Fusion I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

70x140 cm

Farverige malerier er flot abstrakt kunst til væggene i dit hjem - Fusion I - 70x140 cmStore malerier er smukke billeder til væggen i stuen - Fusion I - 70x140 cmStort maleri til hjemmet med flotte farver - Fusion I - 70x140 cmAbstrakte malerier er moderne kunst til hjemmet og dets vægge - Fusion I - 70x140 cm
Fusion I er et stort farverigt maleri i et klassisk og tidsløst abstrakt design. Det har en stor farvevariation, som virkelig giver farver og liv på væggen i stuen.

Mix’et af farver i varierende styrke, kombineret med bløde og skarpe farveovergange, giver et helstøbt kunstværk, der er en nydelse at studere. De hvide og sorte frie former og liner understøtter kompositionen, så den får balance og virker helstøbt. På grund af de mange detaljer og spektakulære farveområder af varierende størrelse, så er maleriet en nydelse både på afstand og helt tæt på.

Et motiv der er skabt i et farvestrålende kunstunivers. Hvor farverne er indsat bevidst efter, hvilke andre farver de komplementerer og står som kontraster til. Maleriets titel Fusion henviser til den sammensmeltning, der sker imellem farverne. Hvor de sammen danner nye farver og mønstre. Lidt ligesom når vi møder nye mennesker igennem livet.

Fremstillingen af maleriet er sket i én lang uafbrudt proces. Hvor de forskellige farver og linjer er tilført, efterhånden som motivet har udviklet sig. Med det formål at opnå en stor farvepragt med både organiske og frie elementer. Og samtidig fastholde at kunstværket fremstår som en helstøbt enhed.

Processen med fremstillingen indeholder 5 step. Først bliver lærredet behandlet, for at give malingen de helt rigtige betingelser for at bevæge sig rundt på lærredet. Derefter er malingen lagt på i 3 forskellige lag. For at opnå den ønskede visuelle effekt med variation, dybde og helhed. Og til sidst er der lagt en lak på toppen til beskyttelse af maleriets overflade.

I løbet af maleriets fremstillingsproces er der udelukkende anvendt de allerbedste materialer. De er specielt velegnet til at skabe malerier, som holder i mange år fremover. 

Lærredet er fremstillet i en blanding af hør og bomuld, og det er produceret i Italien. Fyrtræsblindrammen er lavet af fyrtræ fra europæiske skove. Og malingen kommer fra førende internationale producenter.
OBS - maleriet er solgt, men det er muligt at købe det som lærredstryk her:
Til Fusion I i webshoppen
lock