabe et farverum, hvor spillet mellem farverne giver et næste dragende perspektiv, med bevægelser og linjer. Kombinationen af farverne har jeg set i en have på en aftengåtur om foråret, hvor blomster og træer er sprunget ud.

I processen er der blevet anvendt tyndtflydende maling, der er lagt på i flere lag. Og herefter har jeg brugt maling i almindelig tykkelse og viskositet, for at fremhæve de vigtigste områder af motivet. Jeg har tilført både semitransparente og fuldtdækkende farvetoner for at skabe det korrekte visuelle udtryk.

Overfladen og bunden er næste helt plane, på grund af de mange flade lag maling. Der er masser af små fine linjer og detaljer i maleriet, og det har en stor dybde.

Kant: Maleriet har en standard 20 mm blindramme, der på kanten er malet sort.