Fusion V

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

70x140 cm

Akrylmalerier i skønne farver passer perfekt til moderne skandinaviske hjem - Fusion V 70x140 cmStore malerier til salg til væggen i stuen - Fusion V 70x140 cmModerne malerier er flot abstrakt kunst - Fusion V 70x140 cmKunstmalerier med flotte farver er tidsløs moderne dekoration af væggen - Fusion V 70x140 cm
Fusion V er et stort kunst maleri i et farvestrålende design. Med en flot variation i farverne, der indeholder en vellykket blanding af farver, som står knivskarpt overfor hinanden. Og så områder hvor farvenuancerne glider fint sammen.

De afvekslende farver i kolde og varme farvetoner udgør fundamentet i et helstøbt kunstværk. Hvor organiske og frie former skaber et inspirerende udtryk. De smukke farver giver liv til væggen i moderne skandinaviske stuer. Og virker som et god kontrast til møbler i afdæmpede farver.

Kunst designet er frembragt i en moderne, abstrakt kunstverden, hvor der er lagt vægt på farvernes og formernes samspil. Titlen “Fusion” er et billede på, hvordan vi mennesker gennem livet indgår som en del af forskellige grupper, nogle er løst sammensat og andre er mere faste.

Fremstillingen af det her maleri har fundet sted i én uafbrudt maleproces. Hvor medier, maling og elementer er tilført i løbet af processen, alt efter hvordan værket har udviklet sig. Med en kreativ bagtanke om at skabe et flot farvespil med WOW effekt.

Produktionsprocessen gennemløber 5 step. I første step bliver lærredet forberedt med det formål at sikre de bedste betingelser for farverne, deres styrke og transparens. Derefter er selv hovedmotivet lavet i form af 3 lag maling og linjer. Indtil resultatet har skabt det dybdeperspektiv og de uendeligt mange små fine detaljer som jeg vil frem til. Sidst er der lagt 2 lag toplak på maleriet for at give ekstra beskyttelse med UV lys og støv.

Ved produktion af værket er der udelukkende indsat maling og medier i den allerhøjeste klasse, specielt velegnet til malerier. Det giver malerier du får glæde af mange år fremover.

Lærredet kommer fra én af de førende italienske producenter. Blindrammen i fyrtræ fra europæiske skove er FSC-certificeret. Medierne og malingen kommer fra topproducenter af kunstnerfarver.
Til Fusion V i webshoppen
lock