Evelation IV maleri

Materiale: Akryl på canvas
Størrelse: 70x140 cm

Elevation IV maleri er et flot stort kunstværk med masser af dejlige farver og fine detaljer.

Maleriet er et godt match til moderne hjem i en skandinavisk indretningsstil.

En komposition der har et levende udtryk, med kraftige farvetoner, som bliver komplementeret af de lysere områder. I en fin blanding mellem farveområder hvor farverne flyder let ind i hinanden, og områder hvor farverne står som en skarp kontrast. Uendelige mange små detaljer giver masser at kigge på, og gør at du får nye visuelle indtryk hele tiden.

Et maleri der fungerer godt både helt tæt på og set på afstand.

Baggrunden for motivet er en idé om ekspanderende farver. Som giver et indtryk af en kunstnerisk univers, der konstant udvider sig i alle retninger.

Produktionen af kunstværket er sket i en lang kontinuerlig proces. Hvor lærredet først er præpareret med masser af vand og tyndtflydende medie. For at give malingen forudsætninger for at kunne lave de ønskede farvenuancer, grundlinjer, elementer og kontraster. Herefter er malingen lagt på i en fortegnet skabelon, og til sidst er de små detaljer tilføjet. Endeligt er der afsluttet med 2 lag toplak.

Der er anvendt en hel række af medier og malinger i forskellige densiteter.

Materialer i det her maleri er alle af den højeste kunstnerkvalitet: Et solidt italiensk kunstnerlærred med et mix af bomuld og linned. En blindramme der er produceret i stabilt europæisk limet fyrtræ. Samt maling i den allerbedste kvalitet. Alle materialerne sikrer et kunstværk, der holder mange år ud i fremtiden.