Fusion III

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

70x140 cm

Store moderne malerier er flot abstrakt kunst til hjemmets rum - Fusion III 70x140 cmStore moderne malerier er flotte billeder til væggen i stuen - Fusion III 70x140 cmStore moderne malerier med flotte detaljer - Fusion III 70x140 cmStore moderne malerier i flotte farver - Fusion III 70x140 cm
Fusion III er et stort moderne maleri i et skønt abstrakt farvespil. Maleriet indeholder masser af farver, som både står knivskarpt og flyder let sammen.

Kombinationen af de mange farvenuancer i varierende kolde og varme farvetoner, og de organiske og frie former, giver et harmonisk kunstværk. Hvor de hvide og sorte grundlinjer forstærker det homogene indtryk i hele kompositionen. Et ekspanderende farveunivers som bliver et naturligt samlingspunkt på væggen i stuen.

Motivet er skabt i et abstrakt kunstunivers, hvor næsten hele farveregisteret er brugt. De hvide farveområder står som en neutral forstærker, der fremhæver områderne med kraftige farver. Titlen “Fusion” er en henvisning til de forskellige sammenhænge vi som mennesker indgår i, i løbet af vores liv. Nogle gang i en større kreds og andre gange sammen med ganske få individer.

Produktionen af maleriet er sket i én kontinuerlig maleproces. Farverne og elementerne er tilført, efterhånden som designet er vokset frem. Hvor den kreative idé hele tiden har været, at skabe et dragende maleri med en stor WOW effekt.

Fremstillingsprocessen består af 5 trin. I første trin sker der en grundlæggende behandling af lærredet, for at opnå optimale betingelser for udvikling af kunstværket. Så er der påført 3 lag med maling og elementer. Med det formål at skabe hovedmotivet, og opnå dybde samt perspektiv i det endelige værk. Og som afslutning er der lagt 2 lag toplak på, til beskyttelse om støv og UV lys.

Som altid i mine malerier, så er der kun blevet brug de allerbedste kunstnermaterialer i en eksklusiv høj kvalitet. Fordi det resulterer i malerier, der holder mange år ud i fremtiden.

Et solidt lærred fra Italien med et mix af hør/bomuld. Bilndrammen i europæisk fyrtræ er FSC-certificeret og stavlimet for at opnå en uovertroffen stabilitet. Maling og medier fra førende producenter af kunstnerfarver.
Til Fusion III i webshoppen
lock