Fusion II

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x100 cm

Store abstrakte akrylmalerier er flot moderne kunst til væggen - Fusion II 100x100 cmStore akrylmalerier på lærred til salg online - flotte billeder til væggen - Fusion II 100x100 cmFlotte unikke danske farverige malerier er smuk kunst på lærred - Fusion II 100x100 cmStort akrylmaleri der passer perfekt til væggen over sofaen - Fusion II 100x100 cm
Fusion II er et stort moderne maleri i et flot farvestrålende design. Med en harmonisk blanding af farvetoner i bløde nuancer.

Maleriet indeholder både hårde og bløde farvevariationer, som kombineret med organiske og frie former samt brudte liner giver et homogent udtryk. Hvor der er en fin balance, uden at enkelte elementer virker for dominerende. Den vellykkede komposition samler det hele, så kunstværket udtrykker både perspektiv og dybde. Et maleri der med de mange fine detaljer er spændende, både set fra distancen og tæt på.

Kunstmotivet er frembragt i et abstrakt kunstsprog. Hvor der er blevet leget med farvetoner og farvenuancer i en eksperimenterende proces. Med det formål at skabe en fuldstændig unik kombination af farveområder med skarpt afgrænsede kanter, som bliver komplementeret af sammenflydende farverum. Titlen “Fusion” refererer til, hvordan vi som mennesker igennem vores liv møder andre mennesker i forskellige sammenhænge, symboliseret ved de mange varierende farver.

Skabelse af det her maleri er foretaget i en fortløbende proces, mens malingen har været våd. Maling, elementer, former og linjer er tilføjet, efterhånden som motivet har udfoldet sig. Inden kunstværket til sidst har stået færdigt i sin endelige form.

Selve produktionsprocessen er sket i 5 trin. I første omgang er lærredet bearbejdet, med det formål at opnå optimale betingelser for brug af maling og medier. Så farver og former står klart og tydeligt. Dernæst er maling og linjer lagt på i 3 lag ovenpå hinanden, hvilket har givet transparens, dybde og struktur. Endeligt er der påført 2 lag toplak, for at beskytte maleriets overflade og sikre en lang holdbarhed.

Ved produktion af maleriet er det kun indsat kunstnermaterialer i den højeste kvalitet. Alle særligt egnet til at lave malerier der er robuste og holder længe.

Et stærkt italiensk lærred produceret i et mix af bomuld og hør. En blindramme i solidt europæisk fyrtræ. Og medier og maling fra topproducenter.
Til Fusion II i webshoppen
lock