Fusion IV

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Store farverige abstrakte akryl malerier er tidsløst og holdbart moderne kunst til stuen - Fusion IV 100x100 cmStore malerier på lærred er flotte væg billeder til stuen - Fusion IV 100x100 cmSmukke malerier er flot moderne kunst til væggen i stuen - Fusion IV 100x100 cmKunst maleri med farver er et flot billede til stuen - Fusion IV 100x100 cm
Fusion IV er nummer 4 i Fusion serien i rækken af moderne farverige abstrakte malerier. 

Maleriet har et tidsløst og klassisk design der også er aktuelt om 25 år. Det indeholder en homogen farvebalance med både varme og kolde farvetoner.

Der er en god vekselvirkning mellem farveflader, som står knivskarpt op til hinanden, og farveflader der glider let ind i hinanden i flydende overgange. Farverne bliver understøttet af frie og organiske former. Sammen danner de en vellykket komposition med en god balance. Designet har masser af flot dybde og perspektiv. De store linjer og mange effektfulde detaljer gør maleriet til en nydelse, både helt tæt på og set fra distance. Et afvekslende og smukt kunstværk.

Kunstsproget er en fuldstændig abstraktion. Hvor det er farverne og linjerne, der i en sonderende proces har udviklet sig i løbende. Indtil det endelige værk har stået færdigt. Titlen “Fusion” er en spejling af personer der støder ind i hinanden i både små og store sammenhænge. Nogle kontakter varer kun ganske kort tid, mens andre holder hele livet.

Produktionen af det her maleri er forløbet i en lang sammenhængende maleproces, hvor værket hele tiden har været fugtigt. Med tilføring af maling, medier og effekter når det har været nødvendigt. Jeg elsker at arbejde med den her proces. Den sætter voldsomt pres på tidsmæssigt, og kræver at maleriet bliver bearbejdet med stor forsigtighed. Én forkert beslutning ødelægger hele maleriet. Og så må jeg starten op igen på et nyt lærred.

Selve fremstillingsprocessen sker i 5 step. Efter at lærredet er spændt op på blindrammen, bliver det behandlet for at opnå det allerbedste betingelser for farver og former. Efter det bliver motivet udarbejdet med 3 lag maling ovenpå hinanden. Det skaber struktur, transparens og dybde. Til slut bliver der så lagt 2 lag lak på toppen for af beskytte maleriet mod UV stråler.

Alle materialer, maling og medier der er anvendt i maleprocessen, er i topkvalitet. Fordi det giver malerier, som holder mange år ud i fremtiden.

Lærredet består at et bomulds/hør mix, og det er fremstillet i Italien. Fyrtræsblindrammen er FSC-certificeret og kommer fra skove i Europa. Medierne og malingen er lavet af førende producenter af kunstnermaling.
Til Fusion IV i webshoppen
lock