Ignite I maleri

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 80x180 cm

Ignite I er et maleri i moderne street-stil med masser af farvespil og skønne transparente farver.

De mange forskellige farvenuancer i varme og kolde toner, udtrykker sig med stor variation i maleriet, og giver dybde og liv. Farverne er holdt i rene farveflader, der flyder sammen i glidende farveovergange. Det efterlader et velafbalanceret indtryk.

Motivet er en kommentar til at vi som mennesker på mange måder ikke behandler vores klode som vi burde, og i stedet sætter den under pres. At vi samtidigt tror at vi kan fortsætte med det i det uendelige. Nedtællingen er begyndt, og vi er nu nød til at handle.

Maleriet er udviklet igennem en længere periode med en lag-på-lag teknik, hvor der bliver lagt lag på enkeltvis med transparente farver. De mange lag bliver lagt ovenpå hinanden, hvor de skal være helt tørre, inden det næste bliver lagt på. Ialt indeholder processen 6 lag farver med anvendelse af forskellige farvetoner. Til sidst er der lavet en topfinish med streger, splatter og elementer. Og endeligt er der lagt 2 lag toplak på til beskyttelse af maleriet.

Maleteknisk er der brugt pensler til påføring af maling i 3 konsistenser: vandig, fløde og fast form.

Som altid er der kun brugt de allerbedste kunstnermaterialer, for at give maleriet de bedste betingelser for et langt liv.

Et bomulds-/hørlærredet fra en af de førende italienske producenter. En fyrtræsblindramme der er fremstilelt af europæisk stavlimet fyrtræ. Og maling i kunstnerkvalitet.