DKDEatch

Eruption I

Abstrakt maleri

Akryl på canvas

100x200 cm

Store billeder til væggen i stuen - Eruption IStore billeder i abstrakte farver - Eruption IStore billeder i flotte farver - Eruption IStore billeder køb online - Eruption I
Eruption I er et stort billede, der er et godt match til vægge med masser af plads.

Med den dominerende anvendelse af helt lyse og kraftige farver i en særlig afbalanceret komposition, bliver det automatisk centrum for opmærksomheden i rummet.

Farvevalget gør maleriet lige velegnet til vægge i både lysere og mørkere farvenuancer.

Motivet beskriver det scenarie der kommer, når en af supervulkanerne på et tidspunkt viser kræfter i et udbrud. Det bliver et fantastisk skue. Selvom det virker skræmmende, og helt sikker medfører store ændringer i vores måde at leve på.

Maleriet er skabt i et nonfigurativt kunstunivers, med vægt på at farverne er indsat for at opnå en dramatisk og storslået effekt. De bliver understøttet af linjer, figurer og elementer, som tilfører værket mere dybde og perspektiv.

Et maleri der er lavet i en lang kontinuerlig proces. Alligevel har det en opbygning med 7 lag. De 4 første omhandler tilførelse af malingen. Første lag med en grov skitsering af motivet. De følgende tre lag til en gradvis forfining, indtil de farvemæssige detaljer er helt på plads. Lag 5 giver den sidste finish med tilførelse af stregelementer. Og de to sidste lag består af toplak, der yder beskyttelse mod UV-stråler og gør rengøring lettere.

Fremstillingsmæssigt er billedet skabt ved hjælp af dryp teknik. Hvor farverne bliver påført lærredet fra afstand, mens det ligger ned.

Der er som altid kun anvendt rigtige kunstnermaterialer i den bedste kvalitet. Det solide lærred, der består af et bomulds og hør mix, kommer fra Italien. Malingen er fra Golden, hvilket sikrer stor farveluminans og mange års holdbarhed. Og rammen er produceret af europæisk træ, i fyr og limet i små stave, hvilket giver en uovertruffen stabilitet.
Til Eruption I i webshoppen
lock